HOROSCOP ZILNIC AZI VINERI, 9 OCTOMBRIE: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP ZILNIC AZI VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Fecioarele trec prin stări tensionate, iar racii nu ar trebui să neglijeze relaţiile de familie. 

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE: ZODII MAINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU (Foto horoscopcafe.ro)
HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE: ZODII MÂINE - PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU (Foto horoscopcafe.ro)

HOROSCOP ZILNIC AZI VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Berbec
Resimţi în prima jumătate a zilei energia dar şi agitaţia dată de Luna aflată încă în propriul tău semn şi ar fi recomandat să aştepţi calmarea spiritelor fără a ajunge în punctul în care o relaţie nu mai poate fi salvată. Iniţiativele personale beneficiază de ideile tale creative, de abilitatea de a găsi noi culoare de dezvoltare, însă trebuie să faci o analiză realistă a posibilităţilor tale financiare.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Taur
Ai timp să-ţi refaci forţele şi să reflectezi în linişte asupra modului de obţinere a simpatiei şi aprobării colectivului în care lucrezi, chiar dacă acest lucru reprezintă un stres suplimentar peste care trebui să treci. Nu este exclus să te surprizi adoptând atitudini contradictorii, fie prea cerebrale, fie prea emoţionale, de aceea nu te grăbi să iei decizi până nu ai reevaluat bine contextul.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Gemeni
Ar fi bine dacă înainte de porni o mică revoluţie în plan sentimental să te opreşti puţin şi să te întrebi ce anume doreşti de la persoana iubită, mai ales referitor la traiul de zi cu zi. Nici în relaţia cu copiii compromisul nu pare să funcţioneze dar comunicarea este totuşi cheia rezolvării problemelor. Ultima parte a zilei rezerv-o unui masaj şi relaxării după o perioadă încărcată cu multe elemente perturbatoare.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Rac
Nu neglija relaţia cu cei dragi din familie, oricât de ambiţioase ar fi acum planurile tale. Îţi va fi dificil să ajungi la un echilibru, confruntându-te când cu asumarea unor noi responsabilităţi, când simţind că ai nevoie de aprobarea şi susţinerea de acasă. N-ar fi rău dacă spre seară te-ai deconecta un pic şi ai sta să savurezi o cină cu prietenii, cărora să le spui păsurile tale.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Leu
Eşti provocat dacă îţi schimbi viziunea, să o faci publică într-o manieră care să nu pericliteze bunele relaţii cu cei cu care interacţionezi zilnic. Ar fi de preferat să evaluezi dinainte implicaţiile oricăror schimbări radicale pe care eşti tentat să le faci. Fie că este vorba de carieră, fie de familie, încearcă să ajungi la un compromis între ce gândeşti că trebuie şi ceea ce simţi.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Fecioara
Temerile interioare şi chestiunile ce privesc gradul de intimitate dar şi de libertate în relaţiile afective pot răbufni, mai ales până la mjlocul zilei. Şi, până nu vei reuşi să conştientizezi clar cât de mult te valorizezi în propriii ochi în cadrul relaţional, te poţi aştepta la stări tensionate. După prânz, o mică deplasare în mijlocul naturii ar trebui să te ajute să reduci din tumultul interior.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Balanţă
Astăzi, o bună parte din zi eşti preocupat de relaţia cu partenerul de cuplu şi de căutarea unor experienţe ieşite din tipar. Vrei să străluceşti, făcând tot posibilul să stârneşti atenţia celor din jur şi eşti dispus să faci uz atât de arsenalul tău de seducţie cât şi de abilităţile tale de influenţă. Evaluează totuşi cât de practice sunt acţiunile tale şi dacă te ajută într-adevăr la consolidarea încrederii de sine.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Scorpion
Vrei să dovedeşti că te poţi reinventa în sectorul profesional, însă încărcătura emoţională a momentului te poate predispune la acţiuni pripite şi frecvent contradictorii. Deocamdată îţi este mai profitabil să acţionezi din umbră şi să te rezumi la consolidarea în detaliu a strategiilor. După prânz, acordă atenţie şi partenerului, fiind absolut normale câteva momente în care să va bucuraţi din nou unul de altul.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Săgetător
Ideile nu-ţi lipsesc, nici puterea de a le pune în practică într-o manieră cu totul originală. În a doua jumătate a zilei te poţi mobiliza mai eficient pentru activităţi de rutină, fără a ajunge totuşi la suprasolicitare. Nu atât de bine gestionate sunt însă demersurile princare îţi ceri dreptul la libertate în relaţiile cu persoana iubită, existând neconcordanţe privind felul cum priviţi viitorul relaţiei voastre.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Capricorn
Imaginea ta în sectorul socio-profesional dar şi susţinerea din partea persoanelor influente sunt subiecte importante pentru tine şi astfel poţi fi provocat să schimbi ceva în relaţia cu cei din familie, luptând pentru un grad mai mare de independenţă. Se poate să faci modificări ce privesc inclusiv spaţiul locativ. Şi, cum aceste acţiuni se asociază cu consum nervos, lasă-ţi timp pentru relaxare, de preferat în natură.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Vărsător
Diplomaţia şi reconsiderarea unor relaţii cu persoane aflate chiar la mare depărtare sunt soluţiile optime pentru a-ţi face publice noile idei, în cele mai diverse cercuri de oameni. Însă toate aceste iniţiative au nevoie de multă răbdare şi putere de a te ţine de planul tău, altfel se vor stinge precum focul de artificii. În a doua parte din zi, familia e un loc bun de relaxare, asta dacă reuşeşti să fii mai maleabil.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 9 OCTOMBRIE 2015: Peşti
Gestionează cumpătat sectorul financiar în prima parte a zilei şi nu îţi asuma mai multe riscuri decât e nevoie doar din dorinţa de a demonstra că poţi. Ai şansa că odată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, după orele prânzului, să te concentrezi mai bine pe ducerea la bun sfârşit a acţiunilor aflate pe agenda zilei. Flexibilitatea în gândire te pot scuti de tensiunea unor divergenţe de opinie.

Etichete: HOROSCOP VINERI 9 OCTOMBRIE, PREVIZIUNI ASTRALE, ZODII MAINE VINERI 9 OCTOMBRIE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE