HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 19-25 MARTIE 2016. ZODII. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 19-25 MARTIE 2016. ZODII. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citește horoscopul și află ce își prezic astrele în perioada 19-25 martie 2016. 

http://www.libertatea.ro/zodiac/horoscop-urania
http://www.libertatea.ro/zodiac/horoscop-urania

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 19-25 MARTIE 2016. ZODII. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Horoscop Urania Berbec 19 – 25 Martie 2016

Pentru Berbeci aventura din Pesti se termina. In dimineata zilei de 20 martie Soarele va intra in semnul lor zodiacal dupa ce va fi clopotit venirea primaverii astronomice. Apoi, pentru a fi cu adevarat niste vedete, ei va trebui sa se resemneze si sa indure ceea ce le mai este desemnat: intrarea planetei Mercur in zodia lor, ceea ce ii va face cam iuti la vorba, si (cam prea) rapizi in replici.

Dar, lucrurile nu se opresc aici, desi, zestrea astrala pe care o primesc chiar de la inceputul acestui rastimp, este una importanta, esentiala chiar pentru sanatatea si vigoarea organismului lor. Astfel, pe 23 martie, va avea loc Luna Plina care ii priveste direct.

Atunci, la ora 14, ora legala a Romaniei, se va produce o eclipsa de Luna, care ii va influenta, in general, pe toti cei nascuti in Berbec dar mai ales pe cei nascuti in primele 3-5 zile ale zodiei, generand un nou statut, incheierea unui proces si intrarea intr-o alta ipostaza de viata, care tine de specificul casei a VII-a si evidentiind carentele unor asocieri, viciile unor contracte sau limitele unor relatii care se pot strica aparent din senin sau care se pot deteriora pe fondul unor conflicte mai vechi.

Intre 19 si 20 martie, Berbecii vor trai momente de mare incarcatura afectiva dar asta nu inseamna ca vor deveni cooperanti; dimpotriva, ei pot fi incapatanati demonstrand tendinta clara de a prelua conducerea, de a-si impune punctul de vedere si mai ales interesul.

Intre 21 si 23 martie dimineata, acesti nativi pot intampina greutati in activitatea curenta de la locul de munca sau se pot zbate in crize de constiinta. Din 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si pana pe 25 martie seara, ei vor trece prin furtuna astrala a Lunii Noi. Unii vor scapa “ieftin”: doar cu o veste enervanta sau cu o discutie mai aprinsa. Altii, daca au procese, ar trebui sa fie pregatiti pentru ipoteze deloc convenabile lor.

Horoscop Urania Taur 19 – 25 Martie 2016

Intre 19 si 20 martie, Taurii se vor ocupa de problemele casnice si domestice. Intre 21 si 23 martie dimineata, stabilitatea relatiilor afective este subrezita de valurile care lovesc cu putere in peretii sufletului. Cu putine exceptii, chiar si Taurii cei mai indiferenti la furtuna emotiilor din jurul lor, se vor lasa cuprinsi de acest moment care ii va obliga sa se gandeasca altfel, dar nu neaparat mai adecvat, la copii, la o persoana draga.

Cei doi benefici se vor afla in opozitie, permitand contradictiilor interioare sa le zdruncine o convingere, un interes sau o intentie. Context delicat si pentru cei care desfasoara activitati de creatie sau interpretative, nativii putand trece printr-o “criza de creatie”.

Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, Taurii vor trai sub influenta fazei de Luna Plina si a eclipsei de Luna ce vor avea loc pe 23, la ora 14, si care le vor solicita din plin axa celor doua case ale sanatatii.

Va fi vorba de o fluctuatie a starii de spirit pe care o vor resimti, intr-un chip cel putin deranjant, chiar si persoanele mai rezistente, care nu pareau, pana mai ieri, vulnerabile in fata acestor impulsuri astrale si care se vor confrunta cu neliniste, agitatie, nervozitate.

Felul in care vor gandi, vor intelege, vor procesa informatiile si vor raspunde stimulilor externi va fi grevat de inconstanta, bruschete, nerabdare. Solicitate vor fi toate organele localizate in zona capului, sistemul renal si urinar. Pe un alt plan, unele persoane pot trece prin momente de panica legate de felul in care se contureaza viitorul lor la locul de munca sau soarta insesi a institutiei unde activeaza.

In aceste zile pot iesi la iveala intentiile si manevrele ascunse ale unor persoane care au o pozitie de conducere in aceste structuri. Regimul banilor precum si patrimoniul lor poate suferi modificari, survenite pe fondul nevoii de a rezolva repede o plata.

Horoscop Urania Gemeni 19 – 25 Martie 2016

Rastimpul cuprins intre 19 si 20 martie este indicat pentru a se initia acele discutii in care nativul intentioneaza sa-si impuna un punct de vedere, sa-si sustina un interes ori sa se prezinte in fata unei comisii de verificare sau jurizare a cunostintelor lui teoretice si a abilitatilor practice.

Cel mai bine, vor sta ei, in cazul examenelor, la capitolul incredere in sine si curaj. Gemenii nu vor avea niciun trac si nici o emotie, indiferent ce proba sau subiect li se va spre rezolvare. Chiar daca nu vor fi pe deplin stapani pe materie sau pe domeniul in care se exprima, ei vor dovedi autocontrol si putere de convingere.

Intre 21 si 23 martie dimineata, in centrul existentei lor de fiecare zi va fi familia din care provin in contradictie cu obligatiile profesionale sau cu rolul pe care il au in societate si pe care trebuie sa le apare de pericole si excese.

Cei doi Benefici, in opozitie, creeaza situatii ce ii obliga sa faca alegeri dificile: ce sacrifica si carei relatii i se dedica cu prioritate?! In situatia in care, pentru unii nativi, se va pune problema unei casatorii (impotriva dorintei familiei) sau a unei despartiri, situatia poate sa le apara unor, fara iesire. Procesele de divort, de partaj sau de separare de bunuri a partenerilor de orice natura se vor poticni.

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, prieteniile vor fi tulburate de incarcatura energetica a Lunii Pline si a eclipsei de Luna care vor arunca unde de ostilitate peste relatiile afective, inclusiv asupra relatiilor dintre parinti si copii.

Gemenii se vor purta in aceste zile ca si cum, tot timpul, ii deranjeaza ceva iar rabufnirile lor, mai mult sau mai putin motivate, vor fi exagerate. Unele apropieri umane se pot dovedi paguboase in plan financiar, alteori parteneriatele vor intra in criza, ca o consecinta a conjuncturii complicate in care au intrat de ceva vreme.

Horoscop Urania Rac 19 – 25 Martie 2016

Un culoar de actiune interesant si profitabil se contureaza intre 19 si 20 martie, in privinta banilor nativilor din Rac, mai cu seama a celor obtinuti din salariu sau din orice forma de retribuire a muncii sau in urma accesului la noi raspunderi socio-profesionale sporite (avansari, numiri in functii importante, etc.). Aceste ipostaze pot surveni pe nepregatite, pe fondul unor schimbari de ultima ori in institutia in care muncesc zi de zi sau acolo unde activeaza ca invitat, colaborator, partener, etc.).

Intre 21 si 23 martie dimineata, nici un drum si nici o deplasare nu este avantajata. Pandite de neplaceri sunt chiar si deplasarile curente prin oras iar aspectul, inceput in acest rastimp, va continua, intensificandu-se spre 25/26 martie.

Nici initiativa unor dialoguri pe chestiuni de principiu, de morala, de credinta, de traditie, de educatie, sfaturile etc. nu este inspirata. Nota generala este de degradare: de la una se porneste si in alta parte se ajunge pe principiul “unde dai si unde crapa”, si asta pentru ca nativii se “sifoneaza” repede, sunt susceptibili, au impresia ca, in afirmatiile cuiva, exista mereu un subtext, un atac mascat la adresa.

Pentru a evita disputele inutile, nativii trebuie sa-si aduca aminte ca “cine tace, castiga de doua ori”. Uneori, acest fel de a se lasa dusi de valul sporovaielii cotidiene se poate manifesta la locul de munca, Racii primind, de la colegii si sefii lor, ostilitate si combativitate.

Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, se pun premizele unui Patrat Mistic, in a carui alcatuire intra o faza de Luna Plina dublata de o eclipsa de Luna, ceea ce complica datele problemei. Vor intra in joc imaginea, opinia publica, demnitatea, ponoasele pe care le trag de pe urma cuiva din familie, precum si toate tipurile de intelegeri, colaborari si parteneriate care se “smucesc” care-ncotro, numai in avantajul Racului, nu.

Horoscop Urania Leu 19 – 25 Martie 2016

Între 19 și 20 martie, Leii ar trebui, în mod normal, să se simtă în largul lor, Luna tranzitându-le semnul natal, ceea ce la va da un plus de entuziasm, de energie, de încredere sau chiar de eficiență.

Această Lună în tranzit, dimpreună cu Soarele lor natal, cu planetele din Săgetător și cu cele din Berbec vor alcătui mai multe trigoane regale care vor susține activitățile specifice caselor I, V, IX în care identificăm multă ambiție, multă tenacitate, puterea de a face salturi, de a risca sau de a-și asuma ipostaze interesante.

Nu identificăm însă nici un fel de emoție sau de sentiment, nici o slăbiciune și nici o „dulceață” sufletească. Între 21 și 23 martie dimineața, axa celor două case ale banilor îi va chema la raport și încă la unul deloc simplu de rezolvat.

Întreaga săptămână, mai ales perioada 25/26 martie, se conturează complicată, ea fiind presărată cu blocaje, întârzieri, formalități administrative, termene lungi de așteptare care vor funcționa ca niște neșanse ale momentului.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, Leii vor primi, ca toată lumea, influxurile Lunii Pline din Balanță și ale eclipsei de Lună din 23 martie, care se vor așeza pe casa lor a III-a, cea legată de drumuri și schimburile de idei și informații, loc în care „își va face de cap” și Luna Neagră, motiv pentru care îndemnăm la rațiune și măsură în tot ceea ce ține de micile relații (vecini, cunoscuți ocazionali, parteneri de dialog de moment etc.), la grijă pentru felul în care se vor prezenta, dacă va fi cazul, la examenele și probele ori concursurile cu miză profesională sau chiar la deplasările curente.

Specificul acestei perioade o vor da surprizele, evoluția nebănuită a unei situații aparent banale spre un risc, un conflict, un accident. Este și perioada când nativii pot face afirmații exagerate, nefondate, extravagante, costisitoare ca imagine sau autoritate.

Citește mai multe AICI. 

 

 

 


Etichete: BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, horoscop 19-25 martie 2016, horoscop saptamanal, horoscop urania, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE