Hoţ de biciclete, filmat în timp ce dădea lovitura într-un bloc din Capitală VIDEOUn hoţ de biciclete a fost filmat în timp ce dădea lovitura într-un bloc din Capitală. Tânărul a tăiat cu un cleşte lanţul antifurt şi a plecat cu bicicleta. Proprietara încearcă acum să dea de urma lui cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

 

Hot Bucuresti
Hoţ Bucureşti

În imaginile surprinse de cele două camere amplasate în scara blocului din zona Militari se vede cum tânărul se opreşte din drum după ce observă bicicleta. Sună la mai multe numere de interfon şi intră în scara blocului când un locatar îi lasă uşa deschisă. Scoate un cleşte din buzunar şi taie lanţul antifurt în mai puţin de 5 secunde.

Hoţul ascunde lanţul în buzunar, pentru a nu lăsa nicio urmă şi ia bicicleta. Imediat după ce a ieşit din bloc s-a făcut nevăzut. Proprietara bicicletei cere acum ajutorul prietenilor de pe reţelele de socializare pentru a-l identifica pe hoţ. 

Etichete: Bucureşti, hoţ, hot biciclete, hot bucuresti

0/2 COMENTARII
Ivana
18 oct 15:51
+0
VOTURI
-0
Asa ceva ar fi imposibil unde stau eu in Cosmopolis! La noi iti lasi bicicleta peste tot si nu se atinge nimeni de ea mai ales ca sunt si paznici.
Katana
19 iun 09:13
+0
VOTURI
-0
FIlmarea prezinta scapari neconcludente ! De ce nu avem claritate de cand intre pe usa pana cand pleaca cu ea ?!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE