Hoţ de buzunare, prins în RATB. Bărbatul acţiona pe linia 311Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost prins, joi, de poliţiştii bucureşteni, imediat după ce a sustras un telefon mobil din buzunarul gecii unui călător, pe linia 311.

Hot de buzunare, prins in RATB. Barbatul actiona pe linia 311
Hoţ de buzunare, prins în RATB. Bărbatul acţiona pe linia 311

În jurul orei 10.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

Astfel, acesta a fost observat cum, în timp ce se afla în autobuzul liniei 311, între stațiile " Pod Lacuri" şi „Titan", a sustras un telefon mobil din geaca unei bărbat în vârstă de 77 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, s-a acţionat, reuşindu-se prinderea celui în cauză şi conducerea acestuia la sediul poliţiei pentru verificări.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, bunul în cauză fiind predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: hot autobuz, hoti buzunare, hoti linia 311, hoti ratb

0/1 COMENTARII
bogdan71
05 Feb 13:31
+0
VOTURI
-0
Rugăm Poliția să-l întrebe respectuos pe hoț pe ce linii și la ce intervale orare va acționa după eliberare, adică începând din această după-amiază.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE