HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 16-22 APRILIE. ZODII BERBEC, GEMENI, TAUR, RAC, LEU, FECIOARĂHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 16-22 APRILIE.HOROSCOP BERBEC, GEMENI, TAUR, RAC, LEU, FECIOARĂ. Citeşte horoscopul săptămânal întocmit de Urania şi află ce îţi rezervă astrele în săptămâna care urmează. 

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA. HOROSCOP 16-22 APRILIE.HOROSCOP BERBEC, GEMENI, TAUR, RAC, LEU, FECIOARA
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 16-22 APRILIE.HOROSCOP BERBEC, GEMENI, TAUR, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 16-22 APRILIE.HOROSCOP BERBEC, GEMENI, TAUR, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Horoscopul săptămânal, valabil în perioada 16-22 aprilie 2016 a fost realizat de Urania pentru Libertatea. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 16-22 APRILIE 2016, BERBEC

Pe 16 aprilie, o serie de tranzite favorabile le vor permite nativilor mici rezolvari personale, posibilitatea de a avansa pe drumul complicat al birocratiei si aprobarilor, daca este vorba de excursie, o calatorie, o deplasare dincolo de granitele tarii. Forma buna fizica si psihica; posibila situatie avantajoasa ce va incheia ziua, in mod placut.

Pentru multe persoane exista insa si o etapa stramba care va pune la incercare parteneriatele. Moment de lezare a afacerilor sau intereselor personale de catre persoane care actioneaza anapoda, prosteste, complicandu-le existenta sau care le pun bete in roate in mod voit. Fiind vorba de o zi cu risc, discutiile pe teme contractuale ar trebui amanate. Vor fi avantajati cei care vor participa la competitii sportive ori cei care vor desfasura activitati artistice cu public (concert, reprezentatie in aer liber etc.).

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24'), sporesc grijile si nemultumirile legate de activitatea desfasurata la locul de munca. Chestiuni administrative. Starea psihica a nativilor va fi modificata, nativii fiind morocanosi si irascibili.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, Berbecii trebuie sa verifice toate documente precum si sa-si reevalueze permanent initiativele pentru a evita sau contracara consecintele unei situatii in desfasurare rapida care poate schimba datele problemei, de la o ora la alta.

Pe 21 aprilie, intre orele 19 – 21, se pot reedita disensiunile in plan partenerial, de asta data, fiind vizate si relatiile matrimoniale care pot cunoaste o brusca si violenta escaladare a conflictele intre soti. Atentie sporita pentru cei implicati in procese si anchete.

Pe 22 aprilie, Berbecii se vor confrunta cu efectele fazei de Luna Plina in Scorpion indreptate spre casa avantajelor materiale in legatura cu alte persoane sau institutii. Soarele incepe, din 19 aprilie sa tranziteze casa banilor. Nu recurgeti la pacaleli si subterfugii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 16-22 APRILIE 2016, TAUR

Pe 16 aprilie, continua faza impetuoasa manifestata de catre Tauri in directia membrilor de familie sau a chestiunilor ce tin de avere, gospodarie, casa, avantaje.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la pranz), Taurii renunta la postura de "coordonatori totali" si revin la chestiunile pragmatice. Una dintre aceste tendinte astrale le poate veni in ajutor daca intentioneaza sa intervina in eficient si discret in relatia lor cu copiii. Totusi, nu vor fi putini cei care vor sesiza ca, intre ei si o serie de cunoscuti, apar diferente de opinie care ii obliga sa se distanteze de aceia mai ales daca in joc intra componenta "strainatate" sau un beneficiu ravnit.

Ostilitati si atitudini refractare ale lor dar si ale celor cu care se lupta, personal sau oficial, in justitie, in legatura cu partaje, testamente, mosteniri, recuperarea unor bani sau intrarea in posesia unor bunuri.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, nativii vor trece prin momente de enervare, panica provocate de alterarea regimului de munca. Taurii pot intui existenta unor dusmani ori pot primi un sprijin nebanuit prin care sunt avertizati de existenta acelora si de manevrele lor ascunse. Stare de tensiune interioara si revolta; unii, mai temperamentali, de-a dreptul vor "fierbe". Pe 19 aprilie, la ora 18:30′, Soarele va intra in zodia lor natala si, timp de o luna, va fi aliatul lor de nadejde.

Atentie sporita pe 21 aprilie, intre orele 19-21, la un conflict de munca, la o surpriza ce priveste locul de munca si relatiile cu conducerea, sau cu colegii lor. Sanatatea, mai ales de segmentul vascular/cerebral, trece prin cod galben de risc.

Pe 22 aprilie, pe casa contractelor si parteneriatelor, se instaleaza faza de Luna Plina in Scorpion care, fireste, nu le este de loc favorabila. Risc de conflict major, de atac la persoana sau de evolutie dramatica a conflictelor conjugale, avand ca motiv central o manevra deloc eleganta sau o revarsare de furie, gelozie si egoism.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 16-22 APRILIE 2016, GEMENI

Pe 16 aprilie, autoritatea Gemenilor atunci cand discuta, analizeaza, explica sau argumenteaza va fi la cote mari. Orgoliul, vanitatea chiar, vor fi si ele sporite de acest tranzit care parca le da nativilor aripi. Aspect pozitiv pentru cei care sustin examene. Atentie: a nu se depasi masura astfel incat siguranta de sine sa nu lase impresia de infatuare sau aroganta. Gemenii pot obtine mici victorii pe fondul unor dezbateri in cadrul carora pot avea inspiratia unor solutii apreciate de participanti.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24'), cel mai puternic loc din harta cerului este cel al relatiilor cu ceilalti iar conflictele declansate mai demult, precum si toate conotatiile ce trimit spre justitie, proces, acuzatii, anchete, stau sub semnul limitarii capacitatii lor de aparare.

Din 18 aprilie, se poate vorbi de reactii inabusite, anihilate sau inhibate, pentru ca Marte, intrat in miscare aparent retrograda, va instaura acest "specific", pana la sfarsitul lunii mai. Unele etape din desfasurarea acestor inclestari pot genera nevoia de a se reveni in punctul "0″ care le-a generat, pentru a se gasi o solutie.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, sentimentele vor fi rascolite, instabile, punandu-i pe nativi in situatia vulnerabila de a actiona si decide la manie. Cele mai afectate vor fi relatiile cu prietenii liber alesi si cunoscutii de care Gemenii s-au legat prin activitati si scopuri comune. Pe 19 aprilie, Soarele va intra in casa a XII-a si va actiona mai temperat asupra lor dar discret.

Pe 22 aprilie, Luna Plina din Scorpion le va pune la incercare casa sanatatii. Posibile raceli, mici suferinte pulmonare, mai ales pe fond alergic sau al unui astm bronsic mai vechi. A se evita interventiile chirurgicale pe aparatul genital si urinar sau stomatologic. Moment de panica la locul de munca creat de o masura abuziva, nejustificata sau de imprejurari tulburi care scot la lumina nereguli mai vechi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 16-22 APRILIE 2016, RAC

Pe 16 aprilie, Racii isi propun in sinea lor sa reuseasca o manevra financiara. De exemplu, ei se pot incumeta provocand o discutie pe tema salariului sau beneficiilor materiale justificate de volumul sau calitatea muncii lor. Vor fi destul de vehementi. Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24'), comunicarea este dificila pentru ei.

Unele persoane nu se simt suficient de pregatite pentru a lua o hotarare, alteori, daca va fi vorba de frati, vecini sau cunoscuti ocazionali, isi vor lua un ragaz de gandire inainte sa actioneze. Aspectul astral este mai bun pentru cei care sunt supusi unor teste de atentie, rabdare sau indemanare, intr-un domeniu practic, tehnic.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, se va inregistra un dezechilibru intre nevoia de calm si echilibru domestic si intreaga forfota a vietii in care sunt prinsi, ca intr-o capcana. Suprasolicitati, excedati de amestecul fleacurilor cu aspectele importante de viata (cariera, imagine, renume, succes, afirmare, exercitare a atributiilor functiei exercitate), Racii vor avea iesiri nervoase, precipitate tocmai atunci cand ar trebui sa dea dovada de suplete si tact.

Pe 19 aprilie Soarele va intra in casa prietenilor liberi alesi.

Pe 22 aprilie, faza de Luna Plina va imprima o tenta amara relatiilor afective si placerilor vietii: ba ii bate gandul sa se rafuiasca cu iubitul/iubita, ba isi pedepsesc copiii disproportionat fata de motiv, dandu-le acelora un motiv (sau un pretext) pentru a reactiona impotriva excesului de zel, compromitand, astfel, momentul pedagogic.

Altii, mai putin echilibrati organic, vor incerca sa se refaca apeland la alcool, hrana din abundenta, somn cu nemiluita sau alte placeri practicate cu patima interioara a celui care vrea sa "uite de tot si toate pe lumea astea". Nativii se vor lasa coplesiti de impresiile subiective, de amintirile neplacute, de insinuarile celor din jur, prinzand pica pe cate un prieten.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 16-22 APRILIE 2016, LEU

Pe 16 aprilie, nativii vor fi in mare forma fizica. Puternici si determinati, ei pot rezolva in aceasta zi multe chestiuni personale. Perioada buna pentru performante sportive, pentru succes la public (daca lucreaza intr-un domeniu artistic sau de creatie si interpretare), pentru activitatea politica, sociala sau cu miza umanitara. Leii pot da dovada de marinimie (mai ales ca, initiativa ca si succesul insusi, le vor "gadila mandria"), se pot implica in actiuni caritabile, pot deveni organizatorii eficienti ai unor manifestari, unde sau prin intermediul carora, se poate sustine un proiect, se poate lansa o idee generoasa se poate apara o miza politica.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24'), se vor manifesta banalele si obisnuite probleme cu banii. Pentru unii, aceste preocupari sunt provocate de situatia speciala, costisitoare, a unui copil sau de nevoia de sustinere financiara a cuiva drag.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, Leii vor face mari eforturi in a ramane calmi, pe fondul unor evenimente care "dau in clocot". Realizand ca e nevoie sa-si pastreze cumpatul si sa fie diplomati in comportament sau afirmatii, Leii vor face eforturi uriase in a se abtine sa spuna ceea ce cred sau ceea ce stiu, pentru a nu amplifica contextul furtunos iscat brusc.

Prudenta mare in timpul deplasarilor (mai ales pentru nativii in postura de soferi); a se evita drumurile lungi, oboseala si enervarea de-a lungul rastimpului invocat dar, mai ales, pe 21 aprilie, intre orele 19 si 21.

Pe 19 aprilie, Soarele va intra in casa a X-a a carierei, functiei si a puterii, obligandu-i pe nativi sa gestioneze cu temperanta, provocarile cotidiene cu atat mai mult cu cat, pe 22 aprilie, pe aceasta casa, se va exercita influenta fazei de Luna Plina, care va scoate la suprafata lucruri neplacute sau periculoase.

Pe 22 aprilie, daca este vorba de o miza publica, oficiala sau care presupune raspundere personala, nativii pot trece prin momente de cumpana.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 16-22 APRILIE 2016, FECIOARĂ

16 aprilie, este ziua contradictiilor interioare, cand nativii se gandesc si se razgandesc pe fondul unor ipostaze de viata deloc confortabile: unele le justifica atitudinea de pana acum, altele ii obliga sa renunte la o serie convingeri, pareri si opinii.

Nota generala este de nemultumire si de revolta impotriva lor insisi ca nu au suficienta forta sa se lupte cu aceste adversitati. Pe seara, se pot contura schimbari – dupa caz, bruste sau dramatice ale regimului lor banesc, care ii pun in fata unor conditii ce reconfigureaza tabloul general de reactii.

Intre 17 si 19 aprilie, viata Fecioarelor este un thriller. Privind ce li se intampla, un observator din afara ar putea ajunge la concluzia ca, in acel moment, intreaga lume se invarte in jurul acelor nativi. Cei nascuti in Fecioara ar trebui sa faca o revizie generala a directiilor majore de viata cu care se confrunta: propria lor existenta, relatiile cu rudele de sange, patrimoniul averea, gospodaria, casa si casatoria, afacerile, parteneriatele ori chiar procesele.

Toate sunt vizate, toate sunt in pericol de destabilizare. Cel mai prost aspect astral este cel de blocare reciproca a fiecarui segment de viata, de unde si dificultatile de a rezolva macar unul dintre cele enumerate anterior, cu atat mai putin pe toate. Situatia va persista, in acest registru, pana la sfarsitul lunii mai.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, solutii indraznete, uneori extravagante pentru o chestiune baneasca mai veche sau care a aparut in preajma zilei de 16 aprilie. Succesul ei depinde de modul de abordare a respectivei probleme dar si de harta personala a nasterii fiecarui nativ, in parte.

Pe 19 aprilie dupa-amiaza Soarele va intra in casa reprezentarilor superioare despre lume si viata si, unor persoane, le va permite stabilizarea intr-o idee, consolidarea unei convingeri. Pe 22 aprilie, Luna Plina in Scorpion le va influenta modul de exprimare: nu folositi, atunci, intreaga dvs. artilerie.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI AICI. 

Etichete: FECIOARĂ., gemeni, HOROSCOP 16-22 APRILIE, horoscop BERBEC, horoscop saptamanal urania, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE