HOROSCOP ZILNIC, MÂINE, 24 OCTOMBRIE 2015. ZODII SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP ZILNIC, MÂINE, 24 OCTOMBRIE 2015. ZODII SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BERBEC,TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ: Citeşte horoscopul de SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015, şi află ce îţi rezervă astrele MÂINE!

HOROSCOP ZILNIC, MAINE, 24 OCTOMBRIE 2015. ZODII SAMBATA. HOROSCOP BERBEC,TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA (fOTO transilvaniareporter.ro)
HOROSCOP ZILNIC, MÂINE, 24 OCTOMBRIE 2015. ZODII SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BERBEC,TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ (fOTO transilvaniareporter.ro)

HOROSCOP ZILNIC, MÂINE, 24 OCTOMBRIE 2015. ZODII SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BERBEC,TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

HOROSCOP ZILNIC, SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015 BERBEC
Sectorul relaţiilor intime dar şi afacerile cu implicaţii financiare aflate în parteneriat cu altcineva au de suferit. Se cere o analiză atentă a ceea ce îţi doreşti, a ceea ce îţi este benefic şi puterea de a te desprinde de oameni şi situaţii care nu te împlinesc din diverse motive. Controlul emoţional este tentaţia cea mare, la care e indicat să renunţi.

HOROSCOP ZILNIC, SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015 TAUR
Toate aspectele parteneriale, fie personale, fie legate de alte tipuri contractuale sunt aduse în atenţie şi într-un fel sau altul vor presupune o transformare. Nu mai sunt acceptate jumătăţile de măsură şi doar cele ce promit un angajament serios şi implicare emoţională totală vor avea şansă de a trece proba acestui moment, de aceea, e recomandat să renunţi la ataşamente nesănătoase.

HOROSCOP ZILNIC, SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015 GEMENI
Dacă până acum nu ai realizat ce e necesar să schimbi în mediul tău de lucru sau chiar în privinţa programului zilnic. Acum ai oportunitatea să renunţi la ceea ce nu te mai reprezintă, optând pentru acţiuni sau job-uri în care să faci ceea ce-ţi doreşti şi să te implici cu tot sufletul. Din punct de vedere al sănătăţii, profită de acest răstimp pentru a urmă un program de detoxifiere.

HOROSCOP ZILNIC, SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015 RAC
Caută în interiorul tău acele talente ce se cer scoase la lumina, în care să investeşti toată pasiunea ta. Este un răstimp favorabil conceperii unui copil sau măcar experimentării mult mai profunde a relaţiei cu persoana iubita. Oricât de intense vor fi emoţiile, nu încerca să obţii siguranţă, ci lasă-te mai degrabă condus de intuiţie.

HOROSCOP ZILNIC, SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015  LEU
Chestiunile legate de familie vor necesită o privire mult mai atentă. Poate avea loc pentru tine o redefinire a gradului de implicare faţă de cei dragi dar şi a confortului interior vis-a-vis de privirea în faţă a problemelor trecute până acum cu vederea. Totul se rezumă la ceea ce-ţi doreşti cu adevărat şi la ce eşti dispus să renunţi.

HOROSCOP ZILNIC, SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2015 FECIOARĂ
Ai şansa de a te reinventa atât din punct de vedere al stilului de comunicare cât şi a domeniilor de cunoaştere, frecvent din zona ezoterică, pe care vrei să le explorezi în profunzime. Relaţia cu fraţii, unele rude sau prieteni de suflet, poate atinge un alt nivel, deci primeşte noile experienţe cu deschidere.

Etichete: FECIOARĂ, gemeni, horoscop 24 OCTOMBRIE 2015, horoscop BERBEC, horoscop mâine, horoscop zilnic, leu, rac, taur, ZODII SÂMBĂTĂ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE