Femeie deghizată în angajată a Primăriei Capitalei,prinsă la furat într-un bloc din centrul orașuluiO femeie care pretindea a fi angajată în cadrul Primăriei Capitalei a fost prinsă de Poliție după ce a încercat să fure diverse bunuri din apartamentul unei femei în vârstă de 80 de ani.

Femeie deghizata in angajata a Primariei Capitalei,prinsa la furat intr-un bloc din centrul orasului
Femeie deghizată în angajată a Primăriei Capitalei,prinsă la furat într-un bloc din centrul orașului

Un fals angajat al Primăriei Capitalei a fost prins, ieri, de agenții Poliției Locale a Municipiului București. Impostorul a fost reținut după ce a încercat să fure diverse bunuri din apartamentul unei femei în vârstă de 80 de ani.

Miercuri, la prânz, o patrulă a Poliției Locale a Municipiului București a fost sesizată că un hoț a pătruns în apartamentul unei persoane în vârstă, situat într-un bloc din centrul Capitalei. La fața locului, agenții Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. au constatat că era vorba despre o femeie, în vârstă de 41 de ani, care a intrat în imobilul situat pe B-dul I.C. Brătianu, susținând că dorește să meargă la biroul unui executor judecătoresc.

După ce l-a păcălit pe agentul de pază, femeia a urcat la etajele superioare ale imobilului și a început să bată la ușile locatarilor. Prezentându-se drept angajată a Primăriei Municipiului București și sub pretextul că trebuie să încaseze diferite taxe pentru municipalitate, impostoarea a reușit să pătrundă în domiciliul unei femei în vârstă de 80 de ani, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri. Surprins de proprietară, falsul funcționar a fost reținut, cu ajutorul unui agent de pază, până la sosirea polițiștilor locali.

Agenții P.L.M.B. au găsit asupra femeii mai multe bijuterii din metal de culoare galbenă dar și un tabel nominal cu diferite sume de bani pe care femeia a susținut că le-a încasat sub formă de donații bănești, în numele unei asociații umanitare. 

Dupa întocmirea actelor procedurale, G.M.N., în vârstă de 41 de ani, domicilată în județul Ilfov, a fost predată lucrătorilor din cadrul Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor.

Etichete: furat, furt, hoţ, politia locala, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE