HOROSCOP ZILNIC, JOI, 14 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTIHOROSCOP ZILNIC, JOI, 14 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI.  Citește horoscopul de joi, 14 ianuarie 2016 și află ce îți prezic astrele.

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 14 IANUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP BALANȚA, SCORPION, VARSATOR, PEȘTI
HOROSCOP ZILNIC, JOI, 14 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 14 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP JOI, 14 IANUARIE 2016. BALANȚĂ

Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

HOROSCOP JOI, 14 IANUARIE 2016. SCORPION

Asculta foarte atent ce-ti transmite constiinta, pentru ca ea intelege cel mai corect situatia de fata. Daca simti ca ceva te trage de maneca sa nu faci un anumit pas, respecta acest semnal de alarma, pentru ca vine din interiorul tau care priveste lucrurile dintr-un unghi diferit decat ar vrea inima. Tu poate ti-ai dori acel lucru, dar nu ti se da voie si daca nu ai acces la resursele tale de energie, e si normal sa bati pasul pe loc. Lasa lucrurile sa treaca fara sa te implici, deocamdata, de parca nu ar fi intrunite acum toate conditiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu actiona: asa iti dicteaza constiinta!

HOROSCOP JOI, 14 IANUARIE 2016. SĂGETĂTOR

Increderea sta la baza oricarei actiuni in care te implici astazi. Chiar daca nu esti tu initiatorul ei, te alaturi cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins ca directia in care merge este solida si profitabila. Mergeti mai departe umar la umar, investind in mod echitabil resursele pe care le detine fiecare. Tu stii ceva, celalalt stie altceva, si puneti la un loc aceasta investitie pentru rezultate de care veti beneficia deopotriva la final. Nu are rost sa privesti la tovarasul tau cu suspiciune sau teama, pentru ca totul va merge bine cat fiecare are incredere totala in cel de alaturi.

HOROSCOP JOI, 14 IANUARIE 2016. CAPRICORN

Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

HOROSCOP JOI, 14 IANUARIE 2016. VĂRSĂTOR

Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui verdict, a unui raspuns menit sa alunge o stare de nesiguranta si stres din viata ta. Indiferent cum suna concluzia mult asteptata, o primesti ca pe o eliberare, pentru ca, cel putin de acum inainte, vei sti mai clar pe ce pozitie te afli si incotro mergi. Nu ai putea continua ceva fara o directie mai precisa, ca atare primesti vestea de azi exact ca pe solutionarea de care aveai nevoie pentru a te detasa de toate, pentru a inchide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct si de la capat, mult mai linistit!

HOROSCOP JOI, 14 IANUARIE 2016. PEȘTI

Apreciezi mult buna intelegere din grupul mai larg de persoane in care te afli, la baza acestei armonii depline aflandu-se unele interese sau preocupari comune care va ajuta sa va imprieteniti usor. Nimeni nu comenteaza ideile celuilalt, ci va stimulati unii pe altii sa dati ce aveti mai bun din voi. Pastreaza cat mai mult timp aceasta minunata intelegere, pentru ca ea va decide in final si rezultatele comune din care fiecare are ceva de castigat. Nici urma de invidie, de rautate, de egoism aici, ci va completati reciproc in perfecta compatibilitate. Mai rar asa un colectiv unit!

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 14 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Citește mai multe AICI. 

Etichete: BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, horoscop 2016, horoscop zilnic, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h