HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2 – 8 aprilie 2016. HOROSCOP URANIA TAUR, RAC, LEU, SCORPION, VĂRSĂTORHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2 – 8 aprilie 2016. HOROSCOP URANIA ZODII TAUR, RAC, LEU, SCORPION, VĂRSĂTOR. Vezi ce îţi rezervă astrele în perioada 2 – 8 aprilie 2016.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA 2 – 8 aprilie 2016
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2 – 8 aprilie 2016

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2 – 8 aprilie 2016. ZODII TAUR, RAC, LEU, SCORPION, vĂRSĂTOR. HOROSCOP URANIA

Horoscop Urania  Taur

Pe 2 și 3 aprilie, Taurii pot primi informații, aprecieri, avertismente sau comentarii legate de felul în care se poartă, acționează, gândesc sau conduc o activitate publică, care îi va surprinde atât prin conținutul cât și franchețea rostirii. Unele persoane, animate de acest tranzit, își pot lua inima în dinți, în privința unui demers cu miză socio-profesională, și vor aborda pe cineva în vederea punerii în aplicare a respectivei intenții. Între 4 și 6 aprilie dimineața, Taurii pot manifesta disponibilitatea de a se împăca cu prieteni sau simpli cunoscuți, de a netezi o situație „șifonată" de evenimentele neplăcute din trecut. Tranzitele acestei perioade ar trebui să-i facă conștienți de carențele de comportament și responsabili de propriile greșeli și, prin asta, mai buni și gata să se îndrepte. Dacă este vorba însă de chestiuni sentimentale, atunci, principala lor grijă va fi aceea de a invoca principiile morale, nefiind îngăduitori cu cei care le-au greșit. Chiar dacă, în sufletul lor, sentimentele i-ar împinge spre regrete sau duioșie, ei vor încerca să transmită, prin comportamentul lor inflexibil, că le aplică acelora pedeapsa meritată. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața, Taurii se vor confrunta cu efectele fazei de Lună Nouă care le va răvăși psihicul. Unii vor fi irascibili, inconsecvenți și se vor enerva din orice fleac. Alții vor avea impresia că fiziologia organelor de simț și funcțiile creierului „patinează", recurgând la calmante. Într-un alt plan, unii se pot întrista din cauza evenimentelor legate de muncă care se petrec aievea sau despre care doar se vorbește în șoaptă. Ideile care le vor trece în această perioadă prin minte, în încercarea de a se apăra, de a se proteja nu e bine să fie luate în serios ori puse în aplicare. Vor fi gânduri stârnite de mânie și soluții născute din „spaima zilei de mâine". Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, mentalul lor va fi stabil, dând dovadă de spirit practic, logică iar reacțiile lor fi echilibrate și adecvate situației.

Horoscop Urania Rac

Între 2 și 3 aprilie, Racii pot avea mici surprize cu privire la beneficiile materiale sau pot imagina o soluție interesantă prin care să rezolve o problemă financiară, fiscală, legală. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), intuiția și capacitatea nativilor de a presimți este trăită și exercitată la cote mari. Totul este pentru ei o sursă de meditație, un prilej de a învăța și, în măsura în care își doresc, cu adevărat, să progreseze, ar fi indicat să cultive, în acest răstimp, lecturile sau orice altă formă de învățare clasică sau modernă. Perioada e bună pentru procesele interioare (analiză, introspecție, meditație) menite să rezolve contradicțiile, nedumeririle și conflictele sufletești nerostite. Totuși, pe fondul acestei sensibilități crescute și a cotei ridicate de emotivitate, perioada nu va fi favorabilă discuțiilor explicative ori susținerii argumentelor personale pe fondul unui conflict ori a participării la forme de examinare. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), cariera, viața publică, imaginea vor fi un loc fierbinte în ansamblul existenței nativilor. Luna Nouă din 7 aprilie va contribui la intensificarea problemelor cu care aceștia se confruntă, de la un timp, sau a celor care țâșnesc, acum, cu forța unui gheizer. Momentul este bogat în resurse astrale și el se poate contura în chip diferit, în funcție de vârsta și plasamentul social al fiecărui nativ dar nota particulară va fi dată de felul brusc, intempestiv, intens de manifestare a evenimentelor, asociat cu riscuri, pericole și confruntări publice. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, Racii vor dori o stabilizare a relațiilor cu acele cunoștințe care le-au oferit, altădată, sprijin, sfat, solidaritate sau vor încerca, alături de aceia, să înceapă o activitate, în interes comun.

Horoscop Urania Leu

Între 2 și 3 aprilie, se va continua, în linii mari, dinamica perioadei anterioare, fără a se ivi prea multe oportunități în a schimba ceva într-o direcție, cu excepția, poate, a unei surprize ce poate surveni în desfășurarea unui conflict sau a unui proces. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), se refac premizele astrale ale unei preocupări materiale sau îndreptate spre beneficiile (venituri, redevențe, etc.) provenind de la bunuri ce le revin. Mici dificultăți în a semna ori a finaliza un contract. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), peisajul astral se schimbă dramatic. Pe 7 aprilie se formează faza de Lună Nouă, pe semnul de Foc al Berbecului (în armonie cu „Focul” Leului), în conjuncție cu Uranus și susținută de Venus (intrată din 5 aprilie, în aceiași zodie). Ipostaza poate provoca o furtună în planul ideilor, credințelor și convingerilor de până acum. Încrederea în ceva sau cineva se poate zdruncina serios, alimentând îndoielile și spaima în fața schimbării iminente sau a degradării ireversibile a unei formule de viață ce se baza (sau se construise) pe o anume persoană sau pe o direcție de viață și conștiință. Leii vor avea tendința de a lua totul în plan personal chiar dacă, uneori, ceea ce se întâmplă în preajma lor nu-i privește decât parțial. Axa celor două case ale comunicării este încărcată așa cum e, vara, cerul înaintea unei furtuni. Totul riscă să declanșeze „tunete și fulgere”, totul se îndreaptă - dacă nu se abțin și nu se controlează - spre conflicte. Riscurile în timpul drumurilor lungi sau scurte sunt o altă realitate a acestei perioade. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, pot purta discuții cu privire la rostul lor într-un context profesional, oficial, cu miză socială sau de imagine. Unii Lei pot vorbi în ședințe, la bară, la catedră, la microfon, în fața unui public în chip elocvent, ferm, autoritar și just.

Horoscop Urania Scorpion

Între 2 și 3 aprilie, nativii pot avea surprize de la unii membri de familie. Casa și gospodăria îi pot solicita în vederea unor intervenții și reparații. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), casa sentimentelor, a bucuriilor și plăcerilor vieții este bine aspectată. Scorpionii vor simți nevoia să se relaxeze, să se bucure de mâncare, muzică, dans, de spectacole, petreceri sau divertisment organizat. Sportul de întreținere sau de relaxare, și îngrijirea corporală nu vor fi privite ca o datorie firească față de trup și suflet ci, mai ales, ca o sursă de bucurii, prin cufundarea într-un univers de valori de care au multă nevoie în acest moment. Privilegiate vor fi și relațiile afective, poveștile de dragoste sau aventurile prin componenta emoțională, senzuală și sexuală susținută de acest tranzit astral. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie, până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), nativii se vor confrunta cu influența fazei de Lună Nouă care va opera atât pe casa muncii cât și pe axa celor două case ale sănătății. Va fi vorba de o perioadă de stres, încărcată negativ printr-un activism exagerat până la agitație, prin implicare, enervare și osteneală. Reacțiile brutale, tenta agresivă din limbaj, exprimare, ton și conținut al dialogului îi vor transforma în niște persoane certărețe. Acest context astral îi poate împinge pe unii, pe fondul unor conflicte care vin trecut, să ia decizii șocante: de exemplu, să-și dea demisia, să facă reclamații, să declanșeze anchete pentru stabilirea adevărului sau a nevinovăției lor. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, sunt posibile discuții - de astă dată, pe un fond mult mai temperat - cu privire la acte, contracte, parteneriate, posibile colaborări. Doar că, întreaga configurație a perioadei 8/9 aprilie, îi va face să se cramponeze de câștiguri și să piardă din vedere aspectele subtile din miza pentru care poartă discuția ori chiar să se pună într-o lumină defavorabilă.

Horoscop Urania  Vărsător

Între 2 și 3 aprilie, Vărsătorii ar trebui să se simtă în largul lor, Luna tranzitându-le semnul zodiacal natal și dându-le cele mai plăcute și utile disponibilități mentale, sufletești sau trupești pentru a gândi, pentru a decide, pentru a se bucura de viață. Moment în care vor fi, nu doar într-o formă bună generală, ci și unul în care pot trăi situații noi, pot avea parte de surprize și de evenimente neprevăzute. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), axa banilor rezultați din muncă proprie și cei rezultate din relațiile în care pot intra, deopotrivă, persoane sau instituții, este bogată în influxuri. Nu toate sunt menite să rezolve o problemă iar dacă apar obstacole sau încurcături, atunci nativii ar trebui să observe, cu atenție, contextul în care acestea s-au produs, pentru a vedea exact cine le-a generat: un „prieten” de exemplu, un cunoscut. Poate că acela nu e de rea credință, ci doar s-a lăudat că-l poate ajuta pe Vărsător într-o cauză, poate că Vărsătorul însuși a fost naiv și s-a bazat pe el. Analizați cu obiectivitate anturajul și mediile în care vă „învârtiți” pentru a vedea de unde vine o problemă financiară dar și de cine să vă debarasați, dacă acela este incorect sau grupul însuși, prin care vă legitimați social sau profesional, operează în dezavantajul dvs. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), casa comunicării este spulberată de vârtejul fazei de Lună Nouă din Berbec, ceea ce pentru Vărsători, prezintă un potențial de risc sporit atunci când este vorba de dialog, exprimare a ideilor, demonstrație a pregătirii profesionale sau abilități de comunicare. Teoretic, deplasările ar trebui suspendate dar, acest lucru, în contextul unei vieți active, nu este posibil. Este posibil să le amânați după 7 aprilie, să le restrângeți ca timp de desfășurare și să le gestionați cu atenție. Conduceți cu grijă mare de tot! Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, preocupări practice, casnice legate de casă și gospodărie, terenuri.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro

Etichete: horoscop saptamanal urania, horoscop urania, HOROSCOP URANIA 2 – 8 aprilie 2016, urania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE