HOROSCOPUL LUNII MAI. Zodii luna mai 2016. HOROSCOPUL LUNAR pentru fiecare zodieHOROSCOPUL LUNII MAI. Citește horoscopul pentru luna mai și vezi ce îți rezervă astrele.

HOROSCOPUL LUNII MAI. Zodii luna mai 2016. HOROSCOPUL LUNAR pentru fiecare zodie
HOROSCOPUL LUNII MAI. Zodii luna mai 2016. HOROSCOPUL LUNAR pentru fiecare zodie

Berbec

Segmentul financiar este răscolit, astfel că sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. În preajma datei de 6 Mai este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat. Totuși este posibil să cheltuiești sume de bani consistente pentru aceste persoane, astfel că nu slăbi vigilența și nu te lăsa șantajat emoțional. Călătoriile și studiile rămân pe tot parcursul lunii teme delicate. Alege-ți vorbele cu grijă și controlează-ți gândurile! Evită călătoriile pe cât posibil sau pleacă la drum numai în condiții sigure!

Taur

Importante momente sunt pentru tine, în mod special în preajma datei de 6 Mai. Începe o etapă nouă în care poți materializa planuri întocmite mai demult, poți renunța cu ușurință la idei, concepții, relații sau direcții de viață care s-au dovedit perimate. Gândește-te pe îndelete la situația în care te afli, depășește limitările cotidiene și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Până pe 22 Mai fii scump la vorbă și evită să iei decizii majore sau să semnezi documente care te implică pe termen lung. După această dată este foarte posibil să constați că trebuie să revizuiești multe sau pur și simplu te vei răzgândi și nu îți va mai plăcea ceea ce ai stabilit în prima parte a lunii. Veniturile din activitatea profesională se îmbunătățesc vizibil după 21 Mai, dar apar rapid și cheltuieli diverse. Partenerul de viață, rudele sau colaboratorii s-ar putea să îți ceară sprijin financiar sau să aducă vorba despre moșteniri și partaje. Fii prudent și mai întâi rezolvă-ți chestiunile și datoriile personale și apoi cheltuiește pentru alții.

Gemeni

Prima parte a lunii te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece a doua parte a lunii vulnerabilizează mult acest capitol. Odihna, dieta potrivită, plimbările ușoare în aer liber, dialogurile cu diverși specialiști în sănătate sunt de mare folos pe termen lung. La locul de muncă, tensiunile se mențin, existând posibilitatea să muncești mult, poate chiar să acoperi și munca altora. Ai răbdare, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine cu putință și ai încredere că te vei descurca foarte bine. Însă ai grijă să alternezi corespunzător momentele de odihnă cu cele de lucru sau studiu. Atmosfera în casă și familie se îmbuătățește vizibil după 9 Mai, lucru care te va bucura și liniști pe deplin.

Rac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura cu aceste persoane. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte chiar după 6 Mai poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta și simți că îți sunt dragi. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi datorită colegilor sau subalternilor. În preajma datei de 22 Mai se încheie o etapă profesională importantă. Fie o activitate, o sarcină de lucru se încheie, fie se modifică condițiile de muncă, fie apar modificări în colectivul de lucru în sensul că unii colegi pleacă sau vin alții. Ai grijă de sănătate, pentru că ficatul, șoldurile, coapsele, sistemul respirator, brațele, mâinile sunt vulnerabile și se pot evidenția afecțiuni vechi.

Leu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută, persoanele importante, cu funcție doresc să dialogheze cu tine sau chiar îți vor cere sfaturi. Alții însă te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fii prudent și alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, întrucât de toate acestea depinde îmbunătățirea imaginii tale publice sau locul într-un colectiv socio-profesional. Se deschide o altă etapă în câmpul muncii, de aceea este bine să-ți întocmești planuri îndrăznețe și să le prezinți celor care te pot spijini sincer și necondiționat. După 21 Mai este rost de întâlniri și dialoguri benefice cu prietenii și susținătorii din domeniul profesional. Evită să-ți divulgi intențiile sau să-ți prezinți slăbiciunile oricui și oricând. Ai suficiente resurse materiale și morale pentru a te descurca excelent cu toate.

Fecioara

Te vei simți mult mai bine după 9 Mai, apărând atunci senzația că poți realiza tot ce ți-ai dorit vreodată și că ai scăpat de o povară invizibilă uriașă. Și financiar se îmbunătățesc lucrurile, însă deocamdată înfrânează-ți dorința de a cheltui fără rezerve sau de a investi în proiecte de anvergură. Atmosfera domestică se menține tensionată, dar sunt șanse mari de a lămuri chestiuni familiale sau patrimoniale vechi. De evitat vânzarea sau achiziționarea de bunuri valoroase, de genul case, terenuri, mașini sau obiecte decorative, pentru că sunt șanse de erori, neplăceri și pierderi. Mentalitatea ta se modifică, astfel că cei din preajmă nu prea te pot înțelege și nu pot comunica cu tine așa cum îți dorești. Planurile de călătorii reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii, existând șanse mari de a pleca într-o excursie sau de a călători în scop profesional. După 21 Mai se conturează tumult profesional, întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, cu persoane importante.

Balanta

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema principală a primelor două săptămâni ale lunii. Se pare că primești sprijin financiar de la și prin alții, ba chiar și moștenirile vor fi luate în calcul, după caz. Din 6 Mai se vor deschide posibilități de câștig, fie prin implicarea într-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă începe să te ajute material necondiționat. Totodată vor apărea cheltuieli pe taxe, facturi, poate chiar amenzi sau daune de pe urma celorlalți. Din 21 Mai apar vulnerabilizări pe veniturile obținute din munca proprie. După 20 Mai se conturează discuții și întâlniri cu persoane erudite și cu persoane din străinătate. De asemenea este posibil să călătorești sau să te integrezi într-un program de instruire personală sau profesională. Sănătatea se va îmbunătăți vizibil după 9 Mai, dar este bine să te îngrijești în continuare. Fii prudent vizavi de mental și comunicare, întrucât poți necăji pe mulți cu vorbele tale sau cu tonul vocii.

Citeşte continuarea pe astrocafe.ro

Etichete: HOROSCOP, horoscop luna mai, horoscop mai 2016, zodii

0/3 COMENTARII
Richardcok
07 mai 06:35
+0
VOTURI
-0
заказать продвижение сайта забайкальский край некоммерческие сайты логин в скайпе SEO PRO1
CurtisGuits
21 iul 06:49
+0
VOTURI
-0
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет.
заказать продвижение сайта в соц сетях логин скайпа SEO2000

оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
porabliuss
12 iun 01:05
+0
VOTURI
-0
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет.
оптимизация страниц сайта) логин скайпа pokras7777

оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа pokras7777

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h