HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII AZI - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII AZI- PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Vrei să semnezi un contract important? Aștepți un semn de la iubit/iubită? VEzi ce îți spune HOROSCOPUL. 

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015
HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII AZI- PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: 

Horoscop 8 octombrie. Berbec
Se pare ca astazi esti atent mai mult la segmentul sentimental. Gustul dulce-amar predomina, fie ca este vorba despre copii, fie despre persoana iubita. Dorinta de schimbare este mare, dar dificil de indeplinit deocamdata. Mai bine bucura-te de ceea ce ai si accepta-i pe cei din preajma ta asa cum sunt. Canalizeaza-ti eforturile spre actiuni recreative, hobby-uri sau dialoguri cu persoanele de incredere din anturajul apropiat.

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: 

Horoscop 8 octombrie. Taur
Acasa printre membrii familiei si treburile gospodaresti te simti cel mai bine astazi. Totusi este posibil sa fii scos din ale tale pentru a rezolva chestiuni profesionale sau altele personale in locatii diferit. Apeleaza la cei dragi pentru ajutor, intrucat energia vitala este fluctanta si exista riscul sa obosesti repede. De la banii si bunurile comune cu cei dragi pot aparea discutii aprinse si neintelegeri serioase.

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: 

Horoscop 8 octombrie. Gemeni
Este o zi cu multe dialoguri si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Insa pe masura ce orele se scurg ai putea constata ca subiectele discutate sunt neinteresante, contradictorii, iar unele total neplacute. Fii selectiv si cu oamenii si cu discutiile, astfel incat sa te simti bine. Fereste-te sa vorbesti prea mult sau sa iti divulgi intentiile! Spre seara te vei simti in largul tau acasa, printre membrii familiei.

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: 

Horoscop 8 octombrie. Rac
Ziua iti aduce in atentie cheltuielile cotidiene. Ar fi bine sa eviti orice cumparatura, deoarece exista un risc major de neplaceri. Insa, membrii familiei pot apela al ajutorul tau financiar. Analizeaza despre ce este vorba si numai dupa ce ti-ai rezolvat problemele tale ofera-ti sprijinul. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a-ti revizui conceptiile despre munca, bani si nevoi materiale reale.

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: 

Horoscop 8 octombrie. Pesti
Sunt sanse bune de a discuta cu specialisti in sanatate si a afla informatii foarte utile. Totul este sa le accepti si sa te ingrijesti ceva mai mult. Ai nevoie de odihna, relaxare, somn, dar compania unor oameni placuti, linistiti, de incredere pot face minuni. La serviciu pare ca te intelegi cu colegii, iar activitatea se poate desfasura armonios. Evita discutiile ample si eforturile solicitante.

HOROSCOP ZILNIC JOI, 8 OCTOMBRIE 2015: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: continuarea pe incomemagazine.ro


Etichete: HOROSCOP

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE