HOROSCOP ZILNIC- VINERI, 15 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTORHOROSCOP ZILNIC- VINERI, 15 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR: Citește horoscopul de vineri și află ce îți rezervă astrele:

HOROSCOP ZILNIC- VINERI, 15 IANUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP FECIOARA,BALANȚA,SCORPION,SAGETATOR
HOROSCOP ZILNIC- VINERI, 15 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR
Foto: publika.md

HOROSCOP ZILNIC- VINERI, 15 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR:

Horoscop 15 ianuarie 2016, Fecioară:
Primele ore ale dimineţii vă permit să vă bucuraţi de linişte şi să apreciaţi foarte mult timpul liber pe care îl aveţi. Interacţiunea cu persoanele din cercul social se va dovedi a fi una destul de plăcută şi relaxantă. De asemenea, puteţi lua decizii foarte importante pe plan profesional.

Horoscop 15 ianuarie 2016, Balanţă:
Astăzi încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau problemele profesionale; nu este un moment bun pentru a vă încărca cu energie negativă. În schimb, orele prânzului sunt ideale pentru plimbări, excursii sau chiar şi jocuri creative. Astrele vă recomandă să vă relaxaţi.

Horoscop 15 ianuarie 2016, Scorpion:
Astăzi trebuie să vă amânaţi toate treburile şi întâlnirile programate; o problemă destul de dificilă pe plan profesional vă poate da peste cap planurile. Şefii vor ca voi să vă ocupaţi de această situaţie neaşteptată deoarece au încredere în voi şi ştiu că vă descurcaţi în momente dificile.

Horoscop 15 ianuarie 2016, Săgetător:
Astăzi este posibil să trăiţi în trecut; sunteţi legaţi de amintiri şi de persoane care nu mai sunt prezente în viaţa voastră. Poate că este timpul să faceţi o schimbare, însă încă nu sunteţi dispuşi să renunţaţi la tot ce s-a întâmplat. Un om drag vă poate ajuta să treceţi peste aceste momente dificile.

Horoscop 15 ianuarie 2016, Capricorn:
Ziua de 15 ianuarie pare să fie una destul de dificilă pe plan profesional; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi deja sunteţi foarte aglomeraţi. Este posibil să nu terminaţi tot ce vă propuneţi până la sfârşitul programului. Pe plan personal, trebuie să discutaţi cu partenerul de viaţă de o decizie pe care vreţi să o luaţi.

Horoscop 15 ianuarie 2016, Vărsător:
Prima parte a zilei de vineri este una foarte bună pentru a lua măsuri active şi a vă ocupa de sarcinile practice. Natura voastră critică vă va permite să abordaţi altfel întâlnirile de afaceri; totul pare să decurgă conform planurilor făcute chiar de voi, beneficiile muncii depuse urmează să se vadă în scurt timp.

Horoscop 15 ianuarie 2016, Peşti:
La locul de muncă reuşiţi să vă ocupaţi la timp de toate problemele profesionale şi să fiţi cu sarcinile primite la zi. În ceea ce priveşte viaţa personală, este timpul să faceţi câteva schimbări necesare, însă de care încă vă este teamă. Aveţi încredere în ce vă spune inima.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, horoscop azi, HOROSCOP FECIOARĂ, horoscop ianuarie, horoscop zilnic, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE