Hoţ reţinut de poliţişti, după ce a furat bunuri de peste 3.500 euro din casa unui bucureşteanÎn ziua de marţi, 25 noiembrie a.c., poliţiştii Capitalei au pus în aplicare un mandat de percheziţie emis de Judecătoria Sectorului 4, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de furt din locuinţă.

Hot retinut de politisti, dupa ce a furat bunuri de peste 3.500 euro din casa unui bucurestean
Hoţ reţinut de poliţişti, după ce a furat bunuri de peste 3.500 euro din casa unui bucureştean
Foto: botosaninecenzurat.ro

În urma percheziţiei efectuate, poliţiştii Secţiei 14 au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, precum şi mai multe bunuri despre care există suspiciunea că ar fi provenit din comiterea infracţiunii.

În fapt, în data de 15 noiembrie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată cu privire la faptul că, în jurul orei 23:30, a observat că din locuinţă îi lipsesc mai multe bunuri, fără însă a observa urme de forțare sau distrugere la nivelul sistemului de asigurare al uşii de acces.

Totodată, partea vătămată a arătat faptul că, între orele 21:30 – 23:30, a fost plecat din locuință împreună cu fratele său, deşi ar fi pierdut, în împrejurări necunoscute, cheile de la apartament.

Din interiorul locuinţei, ar fi fost sustrase mai multe bunuri electronice, un laptop, o tabletă, mai multe ceasuri, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi produse cosmetice, în valoarea totală de aproximativ 3.500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate în această cauză, judiciariştii Secţiei 14 Poliţie au reuşit identificarea bărbatului care ar fi comis infracţiunea de furt din locuinţă, precum şi adresa la care acesta se afla în prezent, reuşind astfel prinderea şi conducerea acestuia la sediul secţiei de poliţie pentru verificări.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: furt din locuinţă, hoţ, percheziţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE