HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 25 APRILIE-1 MAI 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU pentru 25 APRILIE-1 MAI 2016: Citeşte horoscopul de mai jos şi află ce anunţă URANIA pentru săptămâna ta.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU pentru 25 APRILIE-1 MAI 2016
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU pentru 25 APRILIE-1 MAI 2016
Foto: zenivers.ro

Urania a anunţat, pentru libertatea.ro, previziunile astrologice aferene săptămânii viitoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Urania 25 APRILIE-1 MAI BERBEC:

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), unor nativi le pot trece prin minte tot felul de solutii banesti care nu exceleaza prin onestitate. In cele mai multe dintre cazuri ele vor fi provocate de o situatie limita care ii impinge sa ia in calcul si asumarea riscului unor astfel de manevre.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, situatia se va schimba aproape pentru toti cei nascuti in acest semn zodiacal si asta se va traduce printr-o mare exuberanta si printr-o dorinta evidenta de a-si largi orizontul de cunoastere si de actiune. Unii vor dori sa faca excursii, altii vor vrea sa schimbe locul in care traiesc sau muncesc pentru a da un sens nou vietii lor.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, se contureaza o etapa mai incarcata, mai stresanta, mai enervanta in care activitatile cu grad sporit de risc ii vor pune in situatia de a se mobiliza si de a accepta ceea ce li se intampla apeland, pentru a se tempera, la banala filosofare "viata e grea, ce sa-i faci!". In ciuda dorintei de a se plia pe urgentele momentului cu resemnare, in preajma zilei de 27 aprilie, se pot contura o serie de neconcordante, disfunctii, ghinioane sau incurcaturi pe directia relatiilor parteneriale. Subreda si plina de capcane poate fi si evolutia unor conflicte, desfasurate in plan personal sau chiar procesual.

In restul zilei de 29 aprilie, Berbecii vor simti nevoia sa evadeze din acest peisaj care nu le ofera, pentru aceasta etapa, nici o satisfactie. Dorinta lor de a se relaxa alaturi de prieteni se poate lovi insa de o stramtorare baneasca.

In seara zilei de 29 aprilie, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si, timp de o luna de acum in acolo, ii va pune in situatia de a-si reevalua si reformula deciziile anterioare legate de bani, castiguri si cheltuieli.

Nota generala a momentului este data influenta pe care o exercita dificultatile prin care trec nativii asupra sistemului neuro – vegetativ sau psihic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Urania 25 APRILIE-1 MAI TAUR:

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), se exercita, in proportii diferite, opozitiile pe care nativii le-au simtit pana acum indirect, ori de cate ori Luna le tranzita casa parteneriatului. Luna Plina din 22 aprilie a pus accentul pe unele dintre ele iar acestea incep, acum, sa fie percepute in adevarata lor lumina. Mai sensibile in fata acestui tranzit vor fi relatiile dintre soti, unde instinctele, dorintele sau sentimentele de gelozie sunt mai intense si poate mai justificate. Nemultumirea si dorinta de revansa cotropeste sufletul acestor nativi care vor pregati replici usturatoare pentru cei care le stau in drum.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, revin in atentia lor proiectele axate pe miza unui castig. Sunt vizate acele avantaje materiale, patrimoniale, sociale sau relationale care au ca substrat, sau conditie de realizare, o persoana din afara granitelor, o deplasare sau o institutie din afara tarii in care locuiesc.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, Taurii vor fi preocupati doar de propria lor persoana, de evolutia sau de bunul plasament al capacitatii de munca, drept pentru care, toata lumea din jur ii deranjeaza. Nativii pot lua distanta chiar si fata de persoanele dragi inimii lor, in dorinta de a nu se "incurca" si cu problemele acelora.

In restul zilei de 29 aprilie, mici nelinisti pe fondul evolutiei unei situatii legate de imaginea publica, de autoritatea pe care o exercita intr-un domeniu de activitate; perioada in care vor fi susceptibili si vor avea impresia ca totul ii vizeaza.

Din seara zilei de 29 aprilie, Mercur, aflat in tranzit prin zodia Taur, va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 21 mai 2016, timp in care ii va obliga sa schimbe, din mers, solutiile practice de interes personal adoptate pana acum, tranzitul subliniind evaluarile gresite sau estimarile nerealiste, instaland o atitudine constructiva, de logica, masura si rezonabilitate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Urania 25 APRILIE-1 MAI GEMENI:

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), perioada intensa de strategii, calcule si miscari diplomatice menite sa-i asigure unui nativ stabilitatea intr-un sector de munca, ori sa-i pregateasca victoria viitoare intr-o directie profesionala numai de el stiuta. Totul se face discret, fara zgomot, fara a atrage atentia si totul se indreapta spre captarea informatiilor necesare lor in acest demers. Discrete disfunctii organice, mai ales ale celor care au deja o sensibilitate organica legata de glanda tiroida sau de glandele paratiroide, de regimul hormonal si de fiziologia aparatului genital. A nu se face interventii stomatologice, nici chiar minore.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, pentru unii nativi, se vor pune probleme parteneriale majore in functie de natura ocupatiei lor, a responsabilitatii sau a sarcinilor ce decurg din conditiile derularii unui contract. In plan matrimonial, se anunta certuri de scurta durata, repetate sau reluate in baza acelorasi argumente si acuzatii. Cei care se afla pe picior de divort pot fi subiectul unor sicane si hartuieli conjugale dar nici ei nu se vor lasa si vor replica, dupa puterile lor. In plan juridic sau pe fondul unor procese, situatia poate degenera iar pentru unii ea poate deveni dramatica. Daca va fi vorba de punctul final al unei hotarari judecatoresti atunci, lupta pentru o cauza abia incepe prin viitoarele cai de atac abordate.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, preocupari banesti provocate de nevoile unei rude sau de statutul unei proprietati ori de bunul mers al gospodariei.

In restul zilei de 29 aprilie, mentalul lor va fi instabil, gandurile lor trecand de la un subiect la altul, fara nici un rezultat. Nu va fi un timp bun pentru meditatie, relaxare sau calm interior. Mercur, guvernatorul lor, va intra in miscare aparent retrograda si-i va pune in situatia sa faca, pana pe 21 mai, o revizie generala a ideilor, conceptiilor si atitudinilor adoptate in ultimele luni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Urania 25 APRILIE-1 MAI RAC:

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), perioada neplacuta in plan sentimental. Emotiile sunt, in cea mai mare parte, negative. Trairile au aspectul unor ganduri si preocupari care-i macina pe nativi, abatandu-le atentia pe chestiuni intime sau de taina. Sunt accentuate iesirile comportamentale care vadesc egoismul, gelozia, spiritul posesiv. Mercur, aflat in tranzit in casa a XI-a a prietenilor, va deveni retrograd incepand sa le dea, din 29 aprilie, argumente, motivate de dorinta de revansa sau de demonstratie de forta, privind cramponarea de o idee sau de o solutie de viata.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, se contureaza mai multe directii de activitate care privesc munca: discutii oficiale pe fondul unor acte si documente, dialoguri aprinse privind acuzatii, explicatii, masuri administrative si riposte ale nativilor, initiative privind o schimbare a regimului contractuale etc. Enervare maxima, eficienta minima.

E nevoie de temperanta pentru a nu provoca dusmanii ce le-ar putea face viata un chin, de acum pana la toamna. Solicitare a aparatului loco-motor si a sistemului arterial. Reactii organice la oboseala, sedere indelungata in picioare, efort muscular, antrenamente epuizante.

Reactii ale vezicii biliare la stres, munca multa, enervare, mancare nesanatoasa. Vegheati, intre 26 si 27 aprilie, la tot ceea ce inseamna rang, functie, demnitate, ecou public al faptelor comise sau al cuvintelor rostite.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, se contureaza tendinta nativilor de a pune piciorul in prag in chestiuni parteneriale, de afaceri, unde autoritatea le este subminata sau contracarara de rivali, prin masuri abuzive. Nu va puneti mintea cu persoane a caror capacitate de intelegere este limitata.

In restul zilei de 29 aprilie, mici surprize din categoria "atentii si cadouri".

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Urania 25 APRILIE-1 MAI LEU:

Între 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), ostilitati discrete sau ramase necunoscute care privesc statutul oficial sau public al unor nativi care, tocmai de aceea, trebuie sa-si consolideze pozitia.

Din 29 aprilie, Mercur, care traverseaza in prezent zodia Taur, cea legata de casa a X-a a ridicarii in rang, va intra in miscare aparent retrograda si va declansa o serie de revizuiri si reconfigurari ale felului in care se ipostaziaza nativii in relatiile publice, oficiale sau in care trebuie sa-si exercite autoritatea si prerogativele puterii. Viitorul tranzit indica nevoia ca nativii sa inteleaga necesitatea de a abandona unele pozitii, interese sau sentimente (ori resentimente) si sa se lepede de un fel de a fi, care de-acum in acolo, nu le va fi profitabil. Indiferent care ar fi fost, in trecu,t motivele pentru care au adoptat respectiva atitudine (nevoia de a se impune, constrangerile, imprejurarile particulare), stabilitatea intr-o functie o vor obtine doar cu calm si rabdare, cu tenacitate si forta a dreptatii.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, perioada de veselie, de divertisment, de relaxare ori de mici surprize placute care le pot oferi multumire de sine, un respiro agreabil, o evadare din cotidian. Moment bun si pentru cei care desfasoara activitati cu profil artistic (mai ales sub forma spectacolelor muzicale, a dansului) sau sportiv (zile favorabile stabilirii unor performante si a doborarii unor recorduri).

Intre 26 si 27 opereaza un tranzit ce impune prudenta in declaratiile publice si in toate tipurile de dialog. De asemenea, ar fi bine sa se reprogrameze deplasarile, fie ele si de scurta durata sau pe distante mici.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, munca multa si rutina.

In restul zilei de 29 aprilie, un partener, un coleg dintr-un proiect ofera o surpriza sau, o situatie ivita pe neasteptate, il obliga pe nativul Leu sa cantareasca locul si rolul unui partener intr-un proiect ori, poate, chiar in viata sa.

Citeşte restul horoscopului pe libertatea.ro.

Etichete: HOROSCOP APRILIE, HOROSCOP MAI, horoscop saptamanal, horoscop saptamanal berbec, horoscop saptamanal gemeni, horoscop saptamanal taur, horoscop saptamanal urania, horoscop urania, leu, rac, urania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE