HOROSCOP ZILNIC, AZI, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP ZILNIC, AZI, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU - Află ce îți rezervă astrele mâine, într-o zi de luni. 

HOROSCOP ZILNIC, marti, 29 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚA, SCORPION, VARSATOR
HOROSCOP ZILNIC, marți, 29 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR

HOROSCOP ZILNIC, AZI,  LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU


HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PESTI
O sa revedeti o serie de prieteni cu prilejul unei ceremonii, o sa o sa fie distractie si veti primi si invitatii pentru prima sau a doua zi din noul an, pe undeva. Va invita niste prieteni la o reuniune, poate e ziua cuiva de nastere sau vreun Stefan, de sambata, de sarbatorit.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: BERBEC
Se pare c-o sa retraiti o bucurie c-a revenit cineva dupa o lunga absenta sau s-a insanatosit si-a recapatat tonusul moral dupa o depresie. Poate de voi depinde impacarea cu unul dintre parinti sau cu perechea conjugala si-or sa va tihneasca restul sarbatorilor.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: TAUR
Poate veniti de pe unde-ati fost plecati si o porniti spre o alta destinatie, dac-aveti arvunit un sejur de Revelion sau pe timpul vacantei de iarna. E posibil sa va treziti cu o oferta de nerefuzat, sa plecati undeva de Revelion si sa reganditi tot programul zilelor libere.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: GEMENI
V-ati putea deplasa si voi cu mare usurinta si sa ajungeti prin cine stie ce colt de tara, mai luati cate ceva pentru masa de Revelion sau ramaneti pe-acolo sa faceti pregatiri. O sa descoperiti probabil, niste bani in cont si dati iama pe la cumparaturi.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: RAC
Un reviriment in sfera afectiva - e cineva care vrea sa va convinga de sinceritatea sentimentelor si de nevoia de a fi impreuna intr-o casnicie. Se-anunta un musafir de la drum lung si o sa faceti pregatiri suplimentare, dar numai daca ramaneti acasa, c-ar fi sanse sa plecati intr-o statiune turistica.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: LEU
Cineva trebuie sa va ceara scuze, sa faca primul pas spre impacare, dar daca n-a facut-o vedeti voi daca puteti trece peste orgolii si sa deschideti subiectul. Ati avea de unde sa primiti un cadou si sa realizati cat de mult va apreciaza acea persoana si-o sa va schimbati atitudinea fata de ea.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: FECIOARA
Poate va cheama cineva la un eveniment pe care-l veti pregati in amanunt - o fi Revelionul, dar mai pot fi si alte serbari de iarna, targuri de Anul Nou. Poate le-ntindeti o mana de ajutor parintilor, bunicilor, sunt niste oameni aflati in incurcatura si care or sa va fie recunoscatori.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE