HOROSCOP URANIA pentru săptămâna 19 - 25 noiembrie 2016HOROSCOP URANIA. Cel mai important eveniment astrologic al perioadei cuprinse între 19 şi 25 noiembrie va fi legat de traseul Soarelui care va intra în zodia Săgetătorului la sfârşitul zilei de 21 noiembrie, la ora 23:23'.

Horoscop saptamanal Urania
Horoscop săptămânal Urania

HOROSCOP URANIA. Berbec

Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', motive de entuziasm. Cei tineri se vor arăta gata să se distreze, să chefuiască, să se relaxeze, să facă sport. Cei maturi vor fi avantajați dacă lucrează într-un domeniu al creației, al inspirației artistice.

HOROSCOP URANIA. Taur

Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', se anunță o perioadă plină de pericole, tensiuni, conflicte deschise pe mai multe planuri existențiale: cel personal, cel familial, cel partenerial, de afaceri și procesual și cel privitor la carieră.

Teoretic, conflictele pot izbucni oricând, plecând de la un fapt de viață mărunt și antrenând sectoare importante de activitate și amplificându-se spectaculos, de la o oră la alta, prin mecanismul pe care îl declanșează. Nota obișnuită este de surpriză, de bruschețe.

HOROSCOP URANIA. Gemeni

Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', dialogurile nu vor fi un factor de liniște sau posibilitatea rezolvării unei cauze curente. Gemenii vor fi imperativi, orgolioși, radicali. Cele mai riscante comportamente, pe fondul și așa încărcat de numeroase motive de nemulțumire, vor fi cele manifestate la locul de muncă. În timpul unor deplasări curente sau călătorii de scurtă durată se pot produce incidente bizare.

HOROSCOP URANIA. Rac

Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', evoluție nefavorabilă, provocată de banii pe care ar trebui să-i primească nativii, ca retribuție, sau de felul în care evoluează o înțelegere cu privire la un posibil transfer de bunuri (donație, moștenire).

Ar putea apărea o clauză surpriză, ce va schimba datele problemei, ar putea interveni interdicțiile legate de textul unei prevederi legale sau evenimentele vor lua o turnură bruscă, ce va reașeza prioritățile și interesele. Dacă va fi vorba de un transfer de bunuri și una din părțile implicate vor fi copiii, care vor ridica pretenții, sau un fost/fostă iubit care face șicane, atunci situația ar putea lua o întorsătură complicată prin stricarea relațiilor personale.

HOROSCOP URANIA. Leu

Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', perioadă în care Leii vor fi solicitați intens. Ei vor trebui să fie activi, să răspundă tuturor situațiilor care le reclamă prezența sau inițiativa. Doar că, de multe ori, implicarea lor ar putea fi provocată de neplăcerea cu care se confruntă un membru apropiat din familie, de o avarie în gospodărie.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro.

Etichete: horoscop saptamanal urania, horoscop urania, urania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE