HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 13 – 19 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP  13 – 19 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU. Citește horoscopul din săptămâna 13-19 februarie și află ce îți prezic astrele. 

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA, HOROSCOP 13 – 19 FEBRUARIE 2016
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 13 – 19 FEBRUARIE 2016

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA Berbec


În prima parte a zilei de 13 februarie, Berbecii au parte de solicitări care îi privesc direct, de la care nu se pot sustrage, care-i ostenesc sau, după caz, îi enervează. Din după-amiaza zilei de 13 februarie (după ora 14) și până pe 15 februarie (ora 17), interesul lor se concentrează pe bani. Nu întotdeauna soluția de a face plăți sau de a avea bani pentru cheltuielile curente se va rezolva prin muncă pentru că, pentru moment, deși sectorul muncii îi cheamă la program, cu casieria stau cam prost.

Între 15 (după-amiaza) și 17 februarie, unii nativi sunt vorbăreți, comunicativi, dornici să afle, să se informeze, să primească sfaturi. Au destul de mare nevoie de mișcare, răspund prompt la tot felul de solicitări care presupun un drum cu mașina, o deplasare de scurtă durată în afara localității. Pe 18 și 19 februarie, se acumulează o serie de obligații morale față rude. Din seara zilei de 18 se pun într-o ecuație stringentă mai multe ipostaze care implică și relațiile matrimoniale, postùrile publice ori responsabilitățile ce țin de exercitarea meseriei. Poate fi vorba de situații care se declanșează pe nepregătite, alteori, tenta surprizei provine chiar de la reeditarea unei discuții sau a unui conflict care părea epuizat sau deja rezolvat. Pe 14 și 17 februarie, planetele Mercur și, respectivVenus, vor intra în Vărsător, permițând dialogul cu o serie de persoane de curând cunoscute.

Important este schimbul de idei, de impresii sau de principii care stau la baza unei cooperări. Multe dintre persoanele cu care vor intra în contact vor fi tinere, sau mai tinere decât nativii din Berbec, vor părea simpatice, inteligente, inventive dar, pe termen lung, relațiile cu aceștia nu se vor dovedi stabile. În ziua de 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, în casa a XII-a, și le va accentua starea de melancolie sau de neliniște.

 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA Taur


Pe 13 februarie, cei care s-au născut în zodia Taur își vor face curaj și vor hotărî să atace frontal un domeniu de viață sau activitate. Acest proces interior va fi consecința unei furii interioare declanșate de un eveniment, de o informație, de un dialog, de o decizie care vizează munca sau parteneriatul. Această furie îi va face să renunțe la reticențele care i-au oprit, în ultimul timp, să treacă la acțiune.

Acum, vor „lua Turul de coarne" dar „acela" nu vor fi ei. Din după-amiaza zilei de 13 februarie (după ora 14) și până pe 15 februarie (ora 17), nu-i interesează decât propria persoană și modalitățile prin care să se pună mai bine în valoare, să speculeze un eveniment în avantajul personal doar că, această dorință nu este tocmai ușor de pus în aplicare pentru că, pe fond, intervin elemente astrale care îi vor obliga să facă față unor discuții ciudate, vor trebui să dea explicații (dacă sunt în cunoștință de cauză) sau să se pronunțe cu privire la oameni și fapte (cel mai adesea partenerii lor de viață, de afaceri, de proiect comun etc.), ceea ce nu le va face deloc plăcere pentru că ar putea fi vorba de situații neplăcute, jenante, stingheritoare. Situația se complică, o dată cu ziua de 17 februarie dimineața, când, tot în casa a X-a, alături de Mercur, în Vărsător va intra și Venus. Cele două planete vor pune premizele unor „tulburări" ce pot dura până în primele zile ale lunii august a.c.

Între 15 februarie (după ora 17) și 17 februarie, unii pot pura discuții legate de drepturile bănești cuvenite lor fără prea mare succes pentru că ori situația e deja încurcată, ori tentativa lor de negociere complică situația și mai mult. Între 18 și 19 februarie, Taurii vor fi „scumpi la vorbă", mocnind supărări numai de ei știute și revolte înăbușite. Începând cu 19 februarie, Soarele le va tranzita casa prietenilor liber aleși, alimentând o serie de iluzii în legătură cu unele persoane.

 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA Rac


Pe 13 februarie, până la prânz, nativii din Rac se pot confrunta cu situații dramatice prin felul în care se instaurează o serie de evenimente în viața lor sau în câmpul activității profesionale și/sau publice. Din după-amiaza zilei de 13 februarie și până pe 15 februarie (până la ora 17), relațiile cu prietenii sau cu cei dragi vor trece prin crize, diferite ca intensitate, în funcție de motivul care le generează. Este vorba de interese divergente sau de tertipuri care, o dată identificate, îi obligă pe Raci să reacționeze la rândul lor, în mod brutal.

Dacă, din 14 februarie, este vorba de bani și avantaje materiale, se poate vorbi de un conflict verbal patronat de Mercur, pentru că, din 17 februarie, situația se complică prin apariția planetei Venus care va crea, în același sector, piedici pentru următoarele cinci luni. Între 15 februarie (după ora 17) și 17 februarie, nu sunt indicate acțiunile riscante, insuficient analizate. Subiectivismul, superficialitatea, impulsul de moment fiind cei mai proști sfătuitori care pot altera relațiile la locul de muncă dar care, mai ales, le pot deteriora starea de sănătate la nivelul circulației arteriale, a registrului în care evoluează tensiunea arterială sau fiziologia sistemului nervos la nivelul membrelor superioare și inferioare. Între 18 și 19 februarie, acești nativi beneficiază de prezența Lunii, Guvernatorul lor, în sectorul lor zodiacal, adică în domiciliu, ceea ce le poate da energie și rezistență psihică sporită.

În ziua de 19 februarie, la ora 07:34' dimineața, Soarele va intra în zodia Peștilor, în casa a IX-a a cerului astral al acestor nativi, ceea ce le va limpezi mintea, le va da o perspectivă nouă, evident, una superioară, asupra evenimentelor curente din viața lor dar, totodată, îi va face apți să întocmească un plan de succes privind evoluția lor profesională, acumularea de cunoștințe sau schimbarea mentalității.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA Leu


Discuțiile vor fi dificile, duse pe un ton certăreț, presărate cu acuzații și răstălmăciri. Aceasta este situația, îm prima parte a zilei de 13 februarie, pentru ca, după ora prânzului, până pe 15 februarie (la ora 17), Leii să fie obligați să reziste ori să recurgă la strategii de supraviețuire inteligente în contextul în care se află, cu sau fără voia lor, în mijlocul unui conflict ori al unor evenimente majore, ce-i angajează din perspectiva carierei, a funcției, a unor responsabilități pe care le-au avut în trecut și care acum li se reproșează ori pe care le exercită în prezent și pentru care sunt contestați.

Momentul astral nu este favorabil și din cauza celor două planete personale – Mercur și Venus – care vor intra, prima pe 14, cea de a doua pe 17 februarie, în casa a VII-a a parteneriatului, de unde vor construi premizele multor dispute care amenință cu ruperea unor alianțe, cu revizuirea drastică a clauzelor unor contracte, cu stilul și metoda de lucru ori chiar cu scopul unor asocieri sau afaceri pe care le-au acceptat de un an încoace. Reminiscențele acestor dezbateri costisitoare pot dura până la începutul lunii august a.c. Nici relațiile conjugale nu vor fi scutite de furtuni, certuri și dezlănțuiri bruște ale câte unui nativ. Din după-amiaza zilei de 15 până pe 17 februarie, se pot ivi invitații la dialog, la vizite, la activități comune. Indiferent de cadrul, mai mult sau mai puțin oficial, în care se vor desfășura ele, miza greu de acceptat și riscurile care plutesc în preajma acestor inițiative le induc Leilor un total dezinteres, precum și un foarte util, de altfel, stil de a se eschiva.

Între 18 și 19 februarie, Leii ar trebui să se concentreze pe probleme de sănătate, pe regimul alimentar sau pe o terapie necesară lor. Din 19 februarie, Soarele va intra în casa beneficiilor materiale și ajutoarelor venite din partea unor persoane particulare sau a unor instituții.

 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA Varsator


Vărsătorii vor fi, în prima parte a zilei de 13 februarie, combativi. Comunicarea va fi punctul lor forte dar ea va păcătui prin exces de zel, lipsă de măsură sau insistență deranjantă pentru cei din jur. Posibile conflicte sau mici accidente ori incidente cu prilejul deplasărilor curente. Din după-amiaza zilei de 13 februarie până pe 15 februarie (ora 17) se pun premizele unor tensiuni latente în viața de familie. Pe fondul unor informații, al unor discuții anterioare, al unor concluzii la care au ajuns fie Vărsătorii, fie rudele lor, în familie se instituie cod roșu de conflict. El poate izbucni oricând, începând cu 14 februarie, când Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a IV-a, ceea ce va avea rolul aerului suflat pentru a înteți focul. Pe aceiași direcție de viață, situația se va complica din 17 februarie când, alături de Mercur, va începe să acționeze și Venus. Cele două planete personale, aflate în tranzit prin Vărsător, vor funcționa în dezavantajul nativilor, primind o replică dură de la Marte, aflat în Scorpion, în casa a X-a, ceea ce le-ar putea periclita o postură oficială.

Pe altă direcție, între 15 februarie după-amiaza și 17 februarie, avantajați vor fi toți cei care desfășoară activități publice, care presupun transmiterea știrilor, informațiilor, cunoștințelor: profesorat, presă, media, teatru, spectacole de orice fel, activitate scriitoricească. Teoretic, sunt bine aspectate speculațiile financiare de moment. Tendința spre aventură și spre îmbogățirea experienței de viață prin „diversificarea" partenerilor reprezintă o tentație și totodată o provocare irezistibilă.

Între 18 și19 februarie, ar fi nimerit ca Vărsătorii să se domolească în privința verbalității: mai puține cuvinte, mai puține luări de atitudine, mai puține declarații de intenție rostite mai ales la locul de muncă. Din 19 februarie, Soarele va intra în casa banilor câștigați din muncă proprie.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE