HOROSCOP ZILNIC AZI HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2015 ZODII. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTIHOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP AZI 30 OCTOMBRIE 2015 ZODII. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul zilnic de mâine, vineri, 30 octombrie 2015 (30.10.2015) pentru a afla ce-ţi rezervă astrele.

HOROSCOP 19 MAI 2016. Zodii maine. HOROSCOP Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti
HOROSCOP 19 MAI 2016. Zodii mâine. HOROSCOP Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești
Foto: voceatransilvaniei.ro

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, 30 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Horoscop 30 octombrie 2015 - Scorpion - Este o zi in care nu faci nimic complicat sau obositor, ci te apleci asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun sa te opresti din orice efort fizic sau mental si sa asculti ce iti transmite vocea ta interioara. Probabil, prins in iuresul atator evenimente cotidiene, nu s-a mai facut auzita demult, si ai acum uimirea sa descoperi cate lucruri ai trecut pe linie secundara, desi vocea aceea interioara ti-a vorbit intruna. Dar cum s-o auzi in asemenea stres de zi cu zi? Acum ai starea potrivita pentru a sta de vorba cu tine insuti si ce poate fi mai potrivit decat sa te relaxezi ascultand muzica, meditand, scriind sau citind, pentru ca asa iti auzi cel mai bine gandurile.

Horoscop 30 octombrie 2015 – Sagetator - Pornesti intr-o noua aventura, dar trebuie sa faci acest pas cu un dram de maturitate, ca sa n-o iei in gluma. Nu e o joaca, desi la inceput pare doar o tatonare, dar dupa primii pasi vei vedea ca se complica lucrurile si nu ai voie sa te distrezi pe seama drumului tocmai inceput. Ar fi perfect daca ai avea si o strategie foarte bine pusa la punct, pe etape clare, sa nu faci nimic la voia intamplarii, si sa te gandesti la acest demers pana departe, pana la ultimele capitole. Chiar daca acum vezi doar etapa aceasta sau pe cea imediat urmatoare, gandeste-te ca orice gest facut acum va avea efecte pe termen lung de acum incolo.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2015 ZODII. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Horoscop 30 octombrie 2015 – Capricorn - Azi te cuprinde un spirit umanitar iesit din comun, incat esti gata sa-ti pui in joc toata energia doar pentru a te dedica nevoilor celor aflati in impas. Te apleci asupra celor saraci, ai grija de cei bolnavi, dai o mana de ajutor celor neajutorati, pentru ca acesta e modul tau de a participa la bunastarea lumii din care faci parte. Ai si o satisfactie profunda cand primesti macar un multumesc sau un zambet plin de speranta de la omul care, aflat in impas, s-a bucurat de ajutorul tau. Nu astepti recompense, ci te multumesti cu clipa lui de bucurie. Meriti felicitari!

Horoscop 30 octombrie 2015- Varsator

Tii chiar in mainile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ti construi singur ceea ce doresti sa obtii. Nu astepta de la altii miracole, cand sursa fericirii esti tu! Pune in aplicare ceea ce se naste acum in mintea ta, treci la fapte cu optimism si entuziasm, convins ca pornesti pe un drum care duce la succes deplin. Adu-ti aminte si de multe alte reusite trecute in care ti-ai pus talentele la treaba si ai ajuns la un nivel demn de lauda si mandrie. Fii sigur ca ceea ce pornesti acum, ceea ce cladesti prin forte proprii dupa propriile idei va merge de minune, pentru ca altfel dai randament cand faci ceva care se naste chiar in tine.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2015 ZODII. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Horoscop 30 octombrie 2015- Pesti

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine sa pastrezi totul inchis in tine. Cauta persoana cea mai potrivita pentru a-i face o marturisire sincera, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa aceea. Exista cineva alaturi de tine care merita increderea ta, merita sa-i spui ce te doare, ce te macina, ce-ti provoaca teama, deoarece sfaturile pe care ti le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el iti va impartasi din experienta sa de viata, pentru ca a trecut si el prin momente similare celor prin care treci tu acum si stie exact ce trebuie facut ca sa depasesti impasul. Deschide-ti inima in fata lui, spune-i ce simti, apoi urmeaza-i indrumarile.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2015 ZODII. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte restul zodiilor pe Revista Teo

Etichete: HOROSCOP, HOROSCOP CAPRICORN, HOROSCOP PESTI, HOROSCOP SĂGETĂTOR, HOROSCOP scorpion, HOROSCOP vărsător, horoscop zilnic, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE