Hoţ de biciclete, prins de poliţişti după ce a furat dintr-un bloc din Sectorul 4Un bărbat de 30 de ani a fost prins de poliţiştii bucureşteni, luni, după ce a furat două biciclete din scara unui bloc din Sectorul 4.

Hot de biciclete, prins de politisti dupa ce a furat dintr-un bloc din Sectorul 4
Hoţ de biciclete, prins de poliţişti după ce a furat dintr-un bloc din Sectorul 4
Foto: albaiuliainfo.ro

Pe 12 aprilie, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, prin înlăturarea sistemului de asigurare, o bicicletă aflată la etajul 8, în blocul unde domiciliază, informează Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

În urma investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au identificat şi depistat un bărbat, în sarcina căruia a fost reţinută comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul Secţiei 14 Poliţie, pentru audieri.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat faptul că bănuitul, în aceeaşi zi, a revenit în scara blocului menţionat, de unde a mai sustras o bicicletă, ulterior fiind identificată şi ce-a de a doua persoană vătămată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: furt, furt biciclete, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE