HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII - BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSTĂTORHOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII - BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSTĂTOR: Află mai jos ce țîți rezervă astrele pentru ziua de mâine.

HOROSCOP ZILNIC, marti, 29 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚA, SCORPION, VARSATOR
HOROSCOP ZILNIC, marți, 29 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII - BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSTĂTOR

BALANTA
I
-ati putea invita pe niste prieteni la o sarma, un gratar si sa va bucurati de aceasta incheiere de an si sa v-a adunati fortele pentru anul care vine. E posibil sa reamenajati interiorul locuintei sa pregatiti decorul pentru Revelion si alte serbari.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII -SCORPION
Poate ajungeti la o cununie religioasa ori se boteaza un copilas si o sa fie un chef de la care n-o sa vreti in ruptul capului sa lipsiti. Se poate sa organizati un mini-party, c-o fi ziua de nastere a copilului vostru sau in oras se va petrece totul.


HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII -SAGETATOR
Sfera deplasari e activa si o sa puteti zbura incotro va doriti, cu sau fara prieteni de jur imprejur, cert e ca n-o sa stati pe loc. E posibil sa va caute cineva cu care n-ati incheiat socotelile si sa existe niste explicatii, fara de care relatia nu poate continua.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII -CAPRICORN
O sa fiti invitati la diverse manifestari, evenimente mondene si o sa reactualizati vechi prietenii, sa va puneti la curent cu ultimele noutati de prin targ. Iesiti la intalnire si o sa primiti ceva in dar, poate e cadoul care v-asteapta de Craciun, sub bradut.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII - VARSATOR
Ati putea lamuri o chestiune legata de sarbatoarea de Revelion, ca vreti sa stiti cand plecati, pentru cate zile si cu cine. O sa va ocupati de pregatirile pentru sarbatoarea copiilor sau e o festivitate inaintea anului nou pe care o s-o orchestrati voi.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE