HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU, FECIOARĂ: Citește horoscopul de mai jos și află ce preziceri face URANIA pentru săptămâna ce urmează. 

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU (Foto romaniatv.net)
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU (Foto romaniatv.net)

Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul săptămânii viitoare. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC

Cu siguranță va fi vorba de o primă confruntare mai modestă sau de mai mare importanță pentru viața și activitatea lor publică. Acolo se va indica, fie și simbolic, metaforic, natura unor secvențe personale care vor fi puse la încercare sau pe care să le remedieze cât se poate de repede pentru a nu crea efecte mai greu de dislocat prin măsuri ulterioare. Între 11 și 12 ianuarie, predispoziția generală este aceea de a comunica cu prietenii, de a face conversație gratuită, uneori, utilă, alteori, dar, în această ipostază din urmă, înseamnă că respectivele întâlniri au un scop precis, practic, consultativ. Între 13 și 14 ianuarie, viața lor interioară este împărțită în două sectoare: una a conturării unor dorințe și ambiții puternice, pentru care se pregătesc sufletește și a doua, provenind de la chestiunile administrative, de la o serie de măsuri sau situații concrete, care se derulează la locul de muncă și care nu le convin. Segmentul muncii poartă amprenta unor demersuri cu temei legal, cu miză juridică. Uneori, poate fi vorba de o stare de lucruri pe care o percep disproporționat, intrând în panică la orice vorbă purtată de vânt, alteori poate fi vorba de o realitate în plină desfășurare care va dura patru luni de acum în acolo, în fața căreia nativii nu vor avea instrumente de control. Pe 15 ianuarie energia și ambiția vor fi la cote mari dar, în concordanță cu relațiile tensionate se poate vorbi de provocări care anunță reluarea unor conflicte sau de acutizarea altora. Persoanele cu autoritate profesională pot primi o recunoaștere publică prin recompensarea cu premii, funcții onorifice etc., între 15 – 16 ianuarie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR

Pe fondul drastic al Lunii Noi din Capricorn, ei vor realiza că ceva în viața lor nu e în regulă de mai mult timp și, conștientizând despre ce este vorba și observând gratuitatea unui demers vor hotărî să se lepede de acea etapă din viața lor, acceptând, poate cu regret în suflet, că trebuie să renunța la idei, omeni sau inițiative de la care au sperat mult dar care nu au fost croite pentru drumul lor în viață. Etapă de criză interioară amplificată și de contribuția altor planete care pot nuanța și personaliza trăirile acestei secvențe. Între 11 și 12 ianuarie, Taurii sunt dispuși să abordeze formule noi de activitate, să adopte altă atitudine, într-un cuvânt, să fie mai adecvați, în formă și spirit, prezentului. O primă mostră din problemele pe care le-ar putea avea din pricina prezenței lui Marte în Scorpion, în casa a VII-a, până pe 2 august a.c., cu partenerii, procesele, dușmanii, contractele. Între 13 și 14 ianuarie, relațiile cu prietenii din Pești pot fi plăcute, utile dar acestea îi pot costa, la propriu, Taurii aflându-se în situația de a le face atenții, cadouri sau de a-i susțină financiar etc. De altfel, de la bani pot pleca și o serie de contradicții cu persoana dragă inimii lor. Pe 15 ianuarie, nativii își pierd liniștea sau cumpătul. Aproape totul îi enervează și îi deranjează. Ei înșiși fiind, în limbaj familiar, „imposibili". Vor reacționa nervos la orice întrebare, rugăminte sau solicitare, oricât de elegant ar fi ea formulată sau cât de îndreptățită ar fi. Probleme curente legate de muncă, activitate și, mai ales, de bani, îi acaparează și-i pun într-o ecuație personală conflictuală.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI

Luna Nouă din 10 ianuarie indică dar și pune premizele unor probleme majore în legătură cu specificul acestei case a VIII-a. Între 11 și 12 ianuarie, spiritul lor se înviorează. Sunt mai veseli, mai senini, mai dispuși să dialogheze, să cunoască, să învețe din lecturi sau din experiența altora. Pe 13 și 14 ianuarie se pot contura mai multe direcții, în funcție de Ascendentul personal și de marcajele impuse de anul în care s-au născut. Astfel, unii pot avea succes, se pot îmbăia în vibrațiile plăcute ale laudelor, amabilității sau micilor șanse profesionale. Alteori, ei înșiși se simt înaripați și purtați numai de gânduri și intenții bune, frumoase, generoase cu privire la locul și rolul lor în societate. Alții, pot să fie trași în jos de probleme care vin dinspre rudele de sânge (părinți, buni, persoane în vârstă). Uneori, în această ultimă ipoteză, dificultățile pot ține de nume, renume, faptele acelora, alteori poate ține de moștenire, una cu „bucluc", de patrimoniu, de opoziții și neputințe de a administra ceva ce li se cuvine sau al căror drept le este contestat. Perioadă când se pun bazele viitoarelor litigii. Pe 15 ianuarie unii apar celor din jur într-o postură de frondă. Unii Gemeni pot fi, între 15/16 ianuarie, enervați de un detaliu din viața lor sentimentală. Nota generală este presimțire, de intuiție ori măcar de bănuială. Relațiile cu copiii sunt mai delicate în acest răstimp, ridicând probleme de autoritate, comunicare, înțelegere de ambele părți. Pentru întreaga perioadă, lecția Saturniană, în sine, indică nevoia de răbdare, prudență și entuziasm cenzurat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC

Relații parteneriale, de afaceri, conjugale, colaborările de orice fel, contractele, dușmăniile, procesele, pozițiile divergente în varii chestiuni, toate vor purta marcajul unor contradicții majore care vor dura, dintr-o perspectivă, până în mai, din altă perspectivă, până în 2017. Chiar dacă, pentru moment, unii vor spune, uitându-se în jur, „iată, nu mi s-a întâmplat nimic", peste ceva vreme vor constata că o serie de relații și evenimente vor avea originea în această perioadă și în acest context astrologic. Pe 11 și 12 ianuarie, pe nativi îi așteaptă mici surprize de natură materială. Risc de conflicte cu copiii pe teme bănești sau provocate de pagubele pe care aceștia le fac iar părinții din Rac trebuie să le achite. Între 13 și 14 ianuarie, teoretic, peisajul astral ar trebui să le fie favorabil, realizându-se mai multe trigoane regale, aspecte armonice pe semne de Apă, care să le permită să se refacă sufletește, psihic, să se echilibreze trupește. Există însă și o altă semnificație a acestui scurt răstimp care poate funcționa pentru o categorie de nativi, în funcție de relația acestui tranzit cu schema astrală a nașterii lor, care va bloca demersurile menite să le înlesnească o pregătire profesională, un dialog oficial sau o relație cu străinătatea. Examenele se vor purta sub un semn complicat, cu amânări, întârzieri, piedici, mici conflicte sau neșanse. A se evita, pe cât posibil, în această perioadă, verificarea cunoștințelor într-un cadru organizat sau competițional. Pe 15 ianuarie, este bine ca Racii să nu-și facă ambiția cu nimeni și să nu se pună la mintea oricui. Unele ipostaze de viață pur și simplu nu merită consumul lor nervos, altele însă, pot fi niște provocări.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU

De la caz la caz, unele relații se pot încorda pe fondul unor întârzieri, abateri sau al unui stil de muncă ineficient ori neadecvat. Alteori poate fi vorba de noi reglementări care se impun la locul de muncă și care generează modificări de orar, de program, de volum, de responsabilitate, de unde și o serie de nemulțumiri ca în fața oricărei constrângeri. În planul sănătății, sistemul osos este cel mai vizat, regimul mineralelor din organism dar și toatele afecțiunile specifice vârstei a treia, ori bolile cronice. Nota generală nu este de îmbolnăvire ci de efort pentru găsirea unui tratament. De aici, consultări, renunțări la scheme vechi de tratament dovedite ineficiente, reveniri chiar asupra diagnosticului, ori repetarea analizelor. Între 11 și 12 ianuarie, conflicte cu partenerul de viață pe teme minore, legate, mai ales, de o chestiune de familie. În planul afacerilor sau ale altor aspecte de viață ce țin de specificul casei a VII-a, nu se pot anticipa efecte majore. Totuși, în aceste relații parteneriale e indicată măsura și stăpânirea de sine. Pe 13 și 14 ianuarie se anunță discrete probleme financiare, materiale ori legate de avantaje și beneficii care se lovesc de aspectele legale, oficiale sau de încurcăturile din acte și documente. Pe 15 ianuarie, Leii devin impetuoși, curajoși, îndrăzneți și cam rupți, în elanul lor, de realitate, de unde și riscul unor certuri sau dispute care se iscă din nimic altceva decât din stilul lor nestăpânit. În acest vârtej de idei și reacții, nativii pot exagera, pot comite greșeli de înțelegere (deformează adevărul), de interpretare (răstălmăcire), se pot dovedi nerăbdători și superficiali.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ

Între 9 și 10 ianuarie, nativii din Fecioară vor primi impactul Lunii Noi pe o casă „blândă" sau chiar plăcută din punct de vedere existențial. Doar că, această etapă, care va asocia Soarele, Luna, Mercur și Pluton, va pune în evidență o serie de limite sau de tristeți legate de o viață afectivă marcată de singurătate și neîmpliniri. Aceste conștientizări le vor sugera nativilor soluțiile pentru ieșirea din impas. De exemplu, în această perioadă, ar fi necesar să se renunțe la ceva: orgoliu, mândrie, supărare, interes personal etc. sau să se regândească un comportament, o decizie, o reacție subiectivă. Cu forță diferită și cu forme de manifestare diferite, criza personală legată de casa a V-a va evolua într-un fel până în mai a.c. și, din mai până în toamna anului 2017, într-alt fel. Unii nativi, din categoria artiștilor, interpreților, pot petrece prin crize interioare de creație, de inspirație, de expresivitate. Pe 11 și 12 ianuarie, nu par a se petrece prea multe evenimente. Poate doar zvonuri și comentarii legate de o stare de lucruri acolo un muncește nativul. Pe 13 și 14 ianuarie, toate aspectele legate de parteneriate și colaborări indică blocaje, neșanse, pierderea unei ocazii, ratarea finalizării unei discuții sau a semnării unui contract ori răzgândiri. În cazul unui proces, pot apărea opoziții care amână judecarea cauzei, care complică, prin procedurile declanșate, prelungirea lui. Pe 15 ianuarie, nu sunt bine aspectate astral inițiativele cu miză financiară mare sau chiar cele legate de cheltuielile mărunte.

CITEŞTE  mai multe pe libertatea.ro. 

 


Etichete: FECIOARĂ, HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 IANUARIE 2016, HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE