HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTORHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR: Citește horoscopul săptămânal și află ce previziuni face URANIA pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA FECIOARA,BALANȚA,SCORPION,SAGETATOR
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 18-24 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR
Foto: perfecte.ro

Urania a anunțat, pentru libertatea.ro, previziunile astrologice aferente săptămânii vitoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- FECIOARĂ:

Pe 16 ianuarie, cei nascuti in Fecioara se pot ingrijora cu privire la situatia lor baneasca, mai ales pe fondul unor evenimente de ultima ora sau a unor masuri oficiale care aduc surprize; de aceea, este indicat ca nativii sa analizeze situatia reala a veniturilor, cheltuielilor, datoriilor lor.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, multe persoane nascute in acest semn zodiacal se pot confrunta cu sentimente de nedumerire provocate de cursul evenimentelor. Nevoia lor puternic resimtita este aceea de a impiedica senzatia ca “le fuge pamantul de sub picioare”.

Sunt de luat in calcul reformulari, razgandiri, reticente sau delimitari fata de o serie de initiative si evenimente fata de care nu manifesta incredere. Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, cursul evenimentelor, mai ales a celor cu caracter public sau oficial, sunt menite sa ii puna pe nativi in dificultate.

Uneori, situatia e mai simpla, fiind vorba de o simpla alegere. Alteori, e mai complicata pentru ca acestia trebuie sa improvizeze, pe moment, o strategie pentru care nu sunt pregatiti sau pentru care datele realitatii sunt contradictorii. Mai dificil este segmentul zilei de 21 ianuarie cand, o serie de aspecte astrale, indica nevoia ulterioara de a reveni asupra celor declarate sau de a reformula o serie de principii pe care le-au sustinut.

Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, Fecioarele mai bine se lipsesc de prezenta prietenilor sau a fostilor aliati pentru ca acestia mai mult complica lucrurile. Termenul care defineste cel mai bine acest context astral, desi nu suna deloc elegant, este ca ii “intarata” pe unii impotriva altora.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra in Varsator, respectiv in casa a VI-a, unde va crea, timp de o luna, premizele multor dispute si situatii neplacute provocate de unii, in mod intentionat, in detrimentul nativilor din Fecioara.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- BALANȚĂ:

Toate contradictiile, contrarietatile si nemultumirile starnite pe 16 ianuarie vor trebui rezolvate in jur de 22/23 ianuarie. In aceasta zi, nativii par provocati din toate partile, discutiile decurg anapoda si orice efort de luciditate sau de logica este inutil.

Nu recurgeti, in aceasta perioada, intr-o discutie fara finalitate, la argumentele importante. Pastrati-le pentru mai tarziu. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, unii vor avea tendinta sa rezolve intr-o maniera mai putin “ortodoxa” o chestiune baneasca sau o problema de natura materiala (beneficiu, castig, etc.).

Pe moment, poate ca vor reusi sa rezolve ceva dar, pana in august, de doua ori vor fi obligati sa dea socoteala, asa ca mai bine renunta acum la artificiile care le trec prin minte. Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, cel mai bun aliat al Balantelor este imaginatia, intuitia, flerul, inspiratia, curajul de a aborda solutii noi, de a fi inventivi.

Perioada buna pentru afirmarea unor proiecte, de a-si face cunoscute principiile, opiniile, punctul de vedere sau intentiile in plan personal si profesional. Intre 21 ianuarie (dupa-amiaza) si 22 ianuarie se pot inregistra situatii destul de enervante. Uneori, nu e nevoie de un motiv real pentru ca unii nativi sa nu fie in apele lor.

Alteori, se acumuleaza stiri enervante, stari de spirit marcate de neliniste, teama fata de ziua de maine ori amestec haotic de provocari personale si familiale care nu le dau pace. Discutiile nu sunt o solutie dar nici gesturile categorice nu sunt indicate.

E nevoie de rabdare si diplomatie. Soarele va intra, in ziua de 20 ianuarie, in casa a V-a si, de acolo, poate sa provoace chef de aventura, de schimbare, de noutate intr-un plan afectiv. Favorabil celor care desfasoara activitati intelectuale. In general, in intreaga perioada pe care o analizam, nu sunt indicate initiativele in plan partenerial nici in ideea de a le desfiinta, nici de a le intemeia.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- SCORPION:

In ziua de 16 ianuarie, multi nativi se vor purta agresiv argumentand ca ar fi fost jigniti, atacati, pusi in situatii critice. De fapt, va fi vorba doar de o reactii exagerate, disproportionate si de un fel de a fi banuitor si acuzator, fara temei.

Felul lor de a raspunde unor solicitari firesti, mai ales la locul de munca, ii vor scoate din sarite, in orice moment. Nici chiar efortul lor de a se tempera nu le vine in ajutor. De aici, tensiune nervoasa, presiune psihica, explozii comportamentale. Pe acest fond interior rascolit, Scorpionii pot avea tot felul de initiative proaste.

A nu se purta discutii in contradictoriu cu persoane importante in viata lor pe care sa le regrete mai tarziu. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, dusi de valul influxurilor astrale, Scorpionii vor manifesta tendinta de a-si pune mintea cu oricine si pentru orice aspect neimportant. Zile in care nativii trebuie sa stea departe de partenerii de afaceri, de negocieri.

In viata conjugala insa “distanta” nu va ajuta la nimic. Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, spiritul speculativ va pune stapanire pe ei, impingandu-i sa ia in calcul tot felul de solutii de moment din categoria “artificiilor”, subterfugiilor sau al “strecurarii” pe langa lege. Fireste, sfatul astrologului este sa nu cada in pacat. Intre 21 ianuarie (dupa-amiaza) si 22 ianuarie ii incearca tot felul de doruri, nostalgii si amintiri.

Pot deveni sentimentali, dispusi sa cedeze in chestiunile sufletesti de dragul cuiva sau de a reinnoda o legatura mai veche, de a reedita o experienta sexuala sau o placere a simturilor (o petrecere, un chef, o betie etc.), avand ca substrat nevoia lor interioara de compensare. Din 20 ianuarie, Soarele va traversa casa IV-a, aducand in prim-planul atentiei lor problemele de familie, averea sau forta legaturilor de rudenie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016-SĂGETĂTOR:

Pe 16 ianuarie, Sagetatorii pot simti un impuls spre distractie, un interes sporit pentru activitatile recreative.

Un mic avant hedonist poate pune stapanire pe ei, ceea ce ar explica o serie de hotarari luate pe nepusa masa de a petrece, de a pleca in excursii, de a se distra, lasand balta activitatile curente, de a se dezinteresa nonsalant de treburile curente, pe principul “las’ ca pot sa mai astepte!”.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, starea lor de sanatate poate fi marcata de stari trecatoare de disfunctii organice cu temei hormonal, infectios, renal sau genital. Relatiile de munca sunt amenintate de conflicte, de evenimente care ii lezeaza, ii alarmeaza, ii irita. Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, desi sunt destule motivele pentru care ar trebui sa participe la discutii oficiale, la negocieri, ar fi bine sa le evite.

Conditiile astrale indica opozitii, disfunctii, neintelegeri sau erori de strategie si conduita. Perioada “alunecoasa” in privinta derularii unor conflicte in justitie. Atentie la actele false, la marturiile mincinoase, la toate formele de distorsionare a adevarului in contextul unor anchete, depozitii si expertize. Din 21 ianuarie dupa-amiaza si pana pe 22 ianuarie, chestiunile banesti pot deveni o prioritate, in ansamblul preocuparilor lor.

Venus si Jupiter (Guvernatorul Sagetatorilor), retrograd in prezent, se afla intr-o relatie proasta, indicand o etapa de constrangeri, limitari si restrictii de natura legala, sociala sau morala. Perioada de revizuire sau reformulare a unor pozitii publice, de reasezare a unor responsabilitati sociale de genul retragere, renuntare, cedare a unor prerogative, abandon a unei pozitii sau a unor functii si responsabilitati. Soarele va intra, in ziua de 20 ianuarie, in casa a treia a comunicarii, a drumurilor si relatiilor cu fratii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA, SĂPTĂMÂNA 18-24 IANUARIE 2016- CAPRICORN:

Pe 16 ianuarie se pot contura o serie de mici evenimente in plan familial care sa-i amarasca pe unii nativi sau care sa ridice o serie de probleme care tin de buna convietuire, de intelegere, de capacitatea de a coopera sau de a fi solidari si care se dovedesc a nu fi usor de gestionat. Mai pot apare vesti neplacute si surprize care ii pun pe ganduri pe nativi.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, importante vor fi, relatiile cu copiii. Dorinta celor nascuti in Capricorn, in postura de parinti, este sa gaseasca cele mai bune metode si argumente de a-i face pe copiii cat mai responsabili si mai constienti de riscurile si neajunsurile comportamentului lor. Pentru moment, se confrunta cu dificultatea de a gasi aceste cai.

Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, munca este o continua problema pentru acesti nativi. Solicitarile curg din toate partile. Perioada din categoria celor care te fac sa exclami: “nu stiu cum sa ma impart”, “nu-mi vad capul de treburi”. Multa pierdere de timp pretios in discutii despre lucruri neimportante si detalii la locul de munca.

Atmosfera incarcata pe fondul zvonurilor legate de schimbarile iminente ce vor avea loc in institutia unde lucreaza. Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, se anunta o perioada dificila pentru parteneriate, procese. Dinspre latura oficiala, cu componenta sociala, avand ca miza functia sau demnitatea, vin amenintari.

Dinspre sectorul intelegerilor posibile sau necesare se inregistreaza tot felul de ostilitati si puncte de vedere refractare sau divergente care fac imposibil orice acord. Nici Capricornii insisi nu sunt convinsi ca, ceea ce intreprind acum, este ceea ce trebuie pentru a rezolva o chestiune de patrimoniu sau de familie si, de multe ori, nesiguranta ii face sa amane o decizie. Soarele va intra, din 20 ianuarie, in casa banilor castigati prin munca, adica o sursa de surprize sau de schimbari.

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro.

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, horoscop ianuarie, horoscop saptamanal, horoscop saptamanal fecioara, horoscop urania, sagetator, SCORPION

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE