Hotelul Ramada din centrul Capitalei, scos la vânzare. Ce sumă se cereHotelul Ramada-Majestic din centrul Capitalei, deținut de grupul turc Ener Holding, a fost scos la vânzare cu peste 13 milioane euro. Construit înainte de Primul Război Mondial, gazdă pentru actorii și recuzita Teatrului Național după ce clădirea acestuia a fost bombardată de aviația americană în al Doilea Război Mondial, a devenit în anii '90 primul hotel din țară afiliat la brandul american Ramada.

Hotelul Ramada din centrul Capitalei, scos la vanzare. Ce suma se cere
Hotelul Ramada din centrul Capitalei, scos la vânzare. Ce sumă se cere

Clasificat la 4 stele și "lipit" de restaurantul Capșa, Ramada Majestic este unul dintre hotelurile emblemă ale Bucureștiului, locul unde a filmat Sergiu Nicolaescu și au fost cazați frații Păstorel și Ionel Teodoreanu.

"Cei patru acționari turci vor să vândă hotelul, pentru că toți au îmbătrânit, iar copiii lor nu vor să facă hotelărie. Au vândut deja un alt hotel, dar de 1.100 de locuri, pe care îl aveau în Antalya", au declarat pentru Profit.ro surse din piața de turism. Cei patru acționari turci sunt, conform termene.ro, Selim Orsan (28%), Ismail Isik, Yavuz Kemal și Atil Mehmet (fiecare cu câte 23,9%). Ener Holding controlează și lanțul de cafenele Gloria Jean's.

Conform surselor Profit.ro, aceștia cer 13,5 milioane euro pentru cedarea hotelului.

Etichete: hotel ramada bucuresti, vanzare hotel ramada bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE