HOROSCOP ZILNIC 25 FEBRUARIE 2016.ZODII MÂINE.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ -JOIHOROSCOP ZILNIC 25 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ - JOI. Citeşte horoscopul de joi şi află ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP ZILNIC 25 FEBRUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU -JOI (foto click.ro)
HOROSCOP ZILNIC 25 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU -JOI (foto click.ro)

HOROSCOP ZILNIC 25 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ - JOI.

HOROSCOP joi, 25 FEBRUARIE 2016, BERBEC

Tineti neaparat sa fiti gospodar si se pare ca reusiti. Sunteti intr-o forma fizica foarte buna si aveti sanse sa terminati tot ce va propuneti. Nu va certati cu partenerul de viata din cauza investitiilor pentru casa! Va recomandam sa aveti rabdare. In curand veti sta mai bine cu banii.

HOROSCOP joi, 25 FEBRUARIE 2016, TAUR

Dimineata simtiti nevoia sa faceti cateva schimbari prin casa si aveti sanse sa va descurcati. Trebuie sa alergati putin si sa faceti niste cheltuieli. O ruda mai in varsta se ofera sa va ajute cu bani. Profitati de ocazie! Va sfatuim sa va organizati munca mai bine.

HOROSCOP joi, 25 FEBRUARIE 2016, GEMENI

Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice, chiar daca va preocupa chestiunile de afaceri. La serviciu, intuitia va ajuta foarte mult, dar este indicat sa tineti cont si de parerile colegilor. Spre seara, este posibil ca o ruda mai in varsta sa va ceara ajutorul intr-o problema de sanatate.

HOROSCOP joi, 25 FEBRUARIE 2016, RAC

Copiii va apreciaza planurile de reamenajare a locuintei, insa ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste proasta in legatura cu o ruda si sa va pregatiti pentru o calatorie. Situatia nu este chiar atat de grava pe cat pare.

HOROSCOP joi, 25 FEBRUARIE 2016, LEU

In fine, aveti resursele financiare pentru a face in casa schimbarile pe care le visati. Pentru aceasta, trebuie sa mergeti la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va hotarati de acasa ce doriti sa cumparati. Odihniti-va mai mult!

HOROSCOP joi, 25 FEBRUARIE 2016, FECIOARĂ

Puteti sa terminati o lucrare in casa, inceputa acum cateva zile. O ruda mai in varsta din familie va ajuta financiar, insa incearca sa va impuna ideile sale. Evitati o cearta care ar putea sa afecteze relatiile de familie. Spre seara, primiti un cadou deosebit de la persoana iubita.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE EASTROLOG.RO. 
Etichete: FECIOARĂ - JOI, gemeni, HOROSCOP ZILNIC 25 FEBRUARIE 2016, leu, rac, taur, ZODII MÂINE HOROSCOP ZILNIC BERBEC

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h