HOROSCOP ZILNIC 31 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE, SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI, VĂRSĂTORHOROSCOP ZILNIC 31 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE, SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI, VĂRSĂTOR: Citește horoscopul din 31 octombrie 2015 și află ce îți rezervă astrele sâmbătă.

HOROSCOP ZILNIC 31 OCTOMBRIE 2015. ZODII MAINE, SAMBATA. HOROSCOP BALANȚA, SCORPION, PEȘTI, VARSATOR
HOROSCOP ZILNIC 31 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE, SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI, VĂRSĂTOR
Foto: CLICK.RO

Horoscop zilnic URANIA 31 octombrie 2015, Balanţă:

Aveţi noroc la bani astăzi. Nu prea vă gândiţi să vă plătiţi întâi datoriile, ci o porniţi la pas prin magazine şi vă bucuraţi de puţin timp de unii singuri. Energia voastră pozitivă vă este favorabilă în orice situaţie.

Horoscop zilnic URANIA 31 octombrie 2015, Scorpion:
Daţi dovadă azi de o agresivitate ieşită din comun. Nimic nu vă convine şi sunteţi tentaţi să vă jigniţi chiar şi cei mai buni prieteni, deşi nu merită asta. Spre seară, vă bucuraţi de toată atenţia şi afecţiunea persoanei iubite. Relaţia voastră este mai stabilă ca niciodată şi deja îl/o vedeţi ca pe bărbatul/femeia lângă care să vă petreceţi restul vieţii.

Horoscop zilnic URANIA 31 octombrie 2015, Săgetător:
Susţineţi-vă cu îndrăzneală punctele de vedere. Ideile voastre originale şi vederile progresiste vor fi apreciate de şefi. Se anunţă o zi cu multe întâlniri, drumuri şi discuţii. Spre seară, vreţi să petreceţi puţin timp singuri şi să vă relaxaţi. Veţi avea ocazia să o faceţi, dar tocmai spre seară.

Horoscop zilnic URANIA 31 octombrie 2015, Capricorn:
Sunteţi priviţi cu admiraţie pentru faptul că aveţi atâta ambiţie să duceţi lucrurile până la capăt oricât de greu sau de obosiţi aţi fi. Cineva chiar face un gest frumos faţă de voi azi, ca o răsplată pentru inspiraţia pe care i-aţi oferit-o. În plan financiar, sunteţi deschişi către noi abordări menite să vă aducă mai mulţi bani la buget.

Horoscop zilnic URANIA 31 octombrie 2015, Vărsător:
Aveţi viteză bună de reacţie şi câte o replică inspirată pentru oricine care vine tocmai la momentul potrivit. Implicaţi-vă mai mult pentru atingerea propriilor obiective. Primiţi o invitaţie la un grătar sau chiar la munte, undeva unde este aer curat şi puteţi să vă relaxaţi.

Horoscop zilnic URANIA 31 octombrie 2015, Peşti:
Ziua de azi promite să fie de neuitat, prin rezultate excelente ale activităţilor voastre. Energia este cheia succesului, sunteţi foarte generoşi, le zâmbiţi tuturor şi păreţi mai deschişi şi mai destinşi ca niciodată. Prietenii de abia aşteaptă să vă ţină companie pentru că reuşiţi să îi binedispuneţi cu starea voastră de spirit.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, HOROSCOP, HOROSCOP PESTI, horoscop sâmbătă, horoscop urania, horoscop zilnic, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE