HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2-8 MAI 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2-8 MAI 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU: Citește horoscopul de săptămâna viitoare și află ce anunță URANIA pentru prima săptămână din mai.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA 2-8 MAI 2016. HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2-8 MAI 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU
Foto: CLICK.RO

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 2-8 MAI 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Urania a făcut previziunile pentru libertatea.ro:

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA BERBEC- SAPTAMANA 2-8 MAI 2016

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, posibile surprize sau reevaluari discrete ale prietenilor si naturii relatiei pe care Berbecii o au cu acestia, din perspectiva unor cuvinte, gesturi sau fapte pe care le-au facut in acest rastimp si care le dau de gandit. Substratul banesc ar putea fi una dintre motivatiile care ii nemultumesc sau ii alarmeaza.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, nativii vor dori sa se linisteasca prin somn, izolare de forfota vietii sau sa se echilibreze organic prin terapii, tratamente corporale, exercitii de destindere. Intr-un alt plan, este posibil ca Berbecii sa renunte la iluziile pe care si le-au facut in legatura cu un viitor loc de munca sau cu un salt material rezultat prin schimbarea salarizarii.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, nativii se vor dovedi energici, in buna forma fizica, plini de initiativa, gata sa riposteze oricarui rival sau oponent ce se iveste in plan public si partenerial.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, Luna Noua in Taur, din casa a a II-a a banilor, va scoate la iveala toate probleme si deficientele legate de banii obtinuti prin efort personal sau ca rezultat al exercitarii unei functii platite. Teoretic, aceste trei case – munca/functie/bani – sunt legate intre ele de aspecte astrale armonice, ba chiar, la realizarea acestor trigoane, participa si cei doi Benefici.

Practic, ar putea fi vorba doar de un efort intens pentru mentinerea unei situatii convenabile lor sau pentru ameliorarea ei in viitorul apropiat. Luna Noua din ziua de 6 mai indica si oportunitatea de a face pasi concreti pe directia obtinerii unor venituri pentru care au nevoie de oarece inspiratie sau intuitie a momentului oportun. Cu toate acestea, se contureaza unele intarzieri sau amanari, pana spre 21 mai 2016, provenind de la asteptarea indeplinirii unor formalitati legale sau a unor aprobari, semnaturi si decizii.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA TAUR SAPTAMANA 2-8 MAI 2016

ntre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, desi pentru romani va fi vorba de zile libere si de sarbatoarea pascala, de cufundarea intr-un alt registru de viata, unii vor continua sa se gandeasca la plasamentul lor profesional, social sau la prezenta lor intr-un context public, prin minte trecandu-le tot felul de solutii indraznete sau rupte de realitate: un fel de a se ipostazia in roluri nepotrivite ori disproportionate cu vocatia si competenta lor.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, posibile intalniri placute sau secvente ale zilei petrecute intr-o companie agreabila, prietenoasa, deschisa, aducatoare de multumire si satisfactie sufleteasca. Nu la fel de cald se va dovedi a fi capitolul relatiilor sentimentale, unde, efortul nativilor de pace, bine si armonie poate fi stricat de comportamentul naravas al celui drag.

Perioada cuprinsa intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, seamana cu o baricadare interioara. Desi le-ar place sa fie activi, eficienti, deschisi in fata evenimentelor, din motive numai de ei stiute, din motive de sanatate sau din spaime legate de viitorul locului de munca, Taurii vor da in clocot; dar, acea fierbere interioara va fi un consum inutil de energie pentru ca vor macina aceleasi ganduri, vor analiza aceleasi probleme ramanand captivii acelorasi nemultumiri.

Incepand cu seara zilei de 5 mai, pana la sfarsitul zilei de 6 mai, nativii vor trai sub impactul fazei de Luna Noua care se va produce pe semnul lor zodiacal, pe 6 mai, si care va inchide un circuit de evenimente si conjuncturi, deschis cu un an in urma, inaugurand un alt ciclu astral care, producandu-se pe casa I a cerului lor astral, va privi evolutia persoanei si personalitatii lor.

Etapa reprezinta si un bun prilej de a face ajustarile necesare cu privire la ideile pe care si le-au facut despre oameni, lucruri si intamplari, despre idealurile si dorintele lor precum si despre sentimentele ce-i anima.


HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA GEMENI- SAPTAMANA 2-8 MAI 2016


Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, Gemenii pot da dovada de ingeniozitate, impresionandu-i pe cei din jur cu vioiciunea mintii si mobilitatea mentala. In cazuri particulare, unii pot "sclipi" in intalniri publice (sedinte, intruniri, conferinte etc.).
Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, miza socio–profesionala creste. Se cere mult de la ei, asteptarile sunt mari dar si ambitiile lor ii imping spre afirmare. Totusi, de cele mai multe ori, Gemenii vor alege un fel de a reactiona delicat, elegant, subtil, superior. Doar firile necenzurate, ori cei foarte tineri si insuficient educati sau fara experienta de viata vor cadea in capcana acelor zile, depasind masura sau punandu-se intr-o lumina proasta. In mod normal, Gemenii ar trebui sa nu aiba iesiri conflictuale fata de superiori ori fata de partenerii de orice natura din cercul lor de relatii chiar daca intre ei se deruleaza un conflict mocnit ori o rivalitate disimulata. Indicat ar fi ca nativii sa aiba rabdare pana cand aceia vor face primii un pas gresit sau isi vor dezvalui intentiile.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, relatiile cu prietenii vor fi cam abrupte, pline de surprize si de evolutii neasteptate ale conversatiei sau ale comportamentului care ii vor nedumeri (in cel mai bun caz) pe Gemeni. La randul lor, si ei vor fi influentati de acest tranzit, dovedindu-se enigmatici, capriciosi si greu de inteles pentru cei dragi.

Tendinta generala, care se va instala incepand din 5 mai, seara, pana la sfarsitul zilei de 6 mai, este cea de temperare, de abandon al stresului, de renuntare la conflict sau la lupta si de consolidare a echilibrului interior, de recuperare a starii de sanatate.

Unele persoane, nascute in aceasta zodie, isi vor face strategii cu privire la bani, bunuri, parti din averea cuiva apropiat care li se cuvin si care sunt amenintate sau pe cale de a fi pierdute, prin tertipuri. Luna Noua le va permite sa selecteze tot ceea ce este solid si de viitor in aceasta etapa de viata.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA RAC- SAPTAMANA 2-8 MAI 2016

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, pentru nativii din Rac nu par a se produce prea multe evenimente cu exceptia unor mici surprize (cadouri, atentii dar si informatii utile, esentiale).

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, Racii pot desfasura activitati legate de o ipostaza nobila, cu miza sociala sau crestina si, nazuind la mai mult, la mai bine, la frumos, sa se dedice unor preocupari superioare (lecturi, muzica, spectacole). Unora, acest fel de a petrece timpul, in cele trei zile de sarbatori pascale, li se va parea neobisnuit, atunci cand, "firesc", lor li se pare a manca si a te veseli pana la epuizare; cu siguranta, vor fi si dintre cei reculesi si patrunsi de sensul acelor zile. In drumurile lor, mai scurte sau mai lungi, in tara sau in strainatate, Racii se pot confrunta cu situatii care le vor strica buna dispozitie, pentru un ceas-doua.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, desi in plan astral se manifesta impulsuri legate de lupta pentru afirmare, de dorinta de a razbi, de a fi "mai in fata" intr-o ordine socio – profesionala, fiind vorba de niste zile libere, de respiro, cel putin pentru ortodocsi, este mai greu de crezut ca se vor intruni conditiile necesare pentru ca intentiile lor sa se poata materializa; celor care nu sunt credinciosi, ori sunt de alta religie, iar aceste repere nu le modeleaza predispozitia interioara, nu le va ramane decat sa astepte sa treaca scurta vacanta si sa-si vada, acum, de alte treburi pentru care au ragazul necesar.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, relatiile de prietenie trec printr-un proces de consolidare plecand de la scopuri, idealuri si mize comune. Luna Noua, din ziua de 6 mai, le va aduce in cercul de apropiati prieteni cu care vor "strange randurile", dupa ce i-au cunoscut mai bine si au incep sa-i pretuiasca ori despre care Racii isi vor schimba ideile preconcepute, descoperind, in cunostintele mai vechi, niste persoane serioase si rezonabile.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA LEU- SAPTAMANA 2-8 MAI 2016

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, se anunta un rastimp cand, intre nativi si partenerii lor, mai ales de viata, pot iesi scantei sau situatiile neprevazute nu-i gasesc intr-o dispozitie mladioasa, ei reactionand rigid, uneori dur, desi n-ar fi nevoie de atata desfasurare de forta. Spre cei cu functii se pot indrepta acuzatii sau se pot ridica ziduri de rezistenta daca acestia, in contextul exercitarii autoritatii lor, iau masuri nepopulare.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, unele planuri vor trebui reconfigurate pe fondul unor cheltuieli de ultim moment, neprevazute sau al imposibilitatii de a duce la bun sfarsit un plan, in doi, in familie sau alaturi de un grup, din cauza acelorasi motive materiale.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, e vremea cand nativii viseaza: unii la calatorii, altii la "marire", unii la aventuri, dupa cum doreste fiecare sa-si gaseasca, pentru moment, o satisfactie in viata. Zile bune pentru activitati sportive, atat in ipostaza sportului de intretinere, de agrement cat si de performanta. Vor mai fi avantajati cei care participa la concursuri, intreceri si spectacole in care vor fi obligati sa-si foloseasca resursele de energie dar si sa-si etaleze calitatile native (combativitate, rezistenta fizica, autocontrol, psihic solid, atentie, putere de concentrare). E vremea cand prind contur proiecte ample, menite sa le schimbe viata.

Incepand cu seara zilei de 5 mai si pana la sfarsitul zilei de 6 mai, se anunta o perioada (ce va continua si pe 7 mai) de angajamente profesionale, sociale, de imagine cu miza mare.

Faza de Luna Noua, care se va desfasura pe aceasta casa a X-a a puterii si succesului nu doar ca ii va mobiliza pe nativi in vederea obtinerii unei victorii dar ii va pune in situatia de a rezista la stres, la un volum mare de munca sau la presiunea evenimentelor pe care trebuie sa le tina sub control.

Citește restul horoscopului pe  libertatea.ro.

 

Etichete: horoscop saptamanal, horoscop saptamanal urania, horoscop urania, horoscop urania berbec, HOROSCOP URANIA GEMENI, HOROSCOP URANIA TAUR, leu, rac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h