HOROSCOP ZILNIC AZI, 23 OCTOMBRIE.HOROSCOP ZODII.HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTORHOROSCOP ZILNIC AZI, 23 OCTOMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul de mâine, vineri, 23 octombrie 2015 (23.10.2015) şi află ce-ţi prezic astrele.

HOROSCOP ZILNIC MAINE, 23 OCTOMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.
HOROSCOP ZILNIC MÂINE, 23 OCTOMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.
Foto: jurnaldeoas.ro

HOROSCOP ZILNIC AZI, 23 OCTOMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

Horoscop 23 octombrie 2015 – Scorpion

Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.

Horoscop 23 octombrie 2015 – Sagetator

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare. Le detii pe toate deci merita sa le focalizezi pe toate in acelasi sens, deoarece reusita va fi deplina. Nu te astepta insa nici la un drum usor sau scurt, ci e cale lunga pana acolo unde vrei sa ajungi, dar la vointa si sarguinta de care dai dovada, esti capabil de rezultate demne de toata lauda. Apuca-te chiar de azi sa faci ceva in directia dorita: o caramida pusa acum va deveni punct de plecare spre o constructie de exceptie, ce se ridica lent, cu ambitie si rabdare!

Horoscop 23 octombrie 2015 – Capricorn

Incearca sa mai micsorezi un pic ritmul in care inaintezi spre un scop maret, pentru ca viteza aceasta te face sa pierzi din vedere aspectele frumoase ale evolutiei tale. Nu-ti cere nimeni sa ajungi rapid la tinta propusa, pentru ca uneori calatoria spre destinatia finala e cea frumoasa, cea generatoare de motive de fericire, nu neaparat rezultatele culese la capat. Ca atare las-o mai moale, nu mai pedala cu atata inversunare ca sa ajungi repede-repede la telul propus, ci bucura-te de tot ce descoperi pe parcurs, de detaliile care apar in fiecare zi, de oamenii pe care ii intalnesti pe traseu. Nu sari peste etape: toate au un rol pozitiv!

Horoscop 23 octombrie 2015- Varsator

Esti sensibil la povestile de viata ale celor din jurul tau, incat nu te poti abtine sa nu te pui in pielea lor. Iti dai seama ca si tu ai trecut prin astfel de situatii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depasit cu brio si cu o noua lectie invatata. Poti impartasi din experienta ta bogata de viata, le spui celor care acum nu-si gasesc calea de iesire din impas ca si tu ai fost ca ei, candva, si ai reusit sa rezolvi totul cu brio. Privesti spre trecut cu intelepciunea celui care le-a depasit pe toate si acum stii ce sa-i sfatuiesti. Reteta ta a functionat atunci, pe tine insuti si, daca ar fi ascultata de cei din fata ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeste-le de tine.

Horoscop 23 octombrie 2015- Pesti

Nu stii ce sa alegi in situatia de fata, pentru ca ai la dispozitie doua variante, din care numai una duce cu adevarat la un rezultat. Daca nu o alegi cu grija pe cea potrivita, ai putea ajunge intr-un impas din care singura solutie ar mai fi renuntarea. Nu te grabi sa oferi raspunsul imediat, mai ai ceva timp sa chibzuiesti, sa cantaresti argumentele pro sau contra, sa te informezi din mai multe surse si, dupa ce te vei edifica, vei extrage o concluzie. Nu-ti cere nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti un ragaz de gandire!

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, 23 OCTOMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte restul horoscopului pe acvaria.com.

Etichete: 23 octombrie, HOROSCOP, horoscop azi, HOROSCOP CAPRICORN, HOROSCOP PESTI, HOROSCOP SĂGETĂTOR, HOROSCOP scorpion, horoscop zilnic, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE