HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 23-29 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 23-29 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU. Citește horoscopul săptămânal și află previziunile făcute de URANIA pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA, HOROSCOP 23-29 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 23-29 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 23-29 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU 

HOROSCOP URANIA 23-29 IANUARIE 2016. BERBEC

Berbecii se simt solicitați din toate părțile, asupra unora se fac presiuni reale, de toate tipurile (sociale, familiale, relaționale, materiale, profesionale, contractuale) iar ei nu au suficiente resurse interioare sau exterioare ca să le gestioneze pe toate.

De aceea, în unele domenii de viață, pot apărea confuzii, conflicte, întârzieri. Un astfel de tipar astral se instaurează pe 23 ianuarie și se repetă, cu mici nuanțe diferite, pe 29 (30) ianuarie a.c.

Deși casa a X-a este locuită de planeta Venus, din 23 ianuarie, ea reușește doar să atenueze forța de impact a evenimentelor asupra Berbecilor dar nu poate schimba sau înlătura potențialul de conflict instaurat deja.

Între 24 și 25 ianuarie, relațiile afective se colorează cu mult „foc la inimă”. Trăirile sunt intense, ardoarea cu care acestea se manifestă în plan sentimental este remarcabilă și, pentru mulți, pasul spre aventuri de tot felul nu este deloc dificil.

Luna Plină din 24 ianuarie alimentează dorința interioară de spargere a tiparelor de viață monotone. 26, 27 și 28 ianuarie sunt zile în care o serie de suferințe trupești sau afecțiuni mai vechi se resimt, în chipuri diferite, în funcție de vârstă.

Un loc aparte îl au, în acest tablou medical, gândurile, frământările, nemulțumirile care alimentează stresul, depresia, tulburările metabolice.

Pe 29 ianuarie sunt vizate relațiile conjugale, de afaceri sau discuțiile de principiu pe o chestiune partenerială. Uneori, pentru se obține - după caz - o acceptare sau o renunțare, ei pot fi amenințați, dezinformați, introduși în scheme tactice de abatere atenției sau de influențare.

HOROSCOP URANIA 23-29 IANUARIE 2016. TAUR

Taurii trăiesc provocare după provocare fiind obligați să reacționeze. Sau, altfel spus, fiindu-le greu – dacă nu cumva imposibil – să lase impresia că nu înțeleg despre ce e vorba și că nu doresc să se implice în evenimente. Din păcate, e vremea deciziilor și a replicilor.

Dacă ziua de 23 ianuarie trece discret, ei refugiindu-se în tăcere, în izolare sau în defensivă, între 24 și 25 ianuarie viața lor capătă intensitatea unor vâlvătăi.

Este și perioada Lunii Pline în Leu, care scoate în evidență, fie și numai în plan personal, o chestiune de familie, de patrimoniu ce trebuie luată în calcul, în modul cel mai serios. Pentru unii, această nouă problemă apare din senin, pentru alții însă, ea nu este decât reluarea unei faze anterioare.

În sfârșit, relațiile dintre planete mai indică, în această perioadă, nevoia de a rezolva o situație personală cu ecou și miză familială ori o chestiune de rang, funcție, ipostază publică, cu reflexe în viața personală.

Indiferent ce vor decide, cineva din preajma lor (părinți, rude mai în vârstă, soț/soție, partener de afaceri etc.) vor fi nemulțumiți sau chiar se vor opune intențiilor manifestate de nativul din Taur.

Între 26 - 28 ianuarie vor analiza relațiile cu copiii, cu o persoană dragă lor sau cu prietenii și vor decide să se retragă dintr-un proiect, formulând obiecții și observații în funcție de aspectele de viață care îi nemulțumesc.

Sursa acestor schimbări de atitudine și reconsiderări a relațiilor sunt disfuncțiile bănești. Pe 29 și 30 ianuarie, Taurii vor încerca să se echilibreze fizic și psihic. Conduita lor va fi marcată de indiferență, prudență, detașare și grijă pentru conservarea stării de sănătate sau a păstrării echilibrului interior.

HOROSCOP URANIA 23-29 IANUARIE 2016. GEMENI

Pe 23 ianuarie sunt posibile revocări ale unor intenții ce privesc regimul banilor. De cele mai multe ori, va fi vorba de restricții, renunțări, „austeritate” autoimpusă.

Între 24 și 25 ianuarie, multora dintre nativi le va face plăcere să se impună în societate, să facă impresie bună, să se exprime cu autoritate, cu degajarea și siguranța unui lider sau a unei vedete.

De multe ori, vor avea tendința de a acapara discuția, de a-și susține insistent punctul de vedere, de a combate zgomotos ideile partenerului de dialog și nu vor ezita, de dragul spectacolului, să îmbrățișeze atitudini îndrăznețe și puncte de vedere fistichii care vor șoca asistența.

Luna Plină din 24 ianuarie va fi și ea responsabilă pentru acest fel teatral de a se „umfla în pene”. Între 26 – 28 ianuarie situația se schimbă: ei devin, vor nu vor, pragmatici și dedicați unei cauze modeste.

Întorși, fizic și psihic, spre aspectele banale ale vieții cotidiene, Gemenii vor avea tendința de a face pe victimele, subliniind prin comentarii, văicăreli sau mici revolte, cât de stresați, obosiți și încercați de viață sunt și cum se sacrifică ei pentru fleacuri când au atâtea treburi importante care îi așteaptă, introducând în comentariile lor tot felul de condiții pentru a nu lăsa impresia că sunt ușor de manevrat ci doar că au acceptat să dea o mână de ajutor. Nu știu câtă lumea îi va lua în serios.

Pe 29 ianuarie, sentimentele față de persoana iubită sunt amestecate și ei nu vor ezita să-și manifeste enervarea față de felul acelora de a se purta, de a vorbi sau de a relaționa. În mintea lor se derulează strategii menite să le aducă un venit și, dacă cineva, chiar fără intenție, se va interpune și le va zădărnici proiectul, va fi luat imediat la rost.

Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct din 25 ianuarie și, fiind plasat în casa a VIII-a, va favoriza închegarea unor planuri ce presupun un câștig, un avantaj material.

HOROSCOP URANIA 23-29 IANUARIE 2016. RAC

Pe 23 ianuarie, Luna, în tranzit prin Rac, va fi stingherită de maleficii Pluton și Luna Neagră, de radicalul Uranus sau de mai blândele Mercur și Venus. Toate aceste planete se vor „deranja ” unele pe altele, în detrimentul nativilor care vor constata că nimic nu le iese, că totul merge greu, încet, cu piedici și cu un efort foarte mare. De aici și senzația permanentă de epuizare, de enervare.

Pe 24 și 25 ianuarie, unii vor trece prin mici (mari?) furtuni iscate de regimul banilor. Nota generală este de surpriză, de situație-limită. Ipostaza este amplificată, cel puțin ca percepție subiectivă, de impactul fazei de Lună Plină pe Leu, care se construiește, pe 24 ianuarie, pe axa banilor. Între 26 și 28 ianuarie, dialogurile pot fi întrerupte sau defectuoase.

Mesajul nu ajunge la cine trebuie, primitorul unor știri sau informații le înțelege trunchiat, le răstălmăcește, răspunde anapoda etc. Perioadă proastă pentru toți cei care vor fi supuși examinărilor teoretice sau practice. Atenție pentru cei care susțin „traseul” în condițiile examenului pentru obținerea carnetului de conducere auto, indiferent de categorie, de pregătire, de vârstă sau de experiență.

Nu sunt indicate prestațiile publice în fața unui auditoriu care poate manifesta indiferență, ostilitate sau chiar combativitate față de ideile, interesele și punctele lor de vedere, susținute.

Din 29 ianuarie, la ordinea zilei, vor fi chestiunile de familie dar și mizele patrimoniale ce joacă un rol important în relațiile conjugale. Pe acest segment, întreaga săptămână, inițiativele, argumentele și soluțiile vor fi prost întocmite sau exprimate.

HOROSCOP URANIA 23-29 IANUARIE 2016. LEU

Dacă ziua de 23 ianuarie va trece aproape banal, poate doar cu mici disfuncții resimțite la nivelul aparatului digestiv și/sau al duodenului ori al pancreasului, zilele de 24 și 25 ianuarie vor fi vedetele etapei. Leii vor simți intens acest curent cosmic.

Cei tineri se vor simți motivați și, luați pe sus de forța acestei energii astrale, vor avea impresia că sunt puternici, în stare să-și asume orice risc. Este doar o percepție hipertrofiată pentru că, la mijloc, este vorba de opoziția „inflaționistă” (Lună în Leu/Soare în Vărsător) care le induce această stare de exaltare.

Ființele mai slabe, bolnave, care se confruntă cu probleme majore de viață vor simți această secvență doar sub forma unei surescitări, a unei anxietăți. Marte în Scorpion va contribui din plin la conturarea unor factori de risc pornind de la rudele de sânge (nu prin alianțe) și vizând uneori, dar nu obligatoriu, averea, casa, gospodăria.

În acest răstimp, mai înțelept ar fi, oricât de tare i-ar mâna curajul sau nerăbdarea, ca Leii să nu abordeze subiectele cu miză mare prin negocieri sau chiar discuții de principiu. Situații paradoxale, evoluții-surpriză, turnuri neașteptate în contextul unor procese, anchete, conflicte.

Între 26 și 28 ianuarie, nativii vor fi preocupați să pună ordine în dezordinea lor „fiscală”. Pe 29 ianuarie, tentația de a spune ceea ce cred, fără menajamente, de a rosti adevăruri ținute sub obroc până acum e mare dar și riscul de a le face publice e mare și… inutil. Nu sunt excluse izbucnirile de revoltă provocate de măsurile luate la locul de muncă ce li se par abuzive sau nejustificate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 23-29 IANUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU 

Citește mai multe AICI.

 


Etichete: 23-29 ianuarie 2016, BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, horoscop saptamanal, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur, urania, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE