HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015.ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTIHOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul de LUNI şi află ce îţi rezervă astrele mâine.    

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015.ZODII MAINE. HOROSCOP BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, PESTI
HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015.ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 BALANŢĂ

In prima parte a zilei sunteti putin aerian si comunicati mai greu. Intuitia nu va ajuta prea mult, asa ca va sfatuim sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei. Limitati-va activitati de rutina!

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU 

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 SCORPION

Va merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar sa faceti o declaratie de dragoste. Nu va implicati in afaceri! Sansele de reusita sunt reduse. Va recomandam sa fiti cat se poate de corect si sa respectati legea cu strictete.

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 SĂGETĂTOR

Dimineata sunteti indispus si nimeni nu va poate intra in voie. Familia nu este de acord sa renuntati la o excursie. Va sfatuim sa ii ascultati si pe ceilalti si cautati o solutie de compromis. Incercati sa va mai si relaxati!

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 CAPRICORN

Daca nu va odihniti mai mult, s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea. O discutie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta va pune pe ganduri. Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati un scandal.

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 VĂRSĂTOR

Aveti tendinta sa va supraestimati puterile. Nu fiti incapatanat si nu fortati lucrurile! Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va certati cu prietenii si cu familia. Acordati mai mult timp odihnei!

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 PEŞTI 

Dimineata primiti o suma mare si va faceti planuri indraznete. Va sfatuim sa nu va pripiti. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Astazi va completati foarte bine. Abtineti-va de la excese!

Etichete: 23 NOIEMBRIE 2015, CAPRICORN, horoscop balanță, HOROSCOP ZILNIC LUNI, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE