HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODIIHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. Citeşte mai jos HOROSCOPUL pentru perioada 9-15 noiembrie, ca să afli ce-ţi rezervă astrele săptămâna viitoare.

HOROSCOP SAPTAMANAL. HOROSCOP SAPTAMANA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SAPTAMANA VIITOARE ZODII
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII
Foto: perfecte.ro

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 - BERBEC

Luna Noua care se formeaza in casa transformarilor din zodia Berbec te ajuta sa ai o saptamana plina de evenimente care iti vor lumina calea. De miercuri vei avea parte de o multime de surprize. Ai grija doar sa profiti de oportunitati!

Casa transformarilor este si a finantelor, de aceea, Luna Noua iti va influenta situatia materiala. Daca ai probleme cu partenerul din cauza unor investitii pe care sa le faceti prin casa, in sfarsit veti clarifica problema. Vei purta cateva discutii cu persoana iubita care vor aduce multa armonie in relatia de cuplu!

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Taur

Luni si miercuri nu te vei simti prea bine. Ai grija sa te menajezi si sa nu depui eforturi supraomenesti in incercarea de a-ti dovedi talentele si inteligenta. Mai bine gaseste-ti linistea!

Luna Noua are influenta si asupra ta, in special in zona relatiilor profesionale. Vei avea cateva solicitari indeplinite dupa o lunga perioada de asteptare. Vei avea de castigat si in relatia de cuplu, unde poti spune ca incepi un nou capitol, unul mai frumos si mai linistit.

Vezi şi: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA ZODII.HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Gemeni

Vei avea o saptamana grea in ceea ce priveste sanatatea. Stilul tau de viata putin haotic isi va scoate coltii si te va trage in jos. Mai bine ia o pauza, inspira, expira si invata sa te relaxezi. Nu faci prea des acest lucru, dar cateodata este nevoie.

Luna Noua de miercuri iti va influenta munca si vei avea o saptamana grea si obositoare. Te vei lovi de sarcini ceva mai complicate. Zilele de luni si sambata sunt benefice pentru viata amoroasa, unde vei avea parte de surprize si bucurii.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Rac

Joi si vineri te vei simti secat de energie, mai ales pentru ca astrele iti reduc din vitalitate. Cel mai bine ar fi ca in a doua parte a saptamanii sa incerci sa te relaxezi si sa te refaci.

Totusi, este posibil sa fie greu sa te odihnesti, din vreme ca finalul de saptamana se prezinta cu o multime de sarcini solicitante la locul de munca. E posibil sa nu ai rezultatele pe care le doresti.

Luna Noua care se formeaza miercuri in casa iubirii arata ca familia va juca un rol important in viata ta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 9-15 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. Citeşte continuarea horoscopului săptămânal pe teotrandafir.com.

Etichete: HOROSCOP, horoscop BERBEC, horoscop GEMENI, horoscop rac, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE, horoscop saptamanal, horoscop TAUR, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE