Hotelul Carol Parc scos la vânzare la jumătate de preţPretul Hotelului Carol Parc a scazut la jumatate fata de 2009
Preţul Hotelului Carol Parc a scăzut la jumătate faţă de 2009

Cu toate că pretenţiile financiare ale proprietarului au fost reduse cu 50%, cumpărătorii nu se arată interesaţi de o posibilă tranzacţie.

"Sunt foarte puţini cei interesaţi. Anul trecut am vorbit doar cu doi potenţiali cumpărători ale căror oferte au fost inacceptabile", a declarat pentru gandul.info Adrian Petre, proprietarul boutique hotelului Carol Parc. Omul de afaceri, cu o avere estimată în 2009 la 7-10 milioane de euro, nu a mai trecut şi în 2010 pragul pentru a intra în "Top 500 miliardari", realizat de Forbes România. Unul dintre motive: proprietatea imobiliară cea mai scumpă din portofoliul său a pierdut din valoarea de piaţă.

Etichete: evaluare, imobil, vânzare

0/0 COMENTARII
Horia S.
13 ian 16:42
+0
VOTURI
-0

Conform declaratiilor de pe site-ul hotelului "bomba" asta de stire rasuflata este o... bomba.

Hotelul declara ca nu este de vanzare.

Remarc pentru a doua oara ca acest hotel face obiectul unor stiri "nemaipomenite" de parca jurnalistii din Romania s-au transformat in agenti imobiliari. Cred mai degraba ca astia nu sunt ziaristi ci doar agenti imobiliari disponibilizati sau reciclati.

Ori daca proprietarii sau reprezentantii hotelului afirma pe site ca astfel de stiri sunt neavenite si ca hotelul nu este de vanzare ma intreb de ce toata presa din Romania vrea neaparat sa vanda hotelul care nu e de vanzare.

Articolul si informatia asta apare in toata presa din Romania si desi infirmata, cred ca destul de clar si ferm de proprietari, stirea continua sa fie cap de pagina.

Ce or fi avand cu oamenii, si cu noi cititorii care incercam sa descoperim ceva printre randuri dar gasim doar praf pe creierul unor agenti imobiliari reciclati in ziaristi, si cu proprietarii hotelului. Cred ca daca doreau sa vanda cu adevarat nu isi puteau dori o reclama mai buna dar ei dezmint cu consecventa ca si anul trecut marea stire.

Poate ne lamureste si pe noi presa ce e cu stirea asta caci proprietarii au dat lamuriri in ce-i priveste. In primul rand ar fi interesant de aflat de ce ar fi asta o stire atat de importanta ca sa vuiasca toata presa atatea zile?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE