HOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTIHOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte mai jos horoscopul zilnic de mâine, 29 octombrie 2015 (29.10.2015), pentru a afla ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. ZODII MAINE.HOROSCOP SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI
HOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE.HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI
Foto: perfecte.ro

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Scorpion

Este o zi pe placul tau datorita oamenilor cu care interactionezi. Ai sansa de a intalni persoane care gandesc la fel ca tine si au acelasi entuziasm in fata planurilor de care vrei sa te ocupi azi. Fa echipa cu acestia in tot felul de actiuni interesante, dinamice, pline de viata, pentru ca rezultatele ar fi excelente. Prietenia este si ea in prim plan, atat pentru ca tu esti dispus sa oferi sprijin neconditionat celor la care tii, cat si pentru ca primesti din partea celor care te simpatizeaza numai gesturi frumoase, care iti confirma faptul ca ai alaturi de tine oameni potriviti viselor tale.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Sagetator

Iti aduci aminte de vremurile cand erai copil si erai liber sa faci ce vrei. Acelasi lucru il vei prefera si astazi, o aventura ca pe vremuri, cand umblai unde te chema inima, cand aveai curaj sa te aventurezi in orice directie, fara sa te gandesti la consecinte sau la pericole. Ai acum sansa de a redescoperi o placere din acele timpuri, poate de pe vremea cand erai copil, pentru ca simti nevoia unei eliberari totale, dar tu nu te simti liber decat in acele spatii de care esti atasat sentimental, unde te simti ocrotit. Ca atare o vizita prin locurile natale sau la bunici, iti ofera tie ocazia de a fi liber si a te manifesta asa cum iti place, facand lucruri pe care le faceai demult si care te-au ajutat sa te dezvolti.

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Capricorn

Cineva se baga in treburile tale si da tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitati in afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degraba generator de haos si de esec decat sa te bucuri cu adevarat de interventia lor salvatoare. Probabil sunt nervosi, grabiti, invidiosi, critici, deci rolul lor are o incarcatura mai mult negativa decat pozitiva si dau peste cap si ceea ce ai cladit tu. Mult mai bine te descurci singur in asemenea situatie, pentru ca a apela la oameni nepotriviti, nepregatiti sau nepriceputi, nu inseamna ca rezolvi ceva. Fii prudent cand ceri si accepti sprijin din afara!

Horoscop 29 octombrie 2015- Varsator

Priveste cu maxima obiectivitate la tine, la cel care esti, cu bune si cu rele, si descopera-ti erorile. Nu esti intotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, si trebuie sa recunosti de unul singur asta, inainte de a veni altcineva sa te descrie in cuvinte dezonorante. Daca te simti cu musca pe caciula pentru un gest cu care nu te mandresti, ai acum sansa de a privi lucid la faptele tale ca sa le repari de urgenta. Spune mersi ca nu apar deja sanctiunile, ci doar ti se da minunata sansa de a lipi ce oalele sparte, de a spala pata lasata, de a-ti recupera imaginea pe care o meriti. Grabeste-te, si accepta-ti propriile erori: fii deci cinstit cu tine insuti!

Horoscop 29 octombrie 2015- Pesti

Uneori traiesti din amintiri pe care le consideri mult mai pretioase decat ceea ce iti ofera prezentul, dar fiind atat de concentrat la ce frumoasa era viata ta candva, s-ar putea sa pierzi din vedere sanse excelente care apar chiar azi n calea ta. Da, trecutul tau e frumos, merita sa il folosesti ca pe o resursa de energie pozitiva, ca sa-ti aduci aminte cat de multe lucruri minunate ai invatat pana acum, dar de data aceasta inchide acel capitol si priveste atent la ceea ce ai chiar aici si acum la dispozitie. Prezentul e mult mai valoros si are pentru tine un dar de mare pret, asupra caruia merita sa-ti concentrezi toata atentia.

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 29 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII MÂINE. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte continuarea pe Acvaria.com

Etichete: HOROSCOP, horoscop azi, HOROSCOP CAPRICORN, horoscop mâine, HOROSCOP PESTI, HOROSCOP SĂGETĂTOR, HOROSCOP scorpion, HOROSCOP vărsător, horoscop zilnic, horoscop zodii, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE