Horoscop zilnic, vineri, 6 iunie 2014 (6.06.2014)Horoscop zilnic, Vineri, 6 iunie 2014 (6.06.2014): Citește horoscopul de Vineri, 6 iunie 2014 și află ce ți-au prezis astrele azi. Leii au cel mai mult de câștigat astăzi și sunt tratați regește, iar Taurii au de rezolvat o problemă neplăcută ce îi ajută pe viitor.

Horoscop zilnic, vineri, 6 iunie 2014
Horoscop zilnic, vineri, 6 iunie 2014

Horoscop zilnic berbec Vineri, 6 iunie 2014
Pentru că totul să se miște din punctul mort, aveți nevoie de ajutorul unor persoane. Nu ezitați să cereți ajutorul chiar dacă va trebui să plătiți serviciile. Ban pe ban se scoate, mai ales că vă aflați într-o poziție blocată.

Horoscop zilnic taur Vineri, 6 iunie 2014
În viață trebuie să facem plăcute și neplăcute. Astăzi, vă aflați în a doua postură, așa că trebuie să rezolvați o problemă care nu e pe placul dvs, dar va contribui la succesul în viitor. Demararea unui proiect nou este dificil, dar ajungeți cu ușurință, mai târziu, unde trebuie.

Horoscop zilnic gemeni Vineri, 6 iunie 2014
Ca și Berbecii, Gemenii trebuie să ceară ajutor dacă au nevoie. Îndrumările unei persoane mai experimentate decât dvs, dau mereu roade. Acum nu vă gândiți decât la proverbul: "Bine faci, bine gasesti".

Horoscop zilnic rac Vineri, 6 iunie 2014
Chiar dacă sunteți o persoană calmă, astăzi aveți parte de o atitudine opusă din partea unui prieten și asta vă deranjează. Puteți ceda nervos, dar ar fi bine să nu dați apă la moară, iar tăcerea va rezolva totul.

Horoscop zilnic leu Vineri, 6 iunie 2014
Sunteți în centrul atenției și parcă totul este acaparat de dvs. Aproape toate treburile importante le rezolvați cu propriile forțe și alături de dvs aveți și alți prieteni de nădejde. Astăzi aveți o zi perfectă și lejeră. Profitați!

Horoscop zilnic fecioară Vineri, 6 iunie 2014
Chiar atunci când erați îngrijorat de rezolvarea unei probleme, un mare noroc se abate asupra dvs și totul se luminează. Totuși asta vă face să priviți mai adânc în viitor și la ce vă așteaptă. Totuși, orice început este favorabil!

Continuarea pe bewoman.ro

Etichete: 2014, 6 iunie, AZI, berbec, HOROSCOP, horoscop zilnic, leu, taur, vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h