HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. Cele trei ore ale noului tranzit până la sfârșitul zilei fiind puțin semnificative pentru tabloul astral al săptămânii cuprinse între 17 – 23 octombrie a.c. am decis să analizăm acum semnificația prezenței Soarelui în Scorpion, pentru că ea definește principiul de bază atât a perioadei 24 – 30 octombrie cât și a lunii viitoare. 

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ
Foto: a1.ro

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. Horoscop urania te informeaza cu privire la saptamana ce urmeaza. Problemele financiare, sanatatea sau conflictele in dragoste pot fi prevenite daca urmariti horoscop urania creat pentru libertatea.ro.

Horoscop Urania Berbec - 24 – 30 octombrie 2015

Unul dintre motivele care-i poate pune pe gânduri, poate fi o disfuncție organică, o modificare a stării de sănătate pe care nu și-o pot explica. Din 25 octombrie (ora 10) și până pe 27 octombrie dimineața, nativii trăiesc intens dar acest tumult nu este întotdeauna însoțit de eficiență sau progres. Agitația lor poate fi una sterilă sau îndreptată pentru corectarea unor nereguli și complicații care apar la tot pasul, mai ales pe direcția relațiilor parteneriale, a derulării unor contracte, a desfășurării unor procese sau a afirmării, tot mai deranjante, a unor ostilități și dușmănii. Dialogurile, mai ales cele în care este implicată cariera, sunt de evitat. Din 27 octombrie (după ora 10) și până pe 29 octombrie dimineața, preocupările lor sunt de natură bănească, determinate de o evoluție șubredă în relațiile cu alții. Dorința lor e să „curețe locul", să stabilizeze, să lămurească sau să alunge toți factorii care perturbă acest sector financiar sau patrimonial. Între 29 octombrie și 30 octombrie provocarea la dialog sau la exprimare este destul de puternică. Nativii doresc să se informeze, să facă un schimb de opinii cu privire la un eveniment în care pot fi implicați și frații sau rudele ori cunoștințele ocazionale, care poate viza locul de muncă sau o activitate lucrativă. Un factor ținut secret poate poate fi elementul determinant al acestor complicații existențiale. Luna Plină aduce un accent pe direcția banilor iar intrarea Soarelui în casa a VIII-a a cerului lor astral accentuează importanța acestei direcții a avantajelor materiale.

Horoscop Urania Taur - 24 – 30 octombrie 2015

Față de unii,nativii vor avea tendința să „pună piciorul în prag" iar față de alții se vor „muia", se vor replia pentru a nu pune la încercare relația înseși. Între 25 octombrie (după ora 10) și 27 octombrie dimineața, problema lor importantă este capul, care îi poate durea, la propriu, inducându-le stări de agitație sau enervare excesivă, insomnii și tendința de a lua decizii bruște, deloc inspirate provocate de veștile, informațiile, avertismentele sau atitudinile unor persoane (mai ales în legătură cu locul lor de muncă) care îi vor „deranja". Între 27 și 29 octombrie dimineața, Luna va străbate zodia Taurului și le va da mai multă răbdare și echilibru interior, permițându-le să analizeze, rațional și/sau obiectiv, ceea ce se petrece în preajma lor. Din 29 octombrie (după ora 10) și până în dimineața zilei de 31 octombrie, Taurii vor încerca soluții sau speculații ce vizează un câștig prin intermediul unei persoane, a unei instituții sau a unei activități cu caracter oficial care se derulează în străinătate ori pe o direcție în legătură cu „exteriorul". Luna Plină din 27 octombrie privește casa I a personalității lor, marcându-le existența, pe o direcție de viață, pentru o lună sau, pe termen lung, pentru un an. Atenție la degradarea unor relații care se produc discret dar care macină un proiect, o colaborare, o conviețuire. În funcție de vârstă, unii pot avea, în preajma datei de 25 octombrie, noroc legat de o speculație financiară, de o mai bună administrare a relațiilor dintre părinți și copii sau șansa de a face o cucerire ori de a stabiliza ceea ce, până mai ieri, era doar o „aventură".

Horoscop Urania Gemeni - 24 – 30 octombrie 2015

Există și un revers, de care se pot bucura alți nativi, care se naște din susținerea, din ajutorul sau din modificarea situației lor familiale și care se poate manifesta în preajma zilei de 25 octombrie. Între 25 octombrie (după ora 10) și 27 octombrie dimineața, relațiile cu prietenii, cunoscuți precum și activitatea lor în grupuri cu profil profesional și social este privilegiată. Ei se pot impune, pot avea un cuvânt hotărâtor, poate face figură de lider. Vor fi și contestări, după cum, uneori, în relațiile sentimentale, pot apare mici tensiuni provocate de implicarea lor în aceste activității, ceea ce îi va obliga să neglijeze relațiile personale. Din 27 octombrie dimineața și până în dimineața zilei de 29 octombrie, nativii vor fi obligați să analizeze o situație legată de muncă și răspunderile ce le incumbă față de care trebuie să-și schimbe atitudinea și strategia. Între 29 și 30 octombrie se vor însenina. Soarele, intrat în zodia Scorpionului, respectiv în casa a VI-a a sănătății de fiecare zi, le va sensibiliza aparatul urinar, organele genitale, glanda tiroidă, sistemul endocrin, segmentul „O.R.L." (nas, gât, urechi), maxilarul inferior, dentiția. A nu se face intervenții chirurgicale – fie și de mică importanță – pe segmentele anatomice amintite pe 27 octombrie, în mod special când se produce faza de Lună Plină și, apoi, până în dimineața zilei de 29 octombrie (ora 10). Dacă, totuși, ele nu pot fi amânate, grijă mare pentru ce tip de anestezie și ce cantitate va opta medicul.

Horoscop Urania Rac - 24 – 30 octombrie 2015

Aceste clipe de subtilitate le vor permite nativilor să vadă o situație dintr-o altă perspectivă. Tendința de a se dedica, fie și numai pentru puțin timp, unor momente de izolare, rugăciune, meditație. În același scurt răstimp se pot înregistra succese legate de școală, instrucție, examene, de felul în care se prezintă în public ori de a abilitatea nativilor de a face față unor discuții/întâlniri cu miză mare. În preajma zilei de 25 octombrie, se construiește o etapă încărcată de noroc la drum sau în timpul unei scurte deplasări. Din 25 octombrie dimineața până pe 27 octombrie, Racii trebuie să facă față unor exigențe legate de funcția sau atribuțiile publice, oficiale în care sunt implicați. Nu este exclus ca ei să fie obligați să rezolve o încurcătură și să intre, astfel, într-un hățiș de informații neplăcute, destabilizatoare. Între 27 octombrie, începând cu ora 10 dimineața și 29 octombrie, relațiile cu prietenii și cunoscuții, în ciuda eforturilor nativilor de a le limpezi și mai ales de a le stabiliza, se vor complica și se vor înconjura cu un halou neplăcut de bănuieli, îndoieli sau chiar dovezi ale incorectitudinii unuia ori chiar mai multor membri ai grupului de interese din care nativul face parte, ceea ce-l va pune pe gânduri, mai ales în prejma zilei de 27 octombrie, când se produce faza de Lună Plină, și când acesta va lua în calcul ipoteza de a se extrage din „combinație". Soarele, care și-a început tranzitul prin Scorpion, va tulbura relațiile afective. Din 29 octombrie dimineața până pe 30/31 octombrie, discuții secrete sau sfaturi de taină. Unii nativi pot primi informații în legătură cu evoluția unei situații (conflict, anchetă, proces etc.) la locul de muncă.

Horoscop Urania Leu - 24 – 30 octombrie 2015

Pentru unii însă nu este exclus să funcționeze o stare proastă organică, motivată de o afecțiune digestivă, hepatică, metabolică. Din 25 octombrie, după ora 10 și până în dimineața zilei de 27 octombrie astrele îi poartă într-un registru opus. Trăiesc o stare febrilă, intensă, poate chiar de agitație mentală și nervozitate: sunt nerăbdători, uneori superficiali, grăbiți să rezolva cât mai repede ceva care stă în calea tihnei lor. Dacă trebuie să comunice cu cineva, nu vor prea fi în formă, felul lor de a se manifesta fiind neprofitabil și neindicat. În cel mai bun caz îi vor contraria pe interlocutori; în fața felului lor „frust" de a răspunde, partenerii (de viață, de afaceri etc.) vor fi obligați să le atragă atenția asupra tonului, conduitei sau manierei abordate. A nu se discuta detalii ale unor contracte sau a se negocia clauze delicate în această perioadă. Între 27 octombrie dimineața și 29 octombrie, teoretic, cam toți nativii ar trebui să-și facă planuri pentru a rezolva o chestiune materială. Totuși, pe 27 octombrie, când se produce faza de Lună Plină, nu e bine să treacă la fapte, pentru că deciziile și acțiunile vor fi viciate de egoism, subiectivism sau de dorința de câștig. Între 29 și 30 octombrie, Leii vor dori să epateze într-o discuție cu caracter oficial, public sau care se desfășoară în fața unor persoane importante, inclusiv a unei comisii de examinare. Mesaje contradictorii, ambigui, din străinătate în privința unui demers ce privește o decizie pe termen lung. Soarele traversează casa beneficiilor materiale obținute prin intermediul unor persoane sau instituții dându-le, pentru o lună de acum în acolo, idei „alunecoase".

Horoscop Urania Fecioară - 24 – 30 octombrie 2015

Deși contextul astral este stresant și dificil, totuși, în preajma datei de 25 octombrie, ei sunt cei mai mari beneficiari ai zodiacului, prin întâlnirea celor doi Benefici – Jupiter și Venus – în conjuncție în Fecioară, ipostază care se va repeta, la alt grad al zodiei, pe 27 august 2016, ducând la bun sfârșitul ceea ce declanșează acum. În felul acesta, toate relațiile parteneriale (de afaceri, de colaborare, conjugale sau rivalități și dușmănii), chiar dacă nu se rezolvă, acum, definitiv, se pot încheia într-un mod profitabil, la anul viitor, pe fondul argumentelor sau ofertelor lansate în această săptămână. Între 25 octombrie, după ora 10, și 27 octombrie se anunță evenimente, de mai mică sau mai mare importanță, în plan financiar/material, cu o nuanță de surpriză, de neobișnuit. Cea mai blândă variantă a acestui tranzit astral ar fi enervarea și îngrijorarea. Între 27 octombrie dimineața și 29 octombrie, mentalul acestor nativi este calat pe ideea de rezistență, de îmbărbătare, de menținere a echilibrului, de păstrare a autocontrolului și de găsire a unor soluții dibace la probleme personale. Faza de Lună Plină poate accentua importanța unui anume segment de viață și activitate, după cum, Soarele, în tranzit prin casa a III-a a relațiilor cu apropiații, poate induce ostilitate și nesinceritate în schimburile de idei și informații. Din dimineața zilei de 29 până pe 30 octombrie, nativii se pot afla în bătaia aripilor Crucii Mobile, care le vântură, ca aripile unei mori, cele patru case principale existențiale (I, IV, VII, X), amestecând faptele și amplificând consecințele lor.

Vezi continuarea pentru celelalte zodii AICI.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Etichete: HOROSCOP, horoscop urania, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h