HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. ZODII FEBRUARIE 2016HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul săptămânal întocmit de Urania şi află ce îţi rezervă astrele în săptămâna care urmează.

HOROSCOP SAPTAMANAL, HOROSCOP SAPTAMANA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. ZODII FEBRUARIE 2016
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. ZODII FEBRUARIE 2016

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. 

Horoscopul săptămânal, valabil în perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2016 a fost realizat de Urania pentru Libertatea. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 BERBEC

Unii nativi pot resimti pe 30 ianuarie o serie de incorsetari, limitari sau neputinte de a infrange un sir de nereguli, neimpliniri sau obstacole ce se ivesc in relatiile lor parteneriale. Innorarile familiale sunt firesti, in schimb, daca este vorba de afaceri, situatia poate fi resimtita intens. Solicitarile venite dintr-un camp al vietii sociale pot contribui, deloc fericit, la acest amalgam.

In context juridic, perioada proasta se prelungeste pana in dimineata zilei de 31 ianuarie. Din 31 ianuarie, ora 6 dimineata, pana in dupa-amiaza zilei de 2 februarie, ora 18, framantarile interioare pot fi provocate de concluziile sau realitatile financiare deloc convenabile. A doua ipostaza priveste riscul de a fi pacaliti, escrocati, furati etc. de bani, bunuri sau de mijloace materiale.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, unele persoane nascute in acest semn zodiacal, e bine sa-si studieze limitele; cu obiectivitate, cu rabdare, e indicat ca ei sa analizeze ceea ce trebuie sa intreprinda pentru a iesi dintr-un impas, ceea ce pot duce la bun sfarsit si unde inceteaza competenta sau puterea lor fizica, psihica, spirituala, mentala.

Acest moment al luciditati le va permite o abordare rationala, apropiata de esenta provocarilor cotidiene viitoare. Pe 5 si 6 februarie, cei care au o functie de exercitat, un nume de aparat, pot fi fortati de imprejurari sa se exprime, sa faca declaratii, sa aiba o reactie.

Contextul general este cel al unei constrangeri dar, pentru cei inzestrati cu calitati personale, cu experienta de viata, cu pregatire profesionala, acest moment poate fi prilejul unei victorii sau al repararii ori atenuarii unui pericol ce planeaza asupra loc. Pentru asta trebuie insa ca harta nasterii lor sa rezoneze armonic cu aceste tranzite. O alta nota de ansamblu este riscul unor evenimente imprevizibile, cu impact asupra starii de sanatate fizica si psihica.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 TAUR

Ziua de 30 ianuarie ii poate face pe unii nativi sa se ocupe de sanatatea lor. Nimic grav, doar mici sacaieli care tin de o trecatoare durere de cap, de o indispozitie de moment. Starea de spirit evolueaza in salturi pana in dimineata zilei de 31 ianuarie.

Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie (pana la ora 18), nativii din Taur ar trebui sa se inarmeze cu multa rabdare, sa faca efortul de a ramane calmi in fata unor provocari. E o perioada proasta pentru orice tip de discutie lamuritoare, pentru orice initiativa parteneriala, pentru orice negociere.

Nici pentru relatiile matrimoniale contextul astral nu este comod. Si aici se pot inregistra, in functie de varsta, educatie si natura relatiilor deja instalate in cuplu, forme brutale de manifestare a nemultumirii dupa cum, par firesti, pe aceasta trama astrala, crizele de gelozie, iesirile revendicative, certurile iscate aparent din senin dar care in realitate sunt rabufniri pe fondul unor frustrari mai vechi.

Si relatiile publice pot suferi de pe urma acestor provocari. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, in cazul unor persoane ce apartin acestei zodii, se pot pune probleme discrete de interes material, se pot gasi argumente si motivatii, mai mult subiective, pentru a cere sau a provoca situatii favorabile in vederea obtinerii unei sume de bani, a unui ajutor material, a unui sprijin de orice fel din partea unor persoane sau institutii.

Din 5 februarie, Taurii se pot prezenta in fata unui auditoriu, pot participa la o dezbatere publica unde doresc sa lase impresia unor oameni cu pregatire temeinica.

Pentru nativii care se confrunta cu probleme legate de munca, cu un plasament prost al capacitatii lor profesionale atunci, acest context astral trebuie privit ca unul predestinat reorientarii in functie de capacitatile reale ale fiecarui individ si nu in functie de iluzii, ambitii sau optiuni hazardate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 GEMENI

Din dorinta de a evada din monotonia zilelor de iarna, din dorinta de a face ceva special care sa le dea satisfactii intense, unii Gemeni pot opta, pe 30 ianuarie, sa treaca la fapte: o aventura, o cucerire, o gluma facuta unui cunoscut.

Dar, desi de multe ori, totul pleaca cu bune intentii, felul in care sfarsesc aceste distractii va avea darul sa nemultumeasca pe cineva, sa deranjeze o persoana de care acestia sunt legati afectiv. Imaginatia bogata si ideile in cascada care se deruleaza, in prezent, in mintea lor, nu sunt toate la fel de inspirate. Din 31 ianuarie pana pe 2 februarie dupa-amiaza, o parte dintre nativi se concentreaza pe problemele de sanatate.

Unii au racit. Altii au guturai, sinuzita, amigdalita ori o infectie dentara. Nu sunt excluse tulburarile aparatului urinar, renal (la barbati) si ale aparatului genital. A nu se face interventii chirurgicale specializate (mai ales stomatologice) sau, mai grav, la intamplare, apeland la solutii improvizate (risc de infectie, oriunde in organism, in afara segmentelor mai sus amintite).

Relatiile la locul de munca ii pot face pe Gemeni sa indure sicanele sau subminarile unor colegi, sefi etc. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, Gemenii revin la o ipostaza in care s-au mai aflat cu o luna in urma cand, pentru unii, apele s-au tulburat pe sectorul afaceri, negocieri, contracte sau relatii matrimoniale.

Si de asta data, pe acest segment astral, lucrurile merg anapoda. Din fericire, pentru putin timp. Din 5 februarie, ei fac socoteli banesti si recalculeaza o investitie dorita. Pentru toti nativii, continua sa functioneze deziluziile sau pierderea unor sanse de a obtine un rezultat concret intr-o chestiune de imagine publica, de autoritate socio-profesionala sau, macar, de a pune ordine, in relatiile dintre rudele aflate in conflict. Aici situatia evolueaza fara directie, haotic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 RAC 

Principalul aspect astral care functioneaza, cu intensitati si consecinte diferite, pentru cei mai multi din Racii maturi, este cel sustinut de mult invocatul, deja, careu in T, pe semnele Cardinale care priveste familia din care provin, casatoria, afacerile, procesele, rivalii si rolul public. Mai intai, pe 30 ianuarie, nemultumirile personale sunt cele care ii destabilizeaza. Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie (pana la ora 18), este randul copiilor sa le faca necazuri.

Unii nativi se vor enerva foarte rau afland de trasnaia comisa de odrasla lor ori de felul in care acela riposteaza la orice forma de exercitare a sfatului, a protectiei sau a autoritatii parintesti. In alt plan, Racii se vor dovedi persoane greu de suportat de catre cei pe care ii iubesc. Dragoste, dragoste, dar, uneori, in numele ei, acesti nativi isi permit prea multe, facandu-i pe cei dragi lor sa se revolte.

Risc de a fi furati si/sau pacaliti daca participa la jocuri de noroc sau la speculatii financiare neortodoxe. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, pentru unii nativi, se pun premizele limpezirii lucrurilor la locul de munca. Nu explicatiile sunt cele care vor rezolva problema ci dovezile materiale, documentele, marturiile clare.

Daca nu le au, e mai bine sa nu dea curs, acestor explicatii. Din 5 februarie, in viata Racilor ar trebui sa se instaureze, rabdarea, rigoarea si cenzurarea emotiilor. Acestia ar trebui sa se abtina de la excesele verbale sau atitudinale pentru a reactiona adecvat intr-un conflict sau intr-o problema stringenta, delicata, cu iz procesual.

Cei care au functii de conducere e bine sa fie pregatiti pentru surprize care ii pot pune in situatii-limita ori sa fie luati de valul unor evenimente ce se deruleaza rapid, in cascada, fara sa le permita sa ia o decizie sau sa inteleaga exact despre ce e vorba.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 LEU

Prezenta Soarelui in casa a VII-a si a planetei Marte in casa a IV-a reprezinta, prin simpla lor prezenta, in posturi dificile, o mare provocare astrala pentru intreaga saptamana. Pentru nativii din Leu, acestea sunt cele mai importante locuri unde ei vor fi incercati. Si, cu cat se vor apropia de sfarsitul saptamanii viitoare, cu atat va spori efectul acestei inclestari astrale.

Fiecare trebuie sa ia aminte, ce din existenta lui nu merge bine, la ora actuala: viata de cuplu, evolutia unui divort, partaj, conflictul cu un asociat, procesele de orice alta natura (economica, penala, comerciala), litigiile mai vechi nerezolvate.

Fireste ca, pe acest context astral, nu e bine sa se semneze acorduri si intelegeri. Inutil de spus ca acestea au sanse minime sa se realizeze dar daca, totusi, se parafeaza, ele vor contine un viciu de forma, de continut si mai ales de intentie.

Cu exceptia unei constrangeri de care Leul este constient si pe care nu are cum sa o rezolve altfel, decat in defavoarea lui, restul intelegerilor se vor dovedi, pe data sau cel tarziu pana la inceputul lunii august, o mare tragere pe sfoara.

In rest, de la caz la caz, perioada 30 ianuarie – 5 februarie, le poate aduce unora ingrijorari materiale, lipsuri banesti si certuri pe aceasta tema cu diferite persoane sau reprezentantii unor institutii (30 ianuarie). Dispute, acuzatii, minciuni si inselatorii de la rudele fara scrupule sau chiar alieri ale acelora impotriva nativului (31 ianuarie – 2 februarie dupa-amiaza).

Din seara zilei de 2 februarie pana pe 4 februarie, nativii par sa gaseasca disponibilitatea necesara pentru a se distra, a se relaxa, a petrece, a se juca, a face sport, a dansa sau a iubi. Din 5 februarie, oboseala (ca dupa chef), plictisul si rutina ii vor transforma in niste persoane morocanoase, preocupate sa rezolve chestiunile de serviciu cat mai repede.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 FECIOARĂ

Ziua de 30 ianuarie le poate nativilor aduce informatii, vesti sau poate contura, in chip alarmant, evolutia unei situatii conditionata de o plata, o taxa, o suma de bani ce trebuie reglementata.

Elementul cheie este o informatie de ultima ora de care nu au avut cunostinta. Este indicat a se consulta legislatia, specialistii in domeniu si a nu se actiona pe baza de "parere personala" ori de impresie subiectiva. Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie dupa-amiaza, Fecioarele vor intra in categoria celor care ii fac pe partenerii lor de dialog sa exclame: "Esti groaznic!" sau "Esti imposibil!". De aceea, sunt de evitat toate controversele, pariurile, disputele cu acesti nativi.

In aceasta perioada, ei vor avea chef de cearta, vor rastalmaci orice informatie, nu vor intelege aspectele subtile ale unei fraze etc. Aspectul astral ii defavorizeaza pe toti cei care se prezinta la prezentari profesionale, la verificari ale cunostintelor, la testarea aptitudinilor. Drumurile, la randul lor, pot fi presarate cu incidente.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, se mai aseaza o caramida la constructia defectuoasa a relatiilor de familie, inceputa in 2015. Totul pleaca de la impresiile gresite ale Fecioarei. Din 5 februarie, nativii se vor tempera dar, totodata, ei vor manifesta tendinta de a se retrage in universul lor de ganduri, lasand la vedere celor dragi o aparenta indiferenta, rece uneori, distanta si rigida.

Oarecum avantajati, ar putea fi, intre 5 si 6 februarie, acei nativi care desfasoara activitati cu componenta artistica, estetica, creativa dublata de rigoare (arhitectura, design, scenografie).

Jupiter continua sa le dea lectii de viata si, in retrogradarea lui, el le permite refacerea unor trasee de viata compromise in toamna din neatentie sau nerabdare ori din naivitate, lipsa de informare, insuficienta documentare. Inca e vreme pentru a se face corectiile necesare si a se recupera un demers asupra caruia, acum, se indoiesc. 

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI, AICI. 

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016, horoscop saptamanal, HOROSCOP ZODIILE BERBEC, leu, Pesti., rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE