HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTIHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015. Citeşte mai jos horoscopul săptămânal Urania pentru perioada 10-16 octombrie 2015 a afla ce îţi rezervă astrele în următoarea săptămână.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI
Foto: voceatransilvaniei.ro

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015URANIA a anunțat previziunile astrelor pentru săptămâna 10-16 octombrie, pentru libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION

Pe 10 octombrie Nodul Nord al Lunii va intra în casa a XI-a unde, mai bine de 18 luni, va face ca relaţiile de prietenie liber consimţită să fie profund revizuite. Nodul Sud, adică Pedeapsa în Viaţă, va intra în casa a V-a a relaţiilor afective, a sentimentelor de dragoste şi a aventurilor sau a relaţiilor cu copiii; acest sector mai controlează şi creativitatea, sensibilitatea artistică sau sporturile, distracţiile, speculaţii financiare.

Toate aceste sectoare de viaţă vor cunoaşte transformări profunde, unele dintre ele provocând suferinţă. Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa, relaţiile de prietenie, de colaborare sau de implicare în forme de activitate colectivă (cluburi, grupuri de iniţiativă, asociaţii, fundaţii, partide) vor trece prin probe de foc. Vor fi puse la încercare soliditatea relaţiilor, onestitatea, eficienţa, rolul şi rostul lor.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie se pot produce tot felul de tulburări ale stării de sănătate sau ale funcţionării psihicului.

Pe 13 octombrie rezistenţa nervoasă a Scorpionilor va fi la cote mici; este bine ca aceştia să nu ia decizii sau să treacă la acţiune pe acest fond interior şubred care se menţine, în aceiaşi parametri, până pe 16/17 octombrie când, informaţiile primite (secrete dezvăluite, avertismente discrete ori intuiţii) îi alarmează.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa ceva îi îndârjeşte, îi mobilizează şi îi obligă să facă strategii şi calcule. În după-amiaza zilei de 16 octombrie vor fi obligaţi de realităţile cu care se confruntă (sau cu limitele pe care le ating), să-şi facă o serie de planuri adecvate situaţiei de moment sau perspectivei ce se conturează.

Tot în preajma acestei date, cineva cunoscut ori chiar drag lor se poartă cum nu trebuie, dezamăgeşte sau îl pune pe nativ într-o situaţie delicată.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SĂGETĂTOR

Pe 10 octombrie, Sensul Vieţii întră în casa a X-a, cel mai important sector al unei hărţi astrale personale, care indică locul şi modul de realizare profesională şi ridicare socială. Astfel, de acum în acolo, până pe 28 aprilie 2017, Săgetătorii vor fi obligaţi să se reinventeze şi să-şi ajusteze viaţa de fiecare zi în funcţie de idealurile, planurile, proiectele de viaţă, mai vechi sau mai noi dar şi în funcţie de realităţile cu care se confruntă.

Nodul Sud al Lunii le va aduce, tot din 1o octombrie, o serie de încercări pe relaţia cu familia din care provin ori pe direcţia casei, locuinţei, patrimoniului lor locativ. Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa, Săgetătorii ar trebui să se bucure de bagajul mare de impulsuri, sugestii şi oportunităţi pe care îl aduc cele trei planete aflate în tranzit în acest sector – Venus, Marte şi Jupiter.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie nativii ar trebui să se întâlnească cu o serie de prieteni sau cunoscuţi legaţi prin gusturi, interese sau planuri comune. Dar lucrurile nu merg prea bine.

Pe 13 octombrie, poate apărea o figură nouă în cercul de apropiaţi care are darul de a tulbura apele, complicând relaţiile cu ceilalţi. Pe 16/17 octombrie, se poate instala chiar şi un conflict deschis, plecând de la acuzaţii formulate explicit, de la intrigi care izbucnesc, alterând coeziunea grupului şi încrederea nativului într-unul dintre cunoscuţi sau în întregul grup.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa, nativii îşi pot consuma energia şi timpul analizând ceea ce se întâmplă, în dorinţa de a găsi o explicaţie coerentă evenimentelor amestecate, stridente şi păgubitoare în plan personal.

În după-amiaza zilei de 16 octombrie şi ulterior, pe 17 şi18, ei se vor dedica chestiunilor de imagine şi carierei sau funcţiei.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU AICI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA CAPRICORN

Pe 10 octombrie, Sensul Vieţii intră în casa a IX-a a acestor nativi, dându-le cele mai utile impulsuri legate de progres prin învăţătură, spor de cunoaştere, câştig de experienţă şi succes personal şi profesional.

Nodul Sud, va aduce în schimb, o perioadă mai dificilă legată şcolaritate (vizându-i pe adolescenţi), comunicare, relaţii cu fraţii şi cunoscuţii ocazionali, cu drumurile şi beneficiul pe de urma deplasărilor.

Între10 şi 11 octombrie dimineaţa se pune problema imaginii lor, a notorietăţii (dacă au avut-o până acum), a felului în care sunt priviţi, aprobaţi sau contestaţi într-un plan public cei ce s-au născut în zodia Capricornului.

Luna Nouă care se produce pe 13 octombrie, pe fundalul astral al acestei case a X-a, este de natură să introducă un element de noutate, să provoace o schimbare, asta după ce, pe 12 octombrie se va fi înregistrat o secvenţă de viaţă socio-profesională care s-a dat brusc „peste cap".

Ceva se întâmplă în acest răstimp, de natură să bulverseze statutul şi autoritatea nativilor. Uneori, poate fi vorba doar de un eveniment care are loc în familia lor şi care, angajându-i, le tulbură activitatea normală.

Pe 16/17 octombrie, unii nativi se pot confrunta cu critici, acuzaţii şi afirmaţii care îi obligă să se apere. Între 14 şi 16 octombrie, relaţiile cu o serie de colegi, prieteni, tovarăşi de drum sunt viciate de interese divergente, de egoism, de nesinceritate.

Din 16 octombrie după-masa, pe unii nativi poate pune stăpânire mânia, fiind obligaţi să recunoască cu dezamăgire că s-au înşelat în privinţa cuiva, că au luat cândva o decizie lipsită de tact, că strategia lor a fost greşită sau că o şansă s-a dus pe apa sâmbetei. Undeva, fie şi tangenţial, factorul „străinătate" este implicat în această încrengătură de fapte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA VĂRSĂTOR

Pe 10 octombrie Sensul Vieţii (Nodul Nord al Lunii) va intra în casa a VIII-a a banilor şi beneficiilor obţinute ca ajutor sau prin prezenţa constantă a cuiva care le oferă suportul material necesar pentru actuala etapă de viaţă.

Nodul Sud va începe să tranziteze, tot din 10 octombrie, casa a II-a a banilor din muncă proprie şi a tuturor relaţiilor financiare în care intră componenta „muncă plătită".

Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa, nativii pot realiza nişte câştiguri, pot pune baza unei relaţii cu o persoană sau cu o instituţie de pe urma căreia el poate beneficia material, social sau moral. Se pot oficializa acte ce privesc o moştenire, se poate intra în posesia unor bunuri prin cadouri, donaţii, gesturi filantropice.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie, unii nativi pot trece prin crize de conştiinţă provocate de destrămarea unor planuri – sau vise – pe care şi le-au făcut în legătură cu un succes sau cu afirmarea lor.

O situaţie se schimbă radical prin anularea condiţiilor anterioare sau prin modificarea radicală a unor clauze de dată recentă. Veşti care supără mai ales în ipostaza refuzului unei aprobări aşteptate, a respingerii unei cereri, a acceptării unui dosar depus etc.

Pe 12 octombrie, pot avea loc discuţii a căror turnură nebănuită şi neplăcută şochează şi îl lasă pe nativ, pentru moment, fără cuvinte, fără reacţie, fără soluţie.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa se poate vorbi de o activitate socio-profesională desfăşurată sub semnul stresului, al unor conflicte şi tensiuni ce planează în registrul socio-profesional public.

Din 16 octombrie după-amiaza, relaţiile cu persoanele importante, sus-puse, cu funcţii într-o ierarhie socio-profesională, sunt de bun augur, ele permiţând nativului obţinerea unui sprijin moral.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA PEŞTI

Nodul Nord al Lunii (Sensul Vieţii) va începe să fie condiţionat, din 10 octombrie, de felul în care nativii vor şti să-şi gestioneze relaţiile parteneriale, începând cu cele conjugale şi terminând cu cele de afaceri sau contractuale.

Nodul Sud al Lunii va intra, în aceiaşi zi, în casa I, a personalităţii şi constituţiei lor fizice, unde va declanşa o serie de transformări necesare pentru adaptarea la noile etape de viaţă. Între 10 şi 11 octombrie, nativii au parte de întâlniri şi discuţii în care li se fac oferte de muncă, de colaborare, de participare la o serie de activităţi care presupun un contract cu valoare juridică sau doar un gentleman agreement, cu valoare morală.

Totuşi! Pe acest sector, cei care nu au răbdarea să verifice şi să analizeze o propunere, vor constata că s-au înşelat sau că au fost păcăliţi. Tot pe această relaţie, perioada 16/17 octombrie nu este indicată discutării unui contract.

Detaliile enervează, obiecţiile sau condiţiile personale, oricât de rezonabile ar fi, sunt prost primite şi respinse cu vehemenţă, astfel încât, există riscul ca ele să nu mai poată fi readuse în discuţie, ulterior.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie, unii se enervează, alţii se zbuciumă de grija banilor. Cineva se va dovedi a fi fost incorect, fără a se mai putea schimba ceva (sau recupera). Alteori, Peştii intuiesc, în spatele cuvintelor şi promisiunilor, intenţiile necinstite şi, atunci, ei pot pune punct oricărei discuţii pe marginea unei tranzacţii.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa, se concentrează pe propriile gânduri, interese, trăiri sau nevoi spirituale. Din 16 octombrie după-amiaza nativii vor fi prinşi în vâltoarea vieţii publice şi atribuţiilor profesionale, intrând în conflict cu soţul (sau soţia) care se simte abandonat sau uitând de obligaţiile faţă de propria lor persoană (se epuizează, fac excese, uită să-şi ia medicamentele, neglijează un tratament sau o terapie în curs).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015. Citeşte restul horoscopului pe libertatea.ro.

Etichete: HOROSCOP, HOROSCOP CAPRICORN, HOROSCOP PESTI, HOROSCOP SĂGETĂTOR, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII, horoscop saptamanal urania, HOROSCOP scorpion, horoscop urania, horoscop urania CAPRICORN, HOROSCOP URANIA PEȘTI, horoscop urania VĂRSĂTOR, HOROSCOP vărsător

0/1 COMENTARII
Marius
12 Oct 15:05
+0
VOTURI
-0
de unde ati scos ca Nodurile lunare intra pe data de 10 octombrie 2015 in fecioara, respectiv, pesti, zau ca nu inteleg., cand nodul nord este inca in balanta la gradul 2 (aproximativ) - nu am programul astro cu mine). Am stat de vorba cu multi astrologi din statele unite si nici unul nu stie de aceasta trecere in data de 10 octombrie, cand acest eveniment va avea loc abia in noiembrie 2015, crec ca prin 12 sau 13 noiembrie. Va rog verificati-va mai bine datele ca ele nu sunt reale! O viata superba va doresc. si mai multa atentie va rog

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE