HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 9 IUNIE. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, LUNI, 9 IUNIEHOROSCOP ZILNIC, LUNI, 9 IUNIE 2014 Horoscop zilnic, Luni, 9 iunie 2014 (9.06.2014): Citește horoscopul de Luni, 9 iunie 2014 și află ce îți prezic astrele în prima zi a săptămânii. Cele mai multe zodii încep săptămâna cu bine, Leii primesc o veste bună, în timp ce Peștii pot avea neplăceri în trafic.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 9 IUNIE. CE IȚI REZERVA ASTRELE, LUNI, 9 IUNIE
HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 9 IUNIE. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, LUNI, 9 IUNIE
Foto: jurnaldeoas.ro

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 9 IUNIE 2014 Horoscop zilnic berbec Luni 9 iunie 2014

Astăzi sunteți puțin pesimist și așteptați dovezi compromițătoare privind viitorul roz prezis de unele persoane. Pentru că ați trecut prin multe, sunteți mai atent și vă e teamă de ce se poate întâmpla, înainte de a vă bucura.

Horoscop zilnic taur Luni 9 iunie 2014

Mulți dintre reprezentații acestei zodii vor să se odihnească și preferă ca în această zi să nu fie deranjați, ba chiar vor să fie evitați. Aveți nevoie de liniște pentru a uita de probleme dar este posibil să nu găsiți ceea ce vă doriți.

Horoscop zilnic gemeni Luni 9 iunie 2014

Astăzi observați că nu vă mai regăsiți în peisajul în care sunteți. Persoanele care vă înconjoară vă plictisesc cu aceleași discuții monotone și vă doriți să evadați într-o lume nouă în care să descoperiti ceva ce nu știați până acum.

Horoscop zilnic rac Luni 9 iunie 2014

Racii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac, pentru că pot declanșa un conflict sau o neplăcere pe care cu greu o mai pot repara. Vina pentru aceste întâmplări o au chiar ei, fiindcă nu se gândesc la efectele ulterioare.

Horoscop zilnic leu Luni 9 iunie 2014

În această zi puteți primi o veste bună de la cineva drag care vă bucură mai mult decât orice. Puteți avea parte de o bucurie sau chiar să vă întâlniți persoana cu care să începeți o relație de dragoste.

Horoscop zilnic fecioară Luni 9 iunie 2014

În această zi sunteți bucuros. Planurile dumneavoastră încep să se miște de parcă sunteți într-o lume a viselor. Asta vă oferă curajul să mergeți mai departe cu ceea ce aveți de gând. Nu vă lăsați influențat de unele persoane invidioase.

Continuarea pe Bewoman.ro

Etichete: 9 iunie 2014, HOROSCOP, horoscop azi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h