HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTIHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI Cele trei ore ale noului tranzit până la sfârșitul zilei fiind puțin semnificative pentru tabloul astral al săptămânii cuprinse între 17 – 23 octombrie a.c. am decis să analizăm acum semnificația prezenței Soarelui în Scorpion, pentru că ea definește principiul de bază atât a perioadei 24 – 30 octombrie cât și a lunii viitoare.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI
Foto: publika.md

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citește horoscopul urania, creat pentru Libertatea și vezi ce îți rezervă astrele.

Horoscop Urania Scorpion - 24 – 30 octombrie 2015 

Se încheie etapa de viață deschisă anul trecut, pe vremea asta, și se deschide un nou ciclu de un an. Între 24 și 25 octombrie, trigonul Soare/Lună pe semne de Apă, le va aduce o necesară și binefăcătoare „baie" astrală, readucând în prim-planul existenței lor, nevoia de a trăi într-un plan al emoțiilor și sentimentelor profunde precum și nevoia de a se cufunda în deliciilor compensatoare ale poveștilor de dragoste și aventurilor. Din 25 octombrie, după ora 10, până în dimineața zilei de 27 octombrie, unii pot trece prin tot felul de stări de stres, de agitație, poate chiar de conflict și/sau revoltă interioară, stări de spirit provocate de evoluția bruscă, surprinzătoare a unor evenimente la locul de muncă. Pe direcția sănătății, tranzitele astrale nu ridică un semn major de alarmă dar indică crize posibile migrenoase sau crize de nervi de scurtă durată. Pe de altă parte, nativii sunt extrem de susceptibili la zvonuri, intrând repede la bănuială și luând mult prea în serios o serie de informații. Oricum, ziua de 27 octombrie, este una intens resimțită de ei, pentru că semnul lor zodiacal, prin intermediul Soarelui în Scorpion, participă la alcătuirea fazei de Lună Plină, ipostază tulburătoare în sine, care le hipertrofiază percepțiile și reacțiile. Între 27 octombrie dimineața și 29 octombrie, „drăcușorul interior" îi împinge să facă numai ce nu trebuie: să se ia la ceartă cu soțul sau cu soția, să facă o criză de gelozie, să acuze, să învinovățească, să se revolte, etc., etc. Din după-amiaza zilei de 29 și, apoi, pe 30 octombrie, Scorpionii fac planuri și calcule materiale, unele stârnite de o relație dificilă cu o instituție.

Horoscop Urania Săgetător - 24 – 30 octombrie 2015

Dorința lor este să ajungă cât mai repede unde și-au produs (funcție, carieră, notorietate, succes, putere etc.). Sunt și persoane care nu sunt mânate de această sete de afirmare dar pe care, culmea ironiei, destinul îi împinge în prim-plan făcându-i, de cele mai multe ori, împotriva voinței lor, persoane de prim-rang, importante. Postura de om-cheie într-un sector de activitate se poate produce brusc, fiind vorba de un salt și nu de o evoluție pe fondul minunatei conjuncții între cei doi Benefici, dintre care unul - Jupiter - este chiar guvernatorul Săgetătorilor, care se formează, pe 25 octombrie, pe casa a X-a a înălțării în rang. Între 25 octombrie, după ora 10, și 27 octombrie, unii au surprize plăcute, întâlniri fascinante sau pot fi eroii unor evenimente cu alura unor scene de film. De altfel, întreaga zi de 27 octombrie este una specială, fiind potențată de efectele Lunii Pline. Între 27 octombrie după-amiaza și prima parte a zilei de 29 octombrie, se pot pune premizele unor evenimente cu consecințe asupra regimului lor de muncă și al salarizării. Din punctul de vedere al sănătății, psihicul este pus la încercare. Partea a doua a zilei de 29 octombrie și 30/31 octombrie se caracterizează prin versatilitate, prin risipirea în tot felul de relații și dialoguri care se vor dovedi pierdere de timp. Pentru cei care au procese sau se află în mijlocul unor evenimente cu conotație și implicație juridică, perioada 29-31 octombrie este dificilă, înșelătoare prin jocul aparențelor și, uneori drastică.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Horoscop Urania Capricorn - 24 – 30 octombrie 2015

Evenimentele ar trebui să ia o turnură corectă, necesară, pe direcția destinului care acum se află în casa a IX-a a studiilor înalte. Evoluția este favorabilă și, nu o dată, nativii se pot bucura de succes. Nota specială a acestei perioade o dă latura organizatorică, administrativă, ceea ce poate constitui un factor de progres pentru cei ce doresc să se stabilească în străinătate sau să evolueze la un nivel profesional superior, în alt oraș, în altă țară. Între 25 octombrie, după ora 10 și 27 octombrie, unii nativi se pot confrunta cu evenimente care „îi iau pe sus"; acestea pot avea un impact asupra familiei din care provin, dar pot avea urmări și asupra unui patrimoniu funciar sau imobiliar care intră în joc, după cum, în același răstimp, încercată este și casa a X-a a imaginii, numelui, renumelui, autorității sau exercitării unei funcții. Ziua de 26 octombrie este una a schimburilor de cuvinte aspre și a situaților-limită, în timp ce, ziua de 27 octombrie, când se produce faza de Lună Plină, este una specială, prin radicalismul ipostazelor de viață. Într-o astfel de etapă astrală, începând cu 27 octombrie, ora 10 dimineața și până pe 29 octombrie, afectate pot fi relațiile personale (criză afectivă, despărțiri, certuri), relațiile cu apropiații, prietenii și partenerii de ideal, de interes, de activitate sau doar de plăceri care pot arăta o față nouă a firii și intențiilor lor. Prezența Soarelui în casa a XI-a poate genera timp de o lună cât va tranzita Scorpionul surprize, trădări, răsturnări de situație. Între 29 octombrie, după ora 10, și 30/31 octombrie, identificăm posibile vești, discuții, informații legate de locul de muncă sau, în planul sănătății, consultații medicale.

Horoscop Urania Vărsător - 24 – 30 octombrie 2015

Beneficiul poate căpăta pentru unii dimensiuni spectaculoase. Întreaga săptămână stă sub semnul unui noroc sau al unei „lovituri" financiare sau materiale (premiu, finanțare, sponsorizare etc.). Nu sunt excluse donațiile, moștenirile, cadourile substanțiale, favorurile, gesturile filantropice și de mecenat. Între 25 octombrie, începând cu ora 10 și 27 octombrie dimineața, unii nativi trăiesc intens dar, pe fondul acestei solicitări intense, ei pot să nu înțeleagă natura reală și amploarea evenimentelor. Există riscul ca, pe fondul surprizei, emoției, tracului, nervozității sau lipsei de experiență, unii nativi să genereze conflicte, dispute, antipatii care să compromită un demers. Între 27 octombrie dimineața și 29 octombrie dimineața, mai acute vor fi problemele de familie și întreaga încrengătură de fapte, emoții, sentimente, interese care intră în joc, conturând un tablou de familie apăsător și greu de gestionat. A nu se discuta nimic important, a nu se lua decizii în acest răstimp și, mai cu seamă, în ziua de 27 octombrie, când se formează aspectul de Lună Plină, ai cărei termeni astrali alcătuiesc aspecte dificile și profund conflictuale cu semnul zodiacal natal al Vărsătorilor. Soarele, aflat în tranzit prin casa a X-a a ridicării în rang, poate fi afectă, la rândul ei, de Luna Plină ce operează aici, fie și numai prin mesajele cu valoare de avertisment, care se îndreaptă spre un nativ. Între 29 octombrie dimineața și 30/31 octombrie, la cote bune, se află intuiția, originalitatea, spontaneitatea, ipostaze astrale favorabile celor ce lucrează într-un domeniu de creație sau interpretare artistică, în presă sau în activități ce presupun un public și comunicare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Horoscop Urania Pești - 24 – 30 octombrie 2015

De aici, un fel de reînvigorare, de „renaștere" a celor depășiți, la un moment dat, de evenimente, de suferință, măcinați de conflicte și încercați de boală. Refacerea este mai ales una spirituală, apoi una fizică. Ea va fi cu atât mai puternică cu cât, în joc, vor intra credința, postul, rugăciunea, meditația, asceza, cumpătarea și înțelepciunea. Casa parteneriatului pare a fi, cel puțin „pe hârtie", una spectaculoasă, deși, este foarte posibil ca, în realitate, acest uriaș bine astral să nu se concretizeze la parametrii pe care ni-i indică superba conjuncție a celor doi Benefici din ziua de 25 octombrie, cărora li se alătură, cu o susținere reală Marte și Sensul Vieții. Este vorba de rezolvări care uimesc prin felul fericit în care se soluționează sau prin turnura pe care o iau evenimentele care conduc spre un final-surpriză. Unii se pot căsători, alții își pot căpăta, după un îndelungat război conjugal, libertatea. Unii pot semna un contract sau pot „bate palma" în ideea implicării într-un proiect benefic lor. Mai sunt posibile împăcări sau primirea unui rezultat corect și avantajos lor în urma unei expertize. Între 25 octombrie dimineața și 27 octombrie, unii Pești se pot cufunda în chestiuni bănești care nu le fac plăcere. Între 27 și 29 octombrie comunicarea este marcată de faza de Lună Plină care poate fi resimțită ca o apăsare sufletească, ca un prea-plin de griji, ca un stres. Pe 29 și 30/31 octombrie unii se ocupă de carieră, alții de familie, unii de relații, alții de propria lor persoană; în toate ipostazele însă, Peștii trebuie să țină cont de intuiția sau presimțirea lor, revelată pe 26 octombrie, cu privire la o persoană, un eveniment, un fapt de viață.

Citește continuarea pentru celelalte zodii AICI.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Etichete: horoscop saptamanal, horoscop saptamanal urania, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE