HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ 5 APRILIE 2015: HOROSCOP BERBEC, HOROSCOP TAUR, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂHoroscop zilnic Duminica 5 Aprilie 2015. Citeste horoscopul zilei de Duminica, 5 Aprilie 2015 (5.04.2015) si vezi ce spun astrele in weekend. Racii trebuie sa lupte cu o stare depresiva, iar Fecioarele au mintea confuza.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICA 5 APRILIE 2015: HOROSCOP BERBEC, HOROSCOP TAUR, LEU, FECIOARA, BALANȚA
HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ 5 APRILIE 2015: HOROSCOP BERBEC, HOROSCOP TAUR, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ
Foto: BEWOMAN.RO

Horoscop zilnic berbec Duminica 5 Aprilie 2015
Profitati de aceasta zi si luati o pauza de la activitatile intense. In acest fel, veti fi mai odihnit si veti dobandi energia cea mai buna pentru a face fata urmatoarelor sarcini. In iubire, incepe o perioada de stabilitate si armonie in relatia cu partenerul.

Horoscop zilnic taur Duminica 5 Aprilie 2015
Simtiti un mare sprijin de la oamenii din jurul dvs pentru derularea proiectelor si pentru a va atinge obiectivele. In viitor, veti impartasi realizarile dumneavoastra cu cei care v-au sprijinit. In dragoste, ati putea intalni o persoana al carei mod de viata va poate captiva.

Horoscop zilnic gemeni Duminica 5 Aprilie 2015
Orice noutati sau informatii financiare ar putea ajunge sa va deranjeze, iar judecata dvs poate fi prea pripita. Mare atentie! In dragoste, ati putea incepe o relatie al carui inceput este oarecum controversat sau conflictual.

Horoscop zilnic rac Duminica 5 Aprilie 2015
Trebuie sa luptati cu toata puterea dvs pentru a depasi o stare depresiva care ameninta sa se stabileasca. Nu va lasati descurajat sau trist, aveti puterea de a merge mai departe. In dragoste, persoana care va iubeste va face totul ca sa va simtiti mai bine.

Horoscop zilnic leu Duminica 5 Aprilie 2015
Este posibil ca unele planuri specifice sa nu le puteti realiza si din aceasta cauza puteti fi sensibil sau iritabil. Pe de alta parte, ati putea ajuta pe cineva care are probleme economice in afaceri. In dragoste, partenerul dvs va sprijina in toate deciziile pe care le adoptati.

Horoscop zilnic fecioara Duminica 5 Aprilie 2015
Mintea dvs este oarecum haotica si confuza. Va simtiti nesigur in ceea ce priveste unele aspecte ale viitorului, dar trebuie sa va bazati propria puterea si capacitatea de a depasi obstacolele. In dragoste, nu va este usor sa va exprimati sentimentele, dar persoana in cauza va poate intelege dincolo de cuvinte.

Horoscop zilnic balanta Duminica 5 Aprilie 2015
Sunteti o persoana cu mare potential si sunteti dispus sa lucrati pentru a va atinge obiectivele, asa ca nu trebuie sa permiteti ca cineva sau ceva sa va impiedice drumul sau sa va distraga atentia de la atingerea obiectivelor. In iubire, puteti avea o zi linistita si buna alaturi de persoana iubita.

Citește mai mult pe bewoman.ro.

Etichete: BALANȚĂ, berbec, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, horoscop 2015. horoscop bani, horoscop 5 aprilie, horoscop 5 aprilie 2015, HOROSCOP APRILIE, horoscop dragoste, horoscop sănătate, horoscop zilnic, leu, peşti, rac, sagetator, taur, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE