HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016.HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016.HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU: Citește horoscopul de săptămâna viitoare și află ce îți rezervă astrele.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016.HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016.HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU
Foto: romaniatv.net

Urania a anunțat, pentru libertatea.ro, previziunile astrologice aferente săptămânii vitoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- BERBEC:

Motive numeroase de enervare dar și enervări numeroase fără motive întemeiate. Agitație sterilă, nativii își pun singuri bețe-n roate prin felul complicat de a se purta. Puține vor fi ideile sau soluțiile constructive adoptate în acest răstimp care se epuizează în dimineața zilei de 17 ianuarie. Între 17 și 19 ianuarie (până la ora prânzului) preocupări materiale curente, pornind mai ales de la nereguli sau manevre cel puțin ciudate dacă nu cumva chiar incorecte venite din partea colaboratorilor, asociaților sau a celor cu care intră frecvent în relații financiare. Din 19 ianuarie (după ora 11:41') și până în după-amiaza zilei de 21 ianuarie, Berbecii se pot mișca dezinvolt în planul discuțiilor libere, fără mare răspundere pentru calitatea exprimării sau a conținutului vehiculat. Între 21 și 22 ianuarie, la locul de muncă se conturează un risc provenind de la discuțiile neinspirate, nemotivate, în care se vehiculează informații neverificate care pot provoca dispute, controverse. În același răstimp, restrâns la 1- 2 zile, relațiile cu străinătatea pot crea disconfort relațional. Atenție la evenimentele din preajma zilei de 22 ianuarie în plan procesual. Situația poate deveni, în funcție de caz, critică, complicată, dramatică sau radicală. Din 21 ianuarie după masa (după ora 15:30') și până la sfârșitul zilei de 22 ianuarie, premizele astrale sunt dificil de depășit oricât de multe diligențe ar depune nativii. Un Careu Mistic pe semnele Cardinale (din care și Berbecul face parte) pune relațiile personale, parteneriale sau publice și oficiale în răspăr. Berbecii vor fi contraziși și combătuți indiferent ce spun, chiar dacă au dreptate. A se evita confruntările deschise, publice sau oficiale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- TAUR:

Între 17 ianuarie dimineața și 19 ianuarie (până la ora 11:41') nativi se vor stabiliza atât psihic cât și fizic, fiind în stare să reziste la efortul impus de activitățile curente. Tranzitul acestei perioade nu va fi însă armonic la nivelul relațiilor parteneriale, sector dinspre care le parvin informații alarmante care indică o alterare a relațiilor parteneriale ori sau mesaje provocatoare. Pe această direcție, după 20 ianuarie după-amiaza situația poate deveni și mai încordată, pe fondul intrării Soarelui în Vărsător, în casa a X-a, ceea ce va accentua dimensiunea, importanța sau miza publică și socială a acestor conflicte și neînțelegeri ori chiar atacuri și manevre ascunse. Între 19 și21 ianuarie dimineața nativi pot discuta despre bani, pot negocia, se pot informa sau pot crea, prin acorduri verbale, situații favorabile pentru a obține venituri a căror legătură cu străinătatea, în indiferent ce formă, poate fi o explicație, dar nu și o condiție necesară. Mai accentuat este însă cadrul oficial în contextul cărora se poartă discuțiile sau se construiește mecanismul de a obține aceste resurse materiale. Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, Taurii „se țin bine”, rezistând la atacuri, critici, presiuni care se exercită asupra lor, mai ales într-un context ce are legătură cu ideile și convingerile lor sociale, politice, religioase, morale etc. Din 20 ianuarie, Soarele va ridica nivelul și miza a evenimentelor care privesc viața publică, meseria, imaginea, succesul, promovările. Doar că partenerii, care ar fi o condiție a acestui succes, îl trag în jos pe Taur sau fac jocuri ascunse în detrimentul lui.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- GEMENI:

Motivele sunt variate și ele pleacă de la simplele diferențe de opinii susținute în contradictoriu, până la divergențele de interese. Între 17 și 19 ianuarie dimineața, nativii vor să se calmeze. Fac acest efort pentru a putea analiza cu răbdare și calm una sau mai multe situații care s-au alterat la locul de muncă. Sănătatea, fără să indice o suferință anume, nu va fi la cote optime. Tot timpul va „scârțâi” ceva. Din 19 ianuarie (după ora 11.41) și până pe 21 ianuarie după-amiaza, nativii se pot simți mai bine decât în ultimele două zile. Au inițiative interesante, se mobilizează repede dar, pe unele direcții (familie, parteneriat, viață publică, funcții oficiale) se ridică probleme de comunicare. Uneori, acești nativi pot fi constrânși să vorbească să facă mărturisi, să facă declarații, oficiale într-o chestiune ce privește munca, funcția sau responsabilitatea lor. Un temei juridic îi va împiedica să fie sinceri, să acționeze degajat și fără constrângeri. Alteori, tot în baza acestui reper juridic sau moral, ei vor putea fi obligați să nuanțeze o atitudine, să reformuleze o judecată de valoare, să retracteze o declarație sau o decizie. Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, probleme bănești devin stringente, urgente, micile cheltuieli suprapunându-se peste cele mari sau urgente, motiv de îngrijorare sau chiar de blocaj financiar personal. Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător, în casa a IX-a a ideilor superioare, și, de acolo, timp de o lună, îi va obliga pe Gemeni să se alinieze la actualitate, să țină cont de elemente care s-au instaurat în diferite sectoare de viață și activitate, să se adapteze din mers la condițiile nou create. Unul dintre domeniile vizate ar fi locul de muncă: viziune, standarde noi de calitate și eficiență impuse de către șefi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- RAC:

Astfel, pe 16 ianuarie se poate vorbi mai mult de stări de spirit, de sentimente, de ecourile unor lupte personale duse cu diferite persoane, în planuri cu valori morale și materiale diferite. Nu sunt excluse veștile neplăcute, surprizele destabilizatoare. Între 17 și 19 ianuarie dimineața prietenii pot juca un rol relativ favorabil, pe direcția susținerii nativilor din punct de vedere afectiv. Totuși, în acest răstimp, relațiile sufletești sunt viciate de trăiri marcate de egoism, gelozie, crize de personalitate. Între 19 ianuarie dimineața și 21 ianuarie după-amiaza, principala lor preocupare este să afle, să se informeze, să întrebe, să se documenteze, pentru a se lămuri cu privire la o chestiune ce le stă la inimă. Dar dialogurile nu îi mulțumesc și nu le oferă suportul de care au nevoie. Multe dintre aceste zbateri sunt provocate de măsurile despre care se vorbește că ar putea intra în vigoare la locul lor de muncă. Alteori, tot ceea ce află este de natură „să-i dea peste cap”, în privința liniilor generale de atitudine adoptate în trecut. Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie Luna se va afla în zodia lor, dar ea va contribui la crearea unui Pătrat Mistic, alcătuit din patru cuadraturi pe semnele Cardinale, din care și semnul lor natal face parte, accentuând tot ceea ce a funcționat prost în prima parte a săptămânii. Nu sunt indicate, în acest răstimp, dialogurile cu scopul de a se apăra sau explica pe fondul unor acuzații sau situații confuze. Soarele va intra pe 20 ianuarie în casa a VIII-a și va introduce o notă de neprevăzut și inedit în regimul relațiilor bănești și a avantajelor materiale obținute în relație cu alte persoane.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- LEU:

Risc de neșanse, încurcături, întorsături ciudate ale sorții etc. A se evita examenele, audierile, probele practice, discuțiile importante, cu atât mai mult cu cât ele privesc un demers legat de străinătate sau la a căror desfășurare participă un invitat sau un delegat străin. Nici drumurile - fie ele scurte sau lungi, pe distanțe mici sau mari, de plăcere sau cu treburi oficiale – nu sunt mai bine aspectate. Unele disfuncții care se configurează în această zi pot continua până spre 21/22/23 ianuarie când pot cunoaște fie o reluare fie o acutizare a stării negative de lucruri. Între 17 și 19 ianuarie dimineața, se instalează, mai ales în cazul celor care au funcții și responsabilități importante, situații încordate care impun un mare autocontrol. Alte persoane pot primi, dinspre familie, ecoul sau efectul de bumerang al unor conflicte care complică sau riscă să compromită o postură publică, un interes, o decizie (aspect de constrângere morală). Între 19 și 21 ianuarie după-amiaza, Leii își pun nădejdea în prieteni, cunoscuți și aliați. De la ei vor să capete influență, susținere ori solidaritate, ceea ce este - evident!- o iluzie deșartă. Mai bine nu le solicită acelora ajutorul pentru că mai mult îi derutează. Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, în sufletul lor se confruntă tot felul de stări de spirit care, uneori, provin de la locul de muncă, alteori, nu fac decât să reflecte mulțimea problemelor de conștiință contradictorii cu care se confruntă. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în casa a VII-a și, timp de o lună, va accentua conflictele de familie sau va accelera o serie de demersuri cu privire la patrimoniul, averea, casa lor.

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro.


Etichete: gemeni, horoscop ianuarie, horoscop saptamanal, horoscop saptamanal berbec, horoscop saptamanal taur, horoscop urania, leu, rac, urania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE