HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015Citeşte mai jos horoscopul săptămânal Urania pentru perioada 10-16 octombrie 2015 a afla ce îţi rezervă astrele în săptămâna viitoare.

HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA. HOROSCOP SAPTAMANA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015
Foto: perfecte.ro

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015URANIA a anunțat previziunile astrelor pentru săptămâna 10-16 octombrie, pentru libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC

Pe 10 şi 11 octombrie se adună multe activităţi care-l solicită pe nativ până la limita extenuării. Trebuie să depună efort fizic, să facă faţă stresului, apelând deseori la rezervele, tot mai mici, de răbdare şi autocontrol.

Trebuie să fie corecţi, să împartă dreptatea ori să ceară, într-un context legat de o activitate practică, revenirea la ordine, disciplină, eficienţă şi responsabilitate. Dacă sunt şefi, obligaţiile lor sunt şi mai dificil de îndeplinit pentru că ei se pot confrunta cu tot felul de reproşuri sau acte de revoltă ale subordonaţilor care se plâng, sunt refractari sau ridică pretenţii.
Starea de sănătate este relativ bună dar urmările stresului şi ale sacrificiilor de timp, hrană, odihnă necesare încep să-şi pună amprenta. În această casă, pe 10 octombrie, intră Sensul Vieţii, ceea ce la va da, timp de 18 luni, tot felul de mesaje din astral, cu privire la o serie de activităţi şi evenimente la care trebuie să facă faţă pentru a răspunde acestei direcţii majore de viaţă: Destinul.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie se confruntă cu opoziţii şi conflicte în orice tip de relaţie partenerială, manifestată la nivelul activităţii, repercutată în planul înţelegerii, acordurilor, negocierilor.

Aici, pe 16/17 octombrie, mecanismele de gândire şi, implicit, deciziile sau afirmaţiile, sunt extrem de periculoase pentru orice tip de muncă şi cooperare sau asociere. Tot aici, pe 13 octombrie, se pot în faţa unui nou partener de viaţă sau de afacere prin cooptarea lui (destul de puţin inspirată) sau printr-un început de drum.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa, încearcă să-şi echilibreze situaţia bănească sau să negocieze ceva profitabil. După-amiaza, pe 16 octombrie, îşi fac planuri legate de străinătate (drum, deplasare scurtă, contactarea unor instituţii sau cunoscuţi).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA TAUR

Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa viaţa unor dintre aceşti nativi se concentrează pe problemele legate de creşterea şi educaţia copiilor ori de problemele acelora personale dacă aceia au depăşit vârsta adolescenţei.
Începând cu 10 octombrie în acest sector astral intră Sensul vieţii (Nodul Nord al Lunii) care le pune tuturor probleme de principiu şi de opţiune de viaţă în legătură nu doar cu copii (dacă îi au) cât şi cu privire la viaţa lor afectivă de care nu sunt mulţumiţi.

De aceea, nota generală, pentru viitor, este îndreptată spre aşezarea într-o albie de viaţă corectă, simplă, fără complicaţii şi conflicte chiar dacă ea nu va străluci de romantism şi căldură sufletească.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 14 octombrie se anunţă evenimente ce au nota „începutului", a unei ipostaze noi de muncă, nu întru totul acceptată de către nativi, care păstrează rezerve cu privire la felul în care va evolua situaţia. Pe această direcţie, primele nemulţumiri sau confruntări dure, manifestate deocamdată în plan verbal, se vor înregistra chiar pe 16/17 octombrie.

Din punctul de vedere al sănătăţii, între 16/17 octombrie consultările medicale poartă un sâmbure de neînţelegere şi disconfort. Nu vă luaţi după interpretările medicale alarmiste sau radicale. Mai aşteptaţi 1- 2 săptămâni până să luaţi o decizie şi, evident, consultaţi şi alţi specialişti.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa, unii Tauri îşi fac ambiţia cu cineva care stă de-a curmezişul interesului lor sau care-i şicanează. În după-amiaza aceleiaşi zile de 16 octombrie, ei încearcă să rezolve o chestiune materială, un avantaj, un câştig potenţial prin contacte verbale, corespondenţă sau doar prin planuri în care vizează o persoană ori o instituţie din afara ţării.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI aici

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI

Complicată se dovedeşte, cel puţin pe „hârtie", predispoziţia astrală a săptămânii viitoare pentru aceşti nativi, care se văd obligaţi să fie prezenţi în viaţa rudelor în vârstă. Din păcate, nu se pot extrage din acest vârtej şi nu pot delega probleme lor, pentru că intervin chestiuni oficiale, acte şi multă alergătură pe care trebuie să le facă ei înşişi pentru a aduce la zi şi a pune la punct tot felul de situaţii de ordin patrimonial ale rudelor şi implicit ale lor ca o consecinţă directă.

Perioadă asociată cu enervări, dispute, discuţii în contradictoriu pe 16/17 octombrie. Pe această casă se va instala, din 10 octombrie, Sensul Vieţii care va aduce, timp de 18 luni de acum-încolo, un accent special în existenţa acestor nativi.
Dar, tot din această zi, va începe să opereze şi Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa în Viaţă, care le pune cariera şi afirmarea socio-profesională, într-o ecuaţia dificilă, ce-i va solicita din plin, pe aceiaşi perioadă de timp.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie, sentimentele lor sunt scuturate ca frunzele unui copac în furtună. În acest răstimp, Luna Nouă îi va pune în faţa unui început de relaţie sau de atitudine schimbată afectiv faţă de cineva.

Această cotitură conţine un sâmbure de conflict care îşi va arăta faţa între 16/17 octombrie. O ceartă, o dezamăgire, o descoperire care provoacă amărăciune poate, prin ea însăşi, să reprezinte motivul schimbării de atitudine de care vorbeam.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa, nativii sunt predispuşi la răceli, guturai, infecţii dentare şi/sau urinare, viroze sau complicaţii ale unor răni mici.

După-amiaza zilei de 16 octombrie pune bazele unor chestiuni ce-şi vor găsi dezvoltarea pe 17 şi 18 octombrie, în privinţa unor procese, anchete, depoziţii, apărări, explicaţii, furnizarea unor acte doveditoare sau în privinţa semnării unor documente ce presupun un contract şi un parteneriat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA RAC

Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa cei născuţi în zodia Racului se pot confrunta cu informaţii stringente, ce-i obligă să se decidă repede, pe moment. Sub povara presiunii timpului, ei nu mai pot luat în calcul toate detaliile şi nu mai pot analiza atent toate consecinţele.
Această formă de constrângere este de natură să-i facă să-şi „ascută" toate formele de percepţie şi înţelegere pentru a nu greşi în hotărârile lor. Întreaga săptămână deţine un potenţial astral defavorabil liniştii interioare necesare susţinerii unor examene sau negocierilor subtile. Risc de confuzie sau de iluzie pierdută pe 16 octombrie.

A nu se face călătorii, excursii sau deplasări decât dacă este cu adevărat necesar. În sectorul casei a III-a, intră pe 10 octombrie, Sensul Vieţii, ceea ce presupune că şcoala, învăţătura (pentru cei mai tineri) devin fundamentale, iar discuţiile şi pragmatismul sunt, pentru cei maturi, nota generală a conduitei lor pe viitor.

Pedeapsa în Viaţă intră, în aceiaşi zi, în casa a IX-a, marcându-le orice proiect pe termen lung şi orice chestiune de conştiinţă care va trebui reformulată după ce, de-a lungul timpului, i se vor fi revelat erorile.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie se ridică problema unui început de drum sau de atitudine în funcţie de felul în care va „lucra", din astral, faza de Lună Nouă şi de felul în care vor reuşi (sau nu !) să depăşească şi să rezolve consecinţele unei veşti cu privire la averea familiei, la patrimoniul personal, la relaţiile între rude ce-l privesc pe nativ.

Zilele de 16/17 octombrie aduc un factor în plus de risc şi îngrijorare. Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa se pun fie probleme sentimentale fie, sentimente răscolite de relaţiile cu copiii. Pe 16 octombrie după-amiaza şi, după aceea, pe 17/18 octombrie, se pun probleme legate de locul de muncă (contracte, litigii, negocieri, chestiuni de legalitate).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA LEU

Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa chestiunile băneşti par a se acumula. Evoluţia acestor probleme se poate complica pe 16/17 octombrie printr-o decizie neinspirată sau ca o consecinţă a unei păcăleli ori a unei proaste evaluări a situaţiei la un moment dat.

Unii pot trece prin momente de mare îngrijorare şi/sau conflicte privind situaţia lor bănească. În acest sector de viaţă, îşi va începe tranzitul Nodul Nord al Lunii, adică Sensul Vieţii, în timp ce Nodul Sud al Lunii sau Pedeapsa în Viaţă va intra în casa a VIII-a a veniturilor şi beneficilor materiale în legătură cu alte persoane sau instituţii, dând astfel, acestei Axe a banilor şi bunurilor materiale, o dimensiune specială în ansamblul existenţei lor.

Totodată însă, acest nou context astral ridică nu doar chestiuni de moment ci, mai ales, îi obligă pe nativi să facă schimbările necesare pentru destinul lor în care banii şi avantajele (sau siguranţa financiară) joacă un rol important.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie tot felul de informaţii sau discuţii au darul de a-l destabiliza pe un nativ care primeşte prost o veste, sau care iniţiază din stângăcie, din exces de zel sau din neînţelegerea realităţii un dialog în dezavantajul său, situaţie care se poate relua sau amplifica pe 16/17 octombrie.

Pe acest context astral deplasările sunt total neindicate sau poate că, tot acest noian de supărări de care vorbeam se petrece la drum, după cum, un risc de accidente sau defecţiuni ale maşinii cu care se deplasează un nativ, există pe 12 octombrie.

Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa nativii trăiesc o serie de momente încărcate de tristeţe, de revoltă provocate de o situaţie legată de familia din care provin. În după-amiaza zilei de 16 octombrie trăirile lor sunt îndreptate spre copii ori spre o relaţie afectivă care evoluează haotic, dezordonat, fără direcţie şi fără să le dea vreo satisfacţie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP 10-16 OCTOMBRIE 2015. Continuarea pe libertatea.ro.

Etichete: HOROSCOP, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII, horoscop saptamanal, horoscop saptamanal urania, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE