HOROSCOP URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 4-10 IUNIE. ZODII BERBEC, GEMENI, RAC, LEU, SCORPION, PEŞTIHOROSCOP URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 4-10 IUNIE. Citeşte horoscopul Urania pentru săptămâna 4-10 iunie 2016 şi vezi ce îţi rezervă astrele. 

Horoscop
Horoscop

Berbec

Între 4, 5 și 6 iunie (până la ora 6 dimineața), se conturează numeroase premize legate de drumuri, călătorii scurte, deplasări. Pe o altă direcție se poate observa o predispoziție astrală pentru comunicare, dialog, schimb de informații, capacitate de a susține cu degajare un examen, o verificare sau o probă orală pe fondul oricărei forme de examinare a cunoștințelor, inclusiv un concurs. Totuși, pe 4 iunie, pentru că se pot ivi o serie de dificultăți. Comportamentul Berbecilor va fi, în această perioadă, marcat de spontaneitate, versatilitate și o bună capacitate de adaptare la o situație dată. Există și sectoare de viață și activitate care nu vor fi favorizate de opozițiile și cuadraturile care vor fi sporite în intensitate de faza Lunii Noi care se va produce și care va viza casa muncii, cea a concepțiilor despre lume și viață, și cea a relațiilor cu străinătatea sau cea a psihicului. Unii pot primi vești care îi informează despre nevoia de a face un plus de demersuri oficiale în legătură cu plecarea lor în străinătate sau despre termene ce se modifică. Nu sunt indicate negocierile salariale, discuțiile pe subiecte delicate care privesc munca și responsabilitatea lor. Între 6, 7 și prima parte a zilei de 8 iunie (până la ora 9), unii vor trebui să se implice în treburile de familie. Între 8, 9 și 10 iunie (până la ora 16), predispoziția astrală îi împinge să aibă chef de distracție, de aventuri. Contextul este favorabil pentru cei care desfășoară activități sportive sau participă la concursuri și spectacole unde este nevoie de rezistență fizică, de implicare, de combativitate și voință. În restul zilei de 10 iunie încep să se adune motive de preocupare pentru starea de sănătate. Berbecii își vor propune să se îngrijească de alimentație, să țină un regim, să facă ședințe de terapie. Unele informații, îi vor pune pe gânduri cu privire la felul în care vor evolua lucrurile la locul de muncă, mai ales dacă se conturează modificări administrative ce privesc instituția unde lucrează.

Gemeni

Între 4, 5 și 6 iunie (până la ora 6 dimineața), nativii acestui semn se vor scălda în apele astrale ale fazei de Lună Nouă care se va produce pe semnul lor zodiacal și care le va aduce, nu doar beneficiul unui început ci și conjuncția, la grad perfect, a Soarelui și a Lunii cu Venus, conjuncție care se va menține activă întreaga săptămână, firește, la grade diferite, dându-le numeroase posibilități de valorificare a unor calități sau de speculare a unor oportunități. În principal, Gemenii se vor simți bine, vor fi mândri de ceea ce sunt sau de ceea ce pot realiza, for fi veseli, vor ignora dificultăți care se mențin în viața lor, bucurându-se de acest moment frumos din traseul lor prin absorbirea tuturor influențelor pozitive care vin de la Soarele ce le tranzitează zodia sau de la Micul Benefic care lucrează în avantajul lor. Între 6, 7 și prima parte a zilei de 8 iunie (până la ora 9), unii ar putea fi obligați să revină cu picioarele pe pământ și să se ocupe de taxe, chitanțe, plăți sau onorarea unor obligații și/sau întârzieri legate de muncă. Între 8, 9 și 10 iunie (până la ora 16), Gemenii se pot afirma în public, pot trece cu destulă ușurință probe și examene. Unii, mai orgolioși, vor dori să epateze comisia sau juriul și de aceea vor depune toate eforturile să se remarce, să se impună, să facă vâlvă în jurul lor. Perioadă în care pot avea un avantaj asupra rivalilor sau competitorilor ori asupra partenerilor într-o negociere; de asemeni, ei vor exercita o tendință dominatoare asupra prietenilor. Începând cu 10 iunie, după ora 16, se vor coagula o serie de conflicte sau neconcordanțe pe mai multe planuri, cu grade diferite de impact asupra vieții lor de fiecare zi. Unele pot privi familia, altele averea, unele căsătoria sau relațiile contractuale. Cele mai complicate situații se pot ivi pe sectoarele care patronează cariera, procesele și miza personală de viață. Întreaga săptămână trebuie privită cu interes și atenție, pentru că, în acest răstimp, se vor identifica amprente ale destinului de care trebuie să țină cont.

Rac

Între 4, 5 și 6 iunie (până la ora 6 dimineața), se vor manifesta influxurile fazei de Lună Nouă care se va produce în dimineața zilei de 5 iunie, influxuri sporite, purtând amprenta pozitivă a conjuncției pe care Luminariile o fac cu Venus, în acea zi. Perioadă este pozitivă pentru starea interioară a nativilor: pentru mental, pentru psihic, pentru sufet, pentru gânduri, pentru dezvoltarea motivațiilor interioare, pentru limpezimea percepțiilor. Dar, există și multe cuadraturi și opoziții care pot tulbura unele direcții de viață și activitate sau unele percepții, împingând spre subiectivism și deformarea realității când ar fi vorba, de exemplu, despre sănătate. Unii vor avea impresia că vindecarea lor bate pasul pe loc. De vină ar fi, în viziunea lor, medicamentul - care nu ar fi cel indicat, analizele – care nu ar reflecta corect starea organismului, medicul etc. Alteori, aceste contradicții se pot ivi pe fondul unor relații apăsătoare la locul de muncă. Cei tineri vor fi dezamăgiți, cei maturi exasperați iar cei care se îndreaptă spre pensie speriați de perspectivele care se conturează. De aceea, e nevoie de un efort special de luciditate, de răbdare și autocontrol. Între 6, 7 și prima parte a zilei de 8 iunie (până la ora 9), premizele astrale conduc spre o accentuare a laturii emoționale, spere subiectivism, spre lacrimi, regrete, revolte și frământări interioare. Dacă la acest tablou de fond se adaugă și evenimente care îi lezează afectiv atunci va fi nevoie ca Racii să facă efortul de a ieși din acest marasm prin activități sociale, prin preocupări care să le dea satisfacții și prin compensări pozitive. Între 8, 9 și 10 iunie (până la ora 16), banii și funcția vor fi legate între ele, în ipoteza unui câștig bănesc sau al unui avantaj material. După ora 16 a aceleiași zile, Racii pot înregistra întârzieri, piedici sau amânări ori complicații administrative care privesc o călătorie proiectată, un drum necesar, un examen de susținut ori un principiu de apărat în contextul activității profesionale.

Leu

Între 4, 5 și 6 iunie (până la ora 6 dimineața), se pot intensifica relațiile inter-umane. Întâlnirile cu prietenii și cunoscuții pot fi plăcute, vesele, spontane și spumoase. O adevărată efervescență de idei, informații, opinii și ipoteze pot veni, în acest context, în ajutorul nativilor, care își vor putea îmbogăți universul de cunoaștere sau își vor putea lămuri o serie de nedumeriri privitoare la evoluția unui, eveniment, cauza lui etc. Mai complicate par a fi, în acest răstimp, controlat astral de faza Lunii Noi care se produce în ziua de 5 iunie, atunci când va fi vorba de relații sentimentale. Poveștile de dragoste pot cunoaște sincope, momente de cumpănă, de îndoială sau de deziluzie. Unii vor avea sentimentul că sunt respinși, alții se vor depărta de o persoană față de care altădată simțeau simpatie și atracție, pe fondul neadevărurilor pe care le vor descopere în aceste zile sau pe fondul unor contradicții mai vechi, dar care acum devin profund deranjante. Contextul astral va mai „lovi" și în axa celor două case ale banilor prin tot felul de ipostaze încurcate sau delicate. Între 6, 7 și prima parte a zilei de 8 iunie (până la ora 9), perioadă mai tăcută, trăită cu discreție, cu grijă în a-și conserva energia sau cu prudență, evitând evenimentele sonore a căror evoluție nu o pot controla. Se pot ivi discrete stări organice care privesc metabolismul, afecțiunile osoase sau reacțiile alergice. Între 8, 9 și 10 iunie (până spre la ora 16), Luna va tranzita semnul lor natal și le va influența comportamentul, făcându-i mai hotărâți, mai determinați sau mai radicali în ceea ce spun, ce fac sau ce doresc. În restul zilei de 10 iunie (după ora 16), precum și în zilele următoare, se vor contura tendințe justificate de realitățile cotidiene cu care se confruntă; uneori, regimul banilor va reprezenta o preocupare constantă. Alteori, relațiile cu cei dragi sau cu un cerc de prieteni vor pune într-o ecuație dificilă o decizie privitoare la bani, avantaje materiale. Indicat ar fi să se aștepte destrămarea acestui moment astral.

Scorpion

Între 4, 5 și 6 iunie (până la ora 6 dimineața), banii cuveniți din redevențe, uzufruct, moșteniri sau toate discuțiile de principiu ori în detaliu, în vederea stabilirii unor cadre legale de intrare în posesie a unor drepturi bănești, a unor bunuri materiale sau a unor avantaje (finanțări, ajutoare, sponsorizări etc.) reprezintă cheia dar și tema principală a momentului. Nota generală este de avantaj, de moment prielnic creat de influența Lunii Noi care va controla, pe 5 iunie, casa a VIII-a a acestor avantaje sau „noroace". În ciuda acestui context favorabil există și riscul unor pericole care pot fi prevenite prin vigilență și atenție sporită în acest răstimp. Ele provin din încrederea prea mare în prezumptiva evoluție favorabilă, pe această direcție, fără a se ține seama și de condiționări legale, ce țin de acte sau de cadrul legislativ ori de intervenția unor persoane care pot ridica obiecții și opoziții, blocând, astfel, respectivele demersuri. Între 6, 7 și prima parte a zilei de 8 iunie (până la ora 9), se pot înregistra momente de îndoială, de frică cu privire la evoluția unei probleme personale. Scorpionii se pot teme în sinea lor de aspectele secrete ale unei chestiuni, numai de ei știute, care, odată dezvăluite, ar complica rezolvarea problemei ori ar deschide un factor de conflict. În plan sentimental, etapa nu aduce fericire. Unii, preocupați de furtuna din sufletul lor, nu vor mai avea timp de „furtunile" altora. De aceea vor evita întâlnirile și discuțiile care îi irită și să le abat atenția. Între 8, 9 și 10 iunie (până la ora 16), Scorpionii vor fi străbătuți de o puternică dorință de revanșă, de revenire, de obținere a succesului cu orice preț, ca să-și „dreagă" imaginea controversată sau contestată. Atenție majoră în ziua de 9 iunie când, corectitudinea și onestitatea trebuie să fie reperul major al nativilor. Perioadă când nativii se vor purta dur, autoritar, impulsiv și vor fi greu de temperat sau de convins de contrariul ideii care îi animă în prezent. În restul zilei de 10 iunie (după ora 16), interes pentru relații utile.

Pesti

Între 4, 5 și 6 iunie (până la ora 6 dimineața), familia, casa, patrimoniul personal este pus în discuție. Uneori este vorba de o discuție pe tema dată, alteori va fi nevoie de întocmirea unor acte. Deși, pentru multe zodii faza de Lună Nouă din 5 iunie are o latură pozitivă, pentru Pești, această ipostază este contracarată de cuadraturile, mai puternice, pe fondul acestei teme astrale, decât tripla conjuncție Sore/Lună/Venus care operează în acea zi. Pe 4 iunie, unii nativi se pot confrunta cu o opoziție, cu o contestație, cu un refuz, cu respingerea unui proiect, aspecte legate de felul în care își exercită profesia sau în care își duc la bun sfârșit prerogativele funcției pe care o au. Pe 5 iunie, situația devine mai complicată prin implicarea altor aspecte planetare. Etapa va fi dificil de trăit în plan personal și partenerial și va fi percepută ca o perioadă complexă, dezordonată, solicitantă dar derutantă. Între 6, 7 și prima parte a zilei de 8 iunie (până la ora 9), Peștii nu vor fi favorizați de contextul astral. Unii se vor confrunta cu probleme sufletești dintre care regretele, amintirile dureroase, izolarea și singurătatea vor fi cel mai greu de atenuat. Alții vor avea probleme de creație sau interpretare (dacă activează într-un domeniu artistic), fiind nemulțumiți atât de prestația lor cât și de felul în care evoluează un proiect (spectacol, concert, expoziție, editare etc.). Mai sunt și contradicțiile interioare care nu le dau pace, revenirea în actualitate a unor teme de conștiință care nu s-au epuizat și care-i macină. Între 8, 9 și 10 iunie (până la ora 16), unele persoane se fac luntre și punte ca să facă rost de bani, să muncească, să obțină un contract, să-și plaseze cât mai bine forța de muncă, experiența sau numele într-un cadru legal, profitabil financiar. Din 10 iunie (după ora 16), încep să se pună problemele unei asocieri sau ale semnării unui contract în al cărui succes și viitor nu cred, de unde și numeroase ezitări și reanalizări. Evitați dialogurile, interviurile, mărturisirile și chiar deplasările pe 9 iunie.

CITEŞTE HOROSCOPUL URANIA PENTRU TOATE ZODIILE PE LIBERTATEA.RO

Etichete: HOROSCOP 4 10 IUNIE, horoscop saptamanal, horoscop urania, HOSORCOP URANIA SAPTAMANA 4 10 IUNIE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE