Hoţ de buzunare care acţiona în autobuzele din Bucureşti, prins de poliţiştiUn bărbat care a furat portofelul unui tânăr, în timp ce se afla într-un autobuz de pe linia 311, a fost prins de oamenii legii. Bărbatul avea asupra sa şi două telefoane mobile furate.

Hot de buzunare care actiona in autobuze, prins de politisti marti
Hoţ de buzunare care acţiona în autobuze, prins de poliţişti marţi
Foto: realitatea.net

În ziua de marţi, 5 ianuarie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins un bărbat în vârstă de 51 de ani, la scurt timp după ce acesta a sustras un portofel din buzunarul gecii unui tânăr, informează Poliţia printr-un comunicat de presă.

Mai preci, în jurul orei 16:45, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autobuzul 311 pe Strada Postăvarul din sectorul 3, i-a fost sustras portofelul din buzunarul gecii.

Imediat, poliţiştii Secţiei 13 s-au deplasat în locaţia indicată unde au luat legătura cu partea vătămată, iar în urma semnalmentelor oferite, au reuşit, la scurt timp de la comiterea infracţiunii, identificarea şi prinderea bănuitului, acesta fiind condus la sediul secţiei pentru verificări.

Totodată, alături de portofelul sustras, asupra bănuitului au mai fost identificate două telefone mobile.

In jurul orei 18.30, la sediul sectiei s-a prezentat un bărbat în vârstă de 76 de ani, care a sesizat faptul că în aceeasi zi, în urmă cu aproximativ două ore, in timp ce se afla in autobuzul 101 pe Bulevardul Nicoale Grigorescu, i-a fost sustras telefonul mobil.

Astfel, i-au fost prezentate cele două telefoane găsite asupra bănuitului, ocazie cu care persoana vătămată a confirmat faptul că unul dintre acestea este al său.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: autobuz, hot buzunare, hoţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE