Horoscop Urania 12 noiembrie - 18 noiembrie 2016. Momente DELICATE pentru una dintre zodiiHoroscop Urania. Pe 12 noiembrie, două planete vor schimba lăcașul zodiacal: Mercur va intra în Săgetător iar Venus în Capricorn. Al treilea eveniment astrologic care se va produce săptămâna viitoare este legat de faza de Lună Plină în Taur, care va avea loc în ziua de 14 noiembrie, la ora15:52', prin opoziția Soare/Lună, la 22°37', pe direcția Scorpion/Taur.

Horoscop saptamanal Urania
Horoscop săptămânal Urania

Horoscop Urania. Aspectele importante interplanetare care vor avea loc în perioada 12 – 18 noiembrie a.c.:

Berbec

Atenție la posibilele păcăleli, fie și pe sume mici, care se pot produce la piață, într-un magazin, etc. Luna Plină va potența efectele Lunii Negre în Scorpion, în casa a VIII-a. Unii ar putea fi păcăliți de argumentele artificiale morale sau juridice, invocate de cei cu care se află în litigiu pentru bani și bunuri provenind din moșteniri.

Taur

Între 12 și 13 noiembrie dimineața, preocupări privind întocmirea unor acte, pentru obținerea unor avize sau aprobări în chestiuni ce au o legătură directă sau indirectă cu un câștig, un avantaj material sau. Uneori, aceste demersuri se pot desfășura încet, în ciuda multor diligenței (audiențe, întrevederi, etc.).

Gemeni

Între 12 și 13 noiembrie dimineața, tendință spre afirmare sau impresionare a cercului de prieteni. Relațiile sentimentale pot suferi de superficialitate, individualism sau indiferență. Pot fi „uitate" sau încălcate politețea, delicatețea, tradițiile, bunele obiceiuri, etc. Pe 15,16 și 17 noiembrie (până la ora 02:57'), se va instala o stare de calm și relaxare care va contrasta cu disputele sau cascada de informații care îl privesc pe partenerul de viață, de afaceri sau rivalii și persoanele cu care se află în conflict. În restul zilei de 17 și, apoi, pe 18 noiembrie, dorință sau neputință de a face cumpărături și de a onora plăți.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro.

Etichete: horoscop urania, urania, zodiac, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE