Hoţ prins de poliţişti după ce a furat un PORTOFEL din geanta unei femei în RATBPoliţiştii bucureşteni au prins, sâmbătă dimineaţa, în flagrant un bărbat, în vârstă de 59 de ani, imediat după ce a furat un portofel din geanta unei femei, în vârstă de 70 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

Hot prins dupa ce a furat un portofel din RATB
Hoţ prins după ce a furat un portofel din RATB

În jurul orei 09.00, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţişti din cadrul Brigăzii pentru Transport Public au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Astfel, s-a procedat la supravegherea bărbatului, acesta fiind prins şi imobilizat imediat după ce a sustras un portofel din geanta părţii vătămate, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în sectorul 4. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: hoţ, hot arestat, hot bucuresti, hot ratb, portofel furat in ratb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h