HOROSCOP ZILNIC- LUNI, 18 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARĂHOROSCOP ZILNIC- LUNI, 18 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARĂ: Citește horoscopul din 18 ianuarie și află ce îți rezervă astrele.

HOROSCOP ZILNIC- LUNI, 18 IANUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARA
HOROSCOP ZILNIC- LUNI, 18 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARĂ
Foto: jurnalul.ro

HOROSCOP ZILNIC- LUNI, 18 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARĂ:

HOROSCOP ZILNIC 18 IANUARIE 2016- BERBEC:

O binemeritata liniste vine peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalti sau cu tine insuti. E un semn ca s-au reasezat toate pe un fagas normal, stabil si bun, ce iti inspira din nou incredere si securitate. Primul plan vizat pare sa fie cel financiar, unde simti ca s-au mai ridicat niste piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci daca banul e pe teren sigur, parca si psihicul tau se mai linisteste. Cauta in jurul tau acea zona de echilibru care iti inspira, finalmente, o stare de bine si de confort si mentine-o cat mai mult.

HOROSCOP ZILNIC  18 IANUARIE 2016-TAUR:

In loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit. Poate in sinea ta ai dori sa fii si tu ca ceilalti, unul de-al lor, dar daca te retragi cu buna stiinta si respingi orice invitatie de a te alatura, fii sigur ca vei ramane tot pe margine. Nu esti cu nimic mai deosebit de ceilalti, te poti integra perfect in acel mediu, dar momentan ai impresia ca ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorba de asa ceva! Exista cineva in acest spatiu care intelege prin ce treci si te-ar putea indruma sa te apropii si sa te simti printre ei ca acasa.

HOROSCOP ZILNIC 18 IANUARIE 2016- GEMENI:

Te-ai gandit vreodata sa scrii? Daca deja faci asta, felicitari, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva. De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor sa (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text... pana la cea mai minunata opera. Totul e sa pui mana pe condei, cum s-ar spune.

HOROSCOP ZILNIC 18 IANUARIE 2016- RAC:

Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?

HOROSCOP ZILNIC 18 IANUARIE 2016- LEU:

Asculta nu numai cu urechile, ci si cu inima si mintea larg deschise, pentru ca azi vin spre tine o multime de informatii extrem de utile pe care le vei folosi intr-o zi intr-un moment capital. Orice intalnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii in patru si cu urechile palnie, atent la tot ce iti este adresat. Un cantec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversatie prinsa din zbor pe strada iti ofera un indiciu, o persoana cu care schimbi doua vorbe poate aparea exact in forma cea mai potrivita pentru o indicatie salvatoare. Pune-ti antena in functiune pe cele mai subtile vibratii ca sa captezi tot ce este in beneficiul tau, caci receptivitatea ta e maxima.

Citește restul horoscopului pe enigmelelaurei.blogspot.ro.

Etichete: gemeni, horoscop azi, horoscop BERBEC, horoscop ianuarie, horoscop zilnic, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE