Hoţ din locuinţe prins în Bucureşti după ce a dat mai multe spargeriPoliţiştii bucureşteni au reţinut miercuri un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit de săvârşirea a trei infracţiuni de furt din locuinţă.

Hot din Bucuresti
Hoţ din Bucuresti

În cursul lunii aprilie poliţişti din cadrul Secţiei 9 au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţă, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Astfel, miercuri, bănuitul a fost depistat şi condus la sediul secţiei, stabilindu-se că acesta a sustras din locuinţele a trei persoane vătămate, la data de 29 martie , respectiv 6 şi 10 aprilie, mai multe bunuri, printre care un laptop, trei telefoane mobile, două ceasuri de mână precum şi o sumă de bani, prejudiciul total fiind estimat la 11.100 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: hot bucuresti, hot din locuinte, hot locuinte bucuresti, hot retinut, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE