HOROSCOP ZILNIC 15 OCTOMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂHOROSCOP ZILNIC 15 OCTOMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP ZILNIC 15 OCTOMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

Berbec

Invata sa te iubesti mai mult pe tine insuti, fara a-ti cauta in permanenta doar lipsurile si defectele. Acesta esti tu, accepta-te ca atare, incercand mereu sa devii din ce in ce mai bun. Sa te privesti cu detasare, ca si cum nu ar fi vorba de tine, e bine uneori, pentru ca asa te vezi cu obiectivitate si realism, dar nu inseamna ca trebuie sa te judeci atat de aspru.

Mai trece-ti cu vedere micile slabiciuni, mai repara ce se poate, pe ici, pe colo, dar nu te privi ca si cum ai fi cel mai mare inamic. Singur iti faci rau cu aceste procese de constiinta mult prea severe!

Taur

Nu esti in cea mai buna pasa emotionala si ai tendinta sa faci o analiza retrospectiva a tuturor esecurilor si nemultumirilor tale din ultima perioada. Pacat sa te lasi coplesit de slabiciuni si propriile indoieli, cand ar fi o multime de aspecte mult mai frumoase care merita puse in lumina.

Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca te-ai impotmolit intr-un punct inutil, intr-un fleac ce nici nu ar merita atata atentie, in timp ce trec pe langa tine numai lucruri pozitive care merita valorificate din plin, lasa gandurile negative la o parte pentru ca sigur, undeva langa ele, sunt si satisfactii demne de lauda si de sarbatoare. Scoate-le pe acestea in evidenta!

Gemeni

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia?

Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri foarte certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Rac

Inima ta e inca atasata de un eveniment din trecut pe care nu-l poti uita. Fie ca e vorba de un moment de fericire deplina din care inca iti mai extragi energia, fie ca e o amintire trista care te macina, tot te intorci cu gandul in acele vremuri. Ar fi bine sa iei cumva taurul de coarne si sa rezolvi treburile cu trecutul, sa asezi lucrurile pe fagas normal si sa treci mai departe.

Nu are rost nici sa traiesti mereu in trecut, nici sa te raportezi permanent la vremuri de demult, din care oricum ai extras deja toate invatamintele. Poate ca te macina regrete, poate doar doruri din alte timpuri, dar lucrurile cele mai importante se intampla in prezent: concentreaza-te asupra lor!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

HOROSCOP ZILNIC 15 OCTOMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Etichete: FECIOARĂ, gemeni, horosco, HOROSCOP, HOROSCOP ZILNIC 15 OCTOMBRIE 2016, leu, rac, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE