Hoţ din Bucureşti, prins după ce a furat mai multe BICICLETE şi produse alimentare din magazineÎn cursul zilei de vineri, poliţiştii Capitalei au identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt şi două infracţiuni de furt calificat, în sectorul 6.

Un tanar a fost retinut de politistii bucuresteni pentru inselaciuni cu pui de caini de rasa
Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni pentru înşelăciuni cu pui de câini de rasă

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Secţiei 22, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul a săvârşit mai multe fapte de natură ilicită, se arată într-un comunicat.

Astfel, în cursul zilei de 30 decembrie 2015, bănuitul a sustras din incinta unei societăţi comerciale din sectorul 6, cu obiect de activitate în domeniul alimentaţiei publice, mai multe produse, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.300 de lei. La data de 10 februarie 2016, bărbatul a sustras mai multe produse alimentare din incinta unui supermarket din sectorul 6, provocând un prejudiciu estimat la 250 de lei. În cursul zilei de 13 aprilie, prin forţarea sistemului de asigurare,bănuitul a sustras o bicicletă, prejudiciul creat fiind estimat la 500 de lei. La data de 8 mai, cel în cauză a pătruns prin efracţie într-o uscătorie situată la parterul unui imobil din sectorul 6, de unde a sustras o bicicletă, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, fiind totodată efectuate activităţi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Etichete: barbat retinut, hoţ, hot prins in bucuresti, hot sectorul 6, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
adrian
21 mai 14:37
+0
VOTURI
-0
sa i se taie mainiile sa sa faca 10 ani de inchisoare

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE