HOROSCOP ZILNIC AZI, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP ZILNIC AZI, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte horoscopul zilnic de mâine, miercuri, 28 octombrie 2015 (28.10.2015) şi află ce-ţi prezic astrele.

HOROSCOP ZILNIC MAINE, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP ZILNIC MÂINE, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: jurnaldeoas.ro

HOROSCOP ZILNIC AZI, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 28 octombrie 2015 – Berbec

Conflictele care se incing peste tot sunt cele mai grele obstacole in planurile tale, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca lumea iti raspunde cu aceeasi moneda. Si tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, si tu te-ai opus, si tu ai pus bete in roate, deci acum a venit vremea altora sa judece parerile tale. Aceste dispute nu fac decat sa incetineasca proiectele incepute, semn ca exista o comunicare deficitara aici si trebuie reparata cumva. Fiti deschisi cu totii spre dialog pentru ca se poate ajunge la un consens daca toata lumea isi tine sub control orgoliile si dorinta de a avea doar el dreptate. Calmeaza-ti nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, si ai sa vezi ca lucrurile vor merge iar ca pe roate.

Horoscop 28 octombrie 2015 – Taur

Chiar daca acum, pe moment, esti nevoit sa tii sub control bugetul si sa renunti sau sa limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi cand vei aprecia prudenta de care ai dat dovada. Vei iesi din aceasta zona mai fragila in plan financiar si te vei simti din nou liber sa investesti. Scapi, incetul cu incetul, de jugul datoriilor si al facturilor restante, dar pana atunci cheltuieste cu cap, fara sa te arunci in lucruri prea scumpe. Atractia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscanta, dar daca nu faci cheltuieli inutile, vei depasi cu bine acest blocaj financiar. Curand, se deschide poarta spre prosperitate, dar nu cheltui peste masura acum!

Horoscop 28 octombrie 2015 – Gemeni

Poti fi un consilier financiar de succes pentru o persoana care nu prea se pricepe sa-si gestioneze resursele. Nu neaparat ca ai avea studii de specialitate (daca da, atunci cu atat mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru ca ai o experienta bogata de viata si stii sa-ti tii sub control balanta financiara. Prin exemplu personal vei arata altora cum sa faca economii, cum sa cheltuiasca atent, cum sa-ti administreze veniturile astfel incat sa nu genereze dezechilibre. Tu ai reusit, esti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tai fara griji, dar acum a venit vremea sa le impartasesti si altora cum ai reusit.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 28 octombrie 2015 – Rac

Banii se fac cu greu si azi vei da piept cu un nou blocaj financiar in planurile tale, dar nu abandona directia spre care te indrepti. Astfel de greutati sunt absolut normale, dar nu trebuie sa iti taie elanul. Nu esti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar pana acolo mai ai cateva lectii de invatat si cateva hopuri de depasit cu prudenta. Nu te mai uita la curtea vecinului, ca are casa mai frumoasa si masina mai scumpa, nu asta conteaza acum, pentru ca fiecare cu norocul lui, la urma urmei. Tu poti atinge acelasi nivel prin multa munca, deci hai, la treaba, pas cu pas!

Horoscop 28 octombrie 2015 – Leu

Joci un rol important acum, la inceputul unui proiect nou. Tu esti deschizatorul de drumuri, esti motorul care pune masinaria in functiune, dar felul in care ajungi la rezultate depinde si de contributia celor care ti se alatura. Ar fi bine sa fii tu liderul acestei actiuni, pentru ca ai toate calitatile necesare unui conducator de succes. Cine te are alaturi ca tovaras sau coleg de echipa, are numai de castigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o incurajare adecvata. Reusesti sa-i mobilizezi si pe altii intr-un proiect important si nu refuzi nicio invitatie de a te alatura unei noi aventuri incitante.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, 28 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Continuarea pe Revista Teo

Etichete: HOROSCOP, horoscop BERBEC, horoscop GEMENI, horoscop leu, horoscop mâine, horoscop rac, horoscop TAUR, horoscop zilnic, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE